Apro
Διάσημο μέλος

κατά πόσο βοηθάνε τα εικονίδια, στην μεταμφίεση μιας πρότασης...; τι διαφορετικό μπορούν να προσθέσουν σε αυτήν και γιατί τα χρησιμοποιούμε...; επειδή έχουν έντονα χρώματα και ωραία σχήματα και έτσι θέλουμε να φωτίσουμε την πρόταση...;
η γνώμη μου....
εγώ κατάλαβα την διαφορά πριν από λίγο..., όταν είδα το Smilie, στο τέλος της πρότασης και την μετέτρεψα σε μία γρήγορη εικόνα γελώντας έντονα....
χρησιμοποιείτε Smilies..., σου δίνουν ζωή....
γελάστε άφοβα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

γιαυτο και εγω συχνα φαινομαι πολυ αποτομος στο γραπτο λογο ..ο γραπτος λογος ειναι απολυτος και δεν μπορεις να τον μαλακωσεις με εκφρασεις..
Apro
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Apro
Διάσημο μέλος

τα συνήθη ύποπτα....( 1,2,3,4....)
αυτά χρησιμοποιώ συνήθως...............

tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Ενω δεν χρησιμοποιουσα σχεδον καθολου smileys σιγα σιγα τα χρησιμοποιω ολο και πιο συχνα...

Παρ' ολα αυτα... Και το να χρησιμοποιουμε παρα παρα πολλα smileys κανει το κειμενο μας κουραστικο και ψευτικο...
Αρα η γνωμη μου: Ναι στα smileys... Αλλα με μετρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Smilies???
Ποιος χρησιμοποιεί smilies??

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

εξάντλησες τα αποθέματα μέχρι το 2020
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Smilies???
Ποιος χρησιμοποιεί smilies??
![]()
Λατρευω οταν λεω κατι κι ερχεται στο καπακι η Ζωη να το επιβεβαιωσει!!!!
ΥΓ. Ρε Ζωη, τοσα smileys που εβαλες δεν μ'αφηνει να βαλω το δικο μου...γκρρρρ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.