iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο απαραίτητη είναι μια θερμόκολα στους σύχρονους επεξεργαστές ; Ας πουμε σε εναν amd 4600+ x2 s939
Σου έμεινε στο χέρι ή ρωτάς επιστημονικά?

Μου θυμίζει ατάκες του στυλ το χερούλι είναι απαραίτητο εδώ ή η τέντα πρέπει να μην έχει καμία τρύπα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Βεβαια ενας επεξεργαστής μπορεί να αντέξει και χωρίς θερμοκόλα αλλά δεν αξίζει να το ρισκάρουμε ειδικά στην εποχή μας που όλοι οι επεξεργαστές έχουν απο μόνοι τους!
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο τη στιγμη που "σπαει" η κολλα οταν βγαζεις τον επεξεργαστη πρεπει να φυγει. Δεν πρεπει να τον βαλεις παλι με την ιδια, ακομη και αν αυτη ειναι η εργοστασιακη. Καθε φορα που βγαινει ο επεξεργαστης-> καθαρισμος και των δυο επιφανειων-> νεα κολλα(θερμοαγωγιμη παστα μου αρεσει να την λεωΕπειδη νομιζα οτι δεν δουλευε ο επεξεργαστης τον πηγα σε τεχνικο ... ε ο τεχνικος δεν του εβαλε καθολου θερμοκόλα και μάλιστα ειχε φυγει αυτή που είχε απο το εργοστάσιο

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι θεωρώ ότι είναι απαραίτητα, εκτός αυτού, κερδίζεις και 1-2 βαθμούς κελσίου

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για αυτο ακριβως το λογο την βγαλαμε ... επειδη χρειαστηκε να βγαλουμε τον επεξεργαστη. Εχω μια απορια ... ποια ειναι η επιστημονικη εξηγιση οτι δεν πρεπει να φυγει η κολλα καθε φορα που βγαινει ο επεξεργαστης;απο τη στιγμη που "σπαει" η κολλα οταν βγαζεις τον επεξεργαστη πρεπει να φυγει. Δεν πρεπει να τον βαλεις παλι με την ιδια, ακομη και αν αυτη ειναι η εργοστασιακη. Καθε φορα που βγαινει ο επεξεργαστης-> καθαρισμος και των δυο επιφανειων-> νεα κολλα(θερμοαγωγιμη παστα μου αρεσει να την λεω).
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιος λεει οτι δεν πρεπει να φυγει?Για αυτο ακριβως το λογο την βγαλαμε ... επειδη χρειαστηκε να βγαλουμε τον επεξεργαστη. Εχω μια απορια ... ποια ειναι η επιστημονικη εξηγιση οτι δεν πρεπει να φυγει η κολλα καθε φορα που βγαινει ο επεξεργαστης;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.