cap
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!
(Ασε που η ερώτηση του "πόσο έχετε προχωρήσει" με τον σύντροφό σας παίρνει και άλλο νόημα

Καλή συνέχεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gilie :λίγο πριν τον γάμο!![]()
![]()
![]()
Αλήθεια??
Καλά στέφανα

και μην ξεχάσεις να μας φέρεις μπομπονιέρες

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από daphne :exoume proxwrhsei mexri to gamo.. loool!!![]()
αα τότε εσένα ταιριάζει αυτο

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :χαχαχαχαα που τα βρίσκεις αυτά ρε λαγουδάκι?
είναι μυστικό

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny :
είναι μυστικόχι χι
www.langkawi.dk
Όταν εγω ήξερα αυτό το μυστικό δεν είχαν μεγαλώσει καν τ αυτιά σου μικρή...

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :

γιατι το είπες??

thanxxxΑρχική Δημοσίευση από bunny :
Αλήθεια??
Καλά στέφανα![]()
και μην ξεχάσεις να μας φέρεις μπομπονιέρες(σε πειράζω)

θα βαλω μια φωτο στο forum αλλα οχι ακομη σε λιγοτερο απο χρονο βεβαια αλλα δεν εχουμε ορισει ημ/νια ακριβως

Περα απο την πλακα εχω ολοκληρωσει με την κοπελα μου...
Και το καλο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια σχεσης το παθος ειναι το ιδιο και ακοπα περισσοτερο δυνατο!

Vkey
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Σαφώς και έχουμε ολοκληρώσει εδώ και πααααααρα πολύ καιρό.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen :Επειδή είμαι φρεσκοχωρισμένη (χθες) θα απαντήσω ως δεσμευμένη, γιατί κάποιες συνήθειες δεν κόβονται εύκολα....
Σαφώς και έχουμε ολοκληρώσει εδώ και πααααααρα πολύ καιρό.
Κρίμα ..... υπομονή αν σε άφησε είναι βλάκας αν τον άφησες καλά του έκανες δίκιο θα είχες όπως και να έχει υπομονή ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και αν γουστάρεις η θές να το συζητήσεις εδώ είμαστε

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Κρίμα ..... υπομονή αν σε άφησε είναι βλάκας αν τον άφησες καλά του έκανες δίκιο θα είχες όπως και να έχει υπομονή ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και αν γουστάρεις η θές να το συζητήσεις εδώ είμαστε![]()
Ωπα ρε κολλητέ με το ενδεχόμενο οτι δεν την ξέρεις προσωπικά, ουτε τον πρώην της, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι είναι βλάκας, όπως επίσης πώς είσαι και τόσο σίγουρος οτι καλά του έκανε που τον άφησε... για πιο λόγο δηλαδή σε κάθε περίπτωση το φταίξιμο είναι του πρώην???
Ναι ΟΚ εδώ πιστεύω είναι όλοι αν κάποιος θέλει να πει τα εσώψυχά του...
ps. Οχι δεν ειμαι ο πρωην...
ps2. sorry κιόλας αλλα μου έκανε εντύπωση...
ps3. Ελένη, χωρίς παρεξήγηση δεν λέω μπορεί τα παραπάνω να είναι αλήθεια αλλα...
ps4. Η πανσέληνος φταίει...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :Ωπα ρε κολλητέ με το ενδεχόμενο οτι δεν την ξέρεις προσωπικά, ουτε τον πρώην της, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι είναι βλάκας, όπως επίσης πώς είσαι και τόσο σίγουρος οτι καλά του έκανε που τον άφησε... για πιο λόγο δηλαδή σε κάθε περίπτωση το φταίξιμο είναι του πρώην???
Ναι ΟΚ εδώ πιστεύω είναι όλοι αν κάποιος θέλει να πει τα εσώψυχά του...
ps. Οχι δεν ειμαι ο πρωην...
ps2. sorry κιόλας αλλα μου έκανε εντύπωση...
ps3. Ελένη, χωρίς παρεξήγηση δεν λέω μπορεί τα παραπάνω να είναι αλήθεια αλλα...
ps4. Η πανσέληνος φταίει...
Founes συμφωνώ μαζί σου, ότι όταν κάποιος δεν ξέρει, καλό είναι να μην βγάζει συμπεράσματα, αν και στην προκειμένη περίπτωση είναι υπερ μου (yiannis sorry, αλλά έχει δίκιο και σ'ευχαριστώ για την συμπαράσταση!)
Όσο για τα εσώψυχα, λέω να τα βγάλω τελικά σε άλλο post. Περιμένω την ηθική σας συμπαράσταση! Thanks

ps. Αντε κανε την αρχη και με βλέπω να ακολουθώ..........
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos :Δεν μπορω να αλλαξω την επιλογη που ειχα κανει; Τωρα πλεον εχω σχεση... και εχουμε προχωρισει μεχρι τα χαδια...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos :Δεν μπορω να αλλαξω την επιλογη που ειχα κανει; Τωρα πλεον εχω σχεση... και εχουμε προχωρισει μεχρι τα χαδια...
Φυσικά και μπορεις. Πάτα "αφαιρεση ψήφου" και μετα ξαναψήφισε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.