Πόσο έχετε το θάρρος της γνώμης μέσα σε μια παρέα;

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ειδα άτομα παραπάνω που γράφουν πως όταν πίνουν λένε πράγματα που δεν λε ε κανονικά. Είμαι ο μόνος που όσο και να πιω διατηρώ πλήρως το νοητικό μου state και δεν λέω η δεν κάνω πράγματα που δεν θα έλεγα ή έκανα νηφάλιος; Το έχω δει και με φίλους που δεν θυμούνται τι είπαν και τι κανανε πιωμενοι και παραξενευομαι.

Όσον αφορά το θέμα, τις περισσότερες δεν μιλάω και δεν αντιμάχονται απόψεις άλλων σε παρέες, γιατί δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα. Οι περισσότεροι πιστεύουν οτι είναι να πιστέψουν, δεν έχει νόημα να τους χαλάς τον κόσμο. Γίνεσαι αντιπαθής και χαλάς το κλίμα χωρίς λόγο.
 

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1,488 μηνύματα.
Εχω πολυ θάρρος αλλά συνήθως γίνομαι εκρηκτική και παω κόντρα με το ρευμα οπότε σπάνια πια μπαίνω σε αντιπαράθεσεις. Εκτός από κανα φόρουμ ξέρω γω καλή ώρα η με πολυ κοντινούς μου που με ξέρουν. Γενικά παντως είμαι διακριτική και δεν χωνομαι σε κουβέντες αν και εδώ το χω που λέμε πολλες φορες. Αλλά κρατιέμαι. Δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθησεις κάποιον ότι έχει άδικο. Για να τον φέρεις στα νερά σου πες του πως έχει δίκιο. Τον σκλαβώσες!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπανάρανε μανούλα άλλα σάητ; Κατακριτέο...

Φαντάσου τι έζησαν. :bleh:
Εδώ καλε
Παλιά ομως
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όσο μεγαλώνω αυξάνεται το θάρρος μου , αλλά ταυτόχρονα και οι φορές που επιλέγω να μη συμμετάσχω καν σε μια συζήτηση.
Εκτός κι αν το θέμα είναι φιλοσοφικού ενδιαφέροντος, διαπροσωπικών σχέσεων, ζωής και θανάτου.
 

vaspan

Νεοφερμένος

Ο vaspan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Αν εχω απεναντι μου ατομα που ειναι ανοιχτα στην αλλη αποψη και στον διαλογο,φυσικα θα πω την γνωμη μου.Ομως εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι θελουν να ακουν αυτο που τους αρεσει και οχι την πραγματικη γνωμη του αλλου.Ειδικα,αν εχω να κανω με ατομα που ανεβαζουν τους τονους και γινονται εριστικοι,προτιμω να μην πω τιποτα η και να σταματησω την κουβεντα λεγοντας στα ισια οτι εγω ετσι δεν κουβεντιαζω.Τις περισσοτερς φορες παντως,ψυχολογω τον αλλον και αν κρινω οτι δεν αξιζει αποφευγω τα πολλα πολλα και τις εντασεις,πριν φτασω στο σημειο ακομα και να τσακωθω.Παντως με τιποτα δεν θα συμφωνησω με κατι που ειναι εντελως αντιθετο απο εμενα.Το πολυ-πολυ να μην μιλησω και να προτιμησω την ηρεμια μου...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top