bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Όταν έχετε ορμές αυτόν που θα επιλέξετε θα είναι απλώς με βάση την ομορφία του;![]()
Όταν πάς μόνο για τις ορμές να αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο απο συζητήσεις που έχω κάνει γιατί δεν είμαι υπέρ στο να έχω σχέση του πούτ+++
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Όταν πάς μόνο για τις ορμές να αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο απο συζητήσεις που έχω κάνει γιατί δεν είμαι υπέρ στο να έχω σχέση του πούτ+++
Κουνελάκι δεν ντρέπεσε? Τι κουβέντες είναι αυτές μπροστά στον παππού σου? Θα σου τραβήξω τα αυτιά καμιά ώρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Το θέμα είναι όπως είπε κάποιος απο τους προηγούμενους δεν θυμάμαι ποιος να ξέρει ο/η άλλος/η τί θέλει, γιατί πολλές φορές πιστεύουμε πως γνωρίζουμε τί θέλουμε και στο τέλος με κάποιες καταστάσεις που θα ζήσουμε θα αποδειχθεί πως τελικά δεν ξέραμε τί μας γινόταν.
love_angel
Επιφανές μέλος

χμ οταν προκειται just for sex or one night stand, νομιζω οτι η εμφανιση παιζει το κυριαρχο ρολο αν οχι τον μοναδικο.

αντιθετως οταν μιλαμε για σχεση κανονικη με τα αλλα της για μενα υπαρχουν αλλοι παραγοντες που εχουν εξισου ή ακομη και παραπανω σημασια(-βλεπε μυαλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ουτιδανός
Νεοφερμένο μέλος

Μου το ειπε ενας φιλος μου απ' το Αφγανισταν. Μπραβο το παλικαρι σκεφτηκα. Μετα θημυθηκα οτι εκει οι γυναικες φορανε μπουρκα και ξενερωσα γαμωτο...

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαζί με την εμφάνιση βάζω επίσης και την πρώτη εντύπωση, γιατί συνήθως οι "θρασείς" έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες και οι πιο συνεσταλμένοι (-ες) να έχουν ελάχιστες, με άσχημα επακόλουθα μετέπειτα, κατά την γνώμη μου πάντα και από τις δικές μου εμπειρίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

και οχι τοσο μονο για εμας τα αγορακια(boobs,ass kim kardashian style) αλλα και για τις κοπελες....ολο με κατι αμυαλους γυμνασμενους πιθηκους τις βλεπω...(εκτος και αν τους θελουνε για το μυαλο τους...)
Υ.Γ.δειτε το κοσμο που παει γυμναστηρια και αν πιστεύεται οτι το κανει για fitness τοτε εμενα....

Υπάρχουν δύο είδη αυτοί που το κάνουν για να επίδειξη και αυτοί τους αρέσει.
Αλλωστε με την ίδια λογική το ίδιο θα είναι και οι γυναίκες!
Αρα λοιπόν εσύ γιατί δε κοιτάς μια ας πούμε εύσωμη ; και μιλάς για την Κιμ Κάρντισιαν ;
Μιλέμε ότι μας συμφέρει ...!
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν απλά μια σύμπτωση, αλλά κοιτάζοντας παραπέρα, είδα ένα άλλο κορίτσι γαλανομάτικο στον αφρό, 23 max, με έναν γυρολόγο 45άρη που φόραγε δακτυλούθρα και ανοιχτό πουκάμισο, με έξω την τρούχα και φάτσα τη χρυσή καδένα!

Γυναίκες απορώ....δεν συχαίνεστε;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σε cafe-bar πήγατε ή σε στριπτιτζάδικο;Χθες βγήκα με ένα φίλο σε ένα cafe-bar στην παραλιακή. Δίπλα μας καθότανε ένας 40άρης, 150 κιλά (και λίγα λέω) με ένα δροσερό κορίτσι, ξανθούλικο, εμφανίσιμο. Σκεφτόμουνα, ρε δεν μπορεί να τα' χουνε, μάλλον φίλοι θα είναι...ώσπου ξεκίνησαν τα χαϊδολογήματα.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν απλά μια σύμπτωση, αλλά κοιτάζοντας παραπέρα, είδα ένα άλλο κορίτσι γαλανομάτικο στον αφρό, 23 max, με έναν γυρολόγο 45άρη που φόραγε δακτυλούθρα και ανοιχτό πουκάμισο, με έξω την τρούχα και φάτσα τη χρυσή καδένα!
Γυναίκες απορώ....δεν συχαίνεστε;![]()
moxa15
Διάσημο μέλος

Σε cafe-bar πήγατε ή σε στριπτιτζάδικο;

Χθες βγήκα με ένα φίλο σε ένα cafe-bar στην παραλιακή. Δίπλα μας καθότανε ένας 40άρης, 150 κιλά (και λίγα λέω) με ένα δροσερό κορίτσι, ξανθούλικο, εμφανίσιμο. Σκεφτόμουνα, ρε δεν μπορεί να τα' χουνε, μάλλον φίλοι θα είναι...ώσπου ξεκίνησαν τα χαϊδολογήματα.
ε προφανώς οι κοπέλες είχαν άλλες προτεραιότητες,ελευθερων ηθων ατομα....

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

αμα εχεις καυλες ουτε ομορφια κοιτας ουτε ηλικια ουτε τπτ οποιος περασει απλα τον ξαπλωνεις κατω και του αλλαζεις τα φωτα![]()
Εύγε, θα πας μπροστά εσύ.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Η απάντηση στην απορία σου είναι μία... ΒΙΖΙΤΑΧθες βγήκα με ένα φίλο σε ένα cafe-bar στην παραλιακή. Δίπλα μας καθότανε ένας 40άρης, 150 κιλά (και λίγα λέω) με ένα δροσερό κορίτσι, ξανθούλικο, εμφανίσιμο. Σκεφτόμουνα, ρε δεν μπορεί να τα' χουνε, μάλλον φίλοι θα είναι...ώσπου ξεκίνησαν τα χαϊδολογήματα.

moxa15
Διάσημο μέλος

μπράβο ευφυέστατη και φιλοσοφημένη απαντηση δεν μπορω να πω...αμα εχεις καυλες ουτε ομορφια κοιτας ουτε ηλικια ουτε τπτ οποιος περασει απλα τον ξαπλωνεις κατω και του αλλαζεις τα φωτα![]()
ναι συμφωνω και εγω εκστασιαστικα απο το επίπεδο της απάντησης του..Εύγε, θα πας μπροστά εσύ.
ναι και εγω το ιδιο υποστηριξα αλλα το ειπα λιγο πιο κομψαΗ απάντηση στην απορία σου είναι μία... ΒΙΖΙΤΑ![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.