Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Πόσο κακό μπορεί να μας κάνει να καθόμαστε μεγάλα διαστήματα στο σπίτι μας? Οι ατελειωτες ώρες μπροστα σε ένα PC η μια τηλεόραση δημιουργούν προβλήματα? Γενικά το να καθόμαστε σε ένα pc αρκετές ώρες πόσο κακό κάνει? Βάλτε τα προβληματα που έχεται αντιμετωπίσει!
εκτος απο ενα ειδος εσωστρεφειας που παντα με χαρακτηριζε και με το pc εχει γινει μεγαλυτερη, εχω αντιμετωπισει και ελειψη ασκησης αφου κινουμαι λιγοτερο απο οτι συνηθηζα με αποτελεσμα να εχω παραμελισει τις αθλητικες μου δραστηριοτητες και να νιωθω συνεχως αγυμναστη και παχυσαρκη, κοιταζοντας το με ψυχραιμια ξερω οτι στην ουσια δεν ειμαι κανενα απο τα δυο, αλλα πολλες φορες πεφτω ψυχολογικα επειδη γνωριζω οτι δεν ειμαι στην φυσικη κατασταση που ειμουν (πχ δε μπορω να κανω πανω απο 15 λεπτα συνεχομενα πεταλουδα στην θαλασσα, ενω καποτε εκανα πανω απο 20 λεπτα), ειναι φορες που πιανω το εαυτο μου να "βλεπει" στον καθρεφτη μια εικονα που δεν υπαρχει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

σοβαρά τώρα θα συμφωνήσω με την Τζίλι αν κι εγώ έτσι είμαι κάπως κλειστο άτομο όχι πολύ. αλλά για εμένα είναι ανάλογα την φάσητης ζωής μου που περνάω, είναι μέρες που δεν μαζέυομαι στο σπίτι και ημέρες που δεν βγαίνω έξω όσο και να με παρακαλάνε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:για εμένα είναι ανάλογα την φάση της ζωής μου που περνάω, είναι μέρες που δεν μαζέυομαι στο σπίτι και ημέρες που δεν βγαίνω έξω όσο και να με παρακαλάνε.
μία από τα ίδια εδώ...αν και όταν είμαι σπίτι και βαριέμαι που ζωωωωωωωω...είμαι με το πισι παραμάσχαλα 8)
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Το πι σι είναι πιο ενεργητικό. Γενικώς προτιμώ -ειδικά το καλοκαίρι- να βγαίνω που και που

λες? μπορει υποσυνηδιτα...Αρχική Δημοσίευση από bunny:γι'αυτό έχεις βάλει αβαταρ έναν που δεν σταματαει να τρέχει για να μην νιώθεις τόσο παραμελλημενες τις αθλητικές σου δραστηριοτητες?σε πειράζω![]()

κατι ασχετο με το σχολιο του κουνελου, ξεχασα να αναφερω οτι εγω το Καλοκαιρι δεν εχω την δυνατοτητα να κλεισω απλα το pc επειδη το θελω γιατι ειναι και κομματι της δουλειας μου...αστα να πανε δλδ!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και εγώ κάπος έτσι είμαι , υπάρξαν στιγμές που δεν ξεκολουσα απο εξώ αλλα και στιγμές που δεν ξεκολουσα από το σπίτι.Αρχική Δημοσίευση από bunny:γι'αυτό έχεις βάλει αβαταρ έναν που δεν σταματαει να τρέχει για να μην νιώθεις τόσο παραμελλημενες τις αθλητικές σου δραστηριοτητες?σε πειράζω![]()
σοβαρά τώρα θα συμφωνήσω με την Τζίλι αν κι εγώ έτσι είμαι κάπως κλειστο άτομο όχι πολύ. αλλά για εμένα είναι ανάλογα την φάσητης ζωής μου που περνάω, είναι μέρες που δεν μαζέυομαι στο σπίτι και ημέρες που δεν βγαίνω έξω όσο και να με παρακαλάνε.
Αν και τωρα τελευταια δεν ξεκολάω από σπίτι

