iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το έρωτημα είναι αν η μάρκα παίζει ρόλο στην αξιοπιστία του δίσκου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος

Και η maxtor ειναι καλη οπως και ολες οι εταιριες,καθως η εγγυηση ολων των σκληρων ανερχεται σε 3 χρονια,αλλα για επιδοσεις προτινω ανετα wd.
Το raid εχει πολλες μορφες υλοποιησης και δεν νομιζω να σε ενδιαφερει,καθως στηριζεται για να αποκτησεις σχεδον διπλασιες επιδοσεις και αλλο βασικο του χαρακτηριστικο ειναι η ασφαλεια των δεδομενων,καθως αποθηκευονται ταυτοχρονα σε περισσοτερους απο εναν σκληρους.Υπαρχει επισης και συνδιασμος των 2 παραπανω.
Εννοειτε οτι χρειαζεσαι αναλογους σκληρους & raid controller,με καποιους περιορισμους στην επιλογη των σκληρων,αν ειναι πανομοιοτυπα μοντελα και χωρητικοτητες τοσο το καλυτερο
Valder
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οντως, αν αγοράσω ξανα δίσκο WD θα κοιτάξω... Φοβάμαι να κάνω αλλά πειράματαΑρχική Δημοσίευση από Valder:Όπως είπα και σε άλλο θέμα, κοίτα για WD χαλαρά!![]()
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εδώ
επίσης αφαιρέθηκε η ερώτηση του Dark_Kronos και οι απαντήσεις,
και βρίσκονται εδώ
ΥΓ>Το πετσόκοψα τελείως το θέμα ε;

1) Είναι αξιόπιστοι
2) Είναι πολύ γρήγοροι και με 16 MB Buffer οι περισσότεροι πλέον
3) Αθόρυβοι κατά την λειτουργία τους
4) Μεγάλη δειάρκεια ζωής
Κι εγώ θα δώσω 2 wd και θα πάρω 2 maxtor 300 gb σε λίγο καιρό επειδή είναι πιο γρήγοροι και ενδίκνυνται για raid.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τελικά ξανα πήρα maxtor ... Ο 4maxtor ... Λέτε να ξαναχτύπαω στο κεφάλι μου... Αλλά δεν βρήκα πουθένα WD
α) Οχι άσε το κεφαλάκι σου ήσυχο.

β) Δε βρήκες πουθενά WD..... (Ντιριντάχτα ντάρι ντίρι ντάχτα

ΥΓ: WD-AMD άρρωστος υποστηρικτής τους

ΥΓ2: Άλλη φορά μη μας ξαναζητήσεις συμβουλές

Covenant
Δραστήριο μέλος

Κορυφαιες εταιριες και οι 2,ασχετο αλλα η amd για λιγες μερες στην αμερικη ηταν πρωτη σε πωλησεις cpu (κατα την διαρκεια ενος μηνος περιπου) μεχρι και στους φορητους.Αρχική Δημοσίευση από Valder:ΥΓ: WD-AMD άρρωστος υποστηρικτής τους![]()
Κατοχος 200GB WD & A64 3200+

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

εγώ έχω 4 δίσκους maxtor και έναν 1 WD και οι 2 maxtor βγήκαν offΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Παιδια να εμπιστευτο WD η να παρω Maxtor; Ακουω και καλα και κακα λογια και για τους δυο αλλα δεδομενου οτι παντα ειχα Maxtor και ολοι μου βγεικανε καλοι ενω ενας WD που πειρε ο ξαδερφος μου του βγηκε μουφα ψιλοδυσταζω. Τι να κανω;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Παιδια να εμπιστευτο WD η να παρω Maxtor; Ακουω και καλα και κακα λογια και για τους δυο αλλα δεδομενου οτι παντα ειχα Maxtor και ολοι μου βγεικανε καλοι ενω ενας WD που πειρε ο ξαδερφος μου του βγηκε μουφα ψιλοδυσταζω. Τι να κανω;
Εαν σέβεσαι την συμβουλή μου και τα λεφτά σου, πάρε με κλειστά τα μάτια WD! 13 χρόνια καμμένος με τους υπολογιστές, έμαθα κάτι λίγα (γιατί οι υπολογιστές υπάρχουν περισσότερα απο 13 χρόνια, όπως επίσης υπάρχουν και πιο καμμένα και έμπειρα άτομα απο εμένα)!
Covenant
Δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από VarX:Μην ξεχναμε ομως και τους θρυλικους Quantum (που μετεπειτα την αγορασε η Μaxtor επειδη δεν την παλευε),αλλες κλασεις ποιοτητας εκεινα τα χρονια,οπως και οι Seagate ακομα,ιδιως scsi υλοποιησεις
Αχαχαχαχαχαχαχαχα Quantum Fireball 2,1 είχα

Covenant
Δραστήριο μέλος

Eσυ εισαι πιο παλιος απο μενα,ο πρωτος μου σκληρος ηταν 10.2GB Quantum Fireball,7 χρονια πισωΑρχική Δημοσίευση από Valder:Αχαχαχαχαχαχαχαχα Quantum Fireball 2,1 είχαΕ μετά δεν ξαναείχα!
![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το PC πέταγε και πριν και τώρα πάει λίγο πιο καλά

Covenant
Δραστήριο μέλος

Οταν του κανω φορματ το βλεπω οτι ξανανιωνει και ετσι παλι ολα δυναμικα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.