Scandal
Διαχειριστής

Έχω χάσει τελείος τη φυσική μου κατάσταση, ενώ έχω την αίσθηση όπως είπε και η gilie ότι είμαι αγύμναστος και παχύσαρκος [ενώ δεν είμαι] και γενικά λες και είμαι 50 χρονών

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:Και εγώ δυστηχώς πέρα του ότι περνάω το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου, όλοι οι φίλοι μου λείπουν διακοπές και είμαι όλη τη μέρα στο PC ξεσκίζοντας το net [είναι κα PSTN]... χάλια...
Έχω χάσει τελείος τη φυσική μου κατάσταση, ενώ έχω την αίσθηση όπως είπε και η gilie ότι είμαι αγύμναστος και παχύσαρκος [ενώ δεν είμαι] και γενικά λες και είμαι 50 χρονών![]()
![]()
Όλη την μέρα με PSTN σύνδεση???? Ο πέτρος πρέπει να έχει νευρα απο ατσάλι και τεράστια υπομονή. Όσο αφορά το τόπικ τώρα. Το να είσαι μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ όλη την μέρα προκαλει και προβλήματα υγείας όπως αυχενικό, τενοντίτιδα, ελαφριές παθήσεις στην μέση κτλ. Ο μεταβολισμός πέφτει σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα ότι τρώμε να μένει και να πέρνουμε επιπλέον κιλά. Το κακό είναι ότι τώρα μπορεί να μην καταλαβένουμε και πολλά, αλλα κάποια χρόνια μετά αυτά τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Όλη την μέρα με PSTN σύνδεση???? Ο πέτρος πρέπει να έχει νευρα απο ατσάλι και τεράστια υπομονή
Σιγά καλέ μέχρι πριν ένα χρόνο και μεις μια απ' τα ίδια ήμαστε 15ωρα με την PSTN κτλ...
Giovanna
Επιφανές μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ.: Εγώ είμαι πολύ πιο τεχνολογικά εξελιγμένος, έχω ISDN64!

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Έχει τύχει να κολλήσω κι εγώ στον υπολογιστή κάποιες περιόδους ή και να μην θέλω να τον πλησιάσω...αλλά ουσιαστικά δεν ένιωσα οτι απειλείται η κοινωνικότητα μου ή η φύση μου απο αυτό...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παρά πολύ η σωστή η διευκρίνηση σου...Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:Σίγουρα δεν είναι το ίδιο...να βλέπει κανείς διαφημιστικά μηνύματα ή να παίζει βιντεοπαιχνίδια...με το να συζητάει τουλάχιστον μπροστά στην οθόνη του και να ανταλλάσει απόψεις.

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

Μονο μια φορα που επαιζα στο net cafe (στα bnb) call of duty, ημουν θυμαμαι 3 με 4 μπροστα απο το PC κ σε καποια φαση δακρυσαν τα ματια μου, αυτο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

CRT ήταν η οθόνη; αν ναι αυτό έφταιγεΑρχική Δημοσίευση από Metallou19:καθομαι πολλες ωρες μπροστα στο PC γιατι εχω κ ενσωματωμενη TV, αλλα γενικα δν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.
Μονο μια φορα που επαιζα στο net cafe (στα bnb) call of duty, ημουν θυμαμαι 3 με 4 μπροστα απο το PC κ σε καποια φαση δακρυσαν τα ματια μου, αυτο.

weak and powerless
Διάσημο μέλος

μπορεί να κάτσω και πάρα πολύ... μπορεί να μην κάτσω και για μέρες...
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι δν ήταν γιατί στους grp ήμουν εγώ, άρα ξέρεις τον Angelripper σωστά?????Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:μεταλλού cod; μήπως με τους grp;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.