Subject to change
e-steki.gr Founder

Μου έχει συμβεί κι εμένα μια φορά...
(η prime έχει δηλώσει οτι είναι ελεύθερος επαγγελματίας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Άσχετα με το πόσο αρέσει ή όχι η δουλειά του/της, γιατί κανείς δε λέει τι δουλειά κάνει;;;;![]()
Εγώ, ας πούμε, τρελαίνομαι για τη δουλειά μου... Είμαι καθηγητής σε λύκειο και μ' αρέσει πάρα πολύ η συναναστροφή με τα παιδιά, νιώθω τέλεια όταν είμαι στο σχολείο....
Αν κι εδώ μέσα οι περισσότεροι ξέρουν τι δουλειά κάνω ας το ξαναεπαναλάβω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είμαι διακοσμήτρια και είμαι καλά

Demelene
Διάσημο μέλος

Michelle σχετικά με το ελεύθερο επάγγελμα δίκιο έχεις για τους Μ@@κες αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που λέω! Και ευθύνη του ελεύθερου επαγγελματία είναι να φροντίζει να σε πληρώνουν! Και στον ιδιωτικό τομέα προσπαθούν να μην σε πληρώσουν αλλά υπάρχει και ένα πλαίσιο νομικό! Και στους ελεύθερους επαγγελματιες υπάρχει αυτό με το μπλοκάκι αποδείξεων! Είμουν και εγώ παλιά! Και πήγαν να τις καπουλάρουν αλλά κατέβηκα εν μέσης θητείας την είπα πολύ άσχημα στον καθηγητή του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και είδα τα λεφτά μου!
Τώρα αν δεν υπάρχουν βιβλιά τότε υπάρχει πρόβλημα και είναι ένα ρίσκο που πέρνεις!
Και μην νομίζεις ότι και στον ιδιωτικό(ΙΚΑ) διαφέρουν πολύ τα πράγματα! Εγώ έχω κάτι εκκρεμότητες με μια εταιρεία 2700? που έχε χάρη που θα την πληρώσει κάποιος που δεν φταίει! Βλέπεις έχω και ηθική γαμώ!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Άσχετα με το πόσο αρέσει ή όχι η δουλειά του/της, γιατί κανείς δε λέει τι δουλειά κάνει;;;;![]()
Νομιζω γιατι υπαρχει ηδη αυτο ως θεμα.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κουε να σε ρωτησω κάτι ειλικρινα επειδή θα χτίσουμε σπίτι αν σου [πω να το διακοσμίσεις θα το κάνεις??επι πληρωμή βέβαια ή πρέπει να αναμιχθει η εταιρία που είσαι?![]()
ναι αμέ.... φυσικά και θα το κάνω

(άντε έτσι να βλέπω τις δουλειές να έρχονται γιατί χρειαζόμαστε και χρήμα

αρκεί να μην είναι την περίοδο που θα είμαι με την κοιλιά στο στόμα και δεν μπορώ να τρέχω σε γιαπιά

η εταιρία που είμαι δεν είναι απαραίτητο να αναμιχθεί εκτός κι αν το θες σε κάποια σημεία

πάντως θα σας πάρω φιλική τιμή κι όχι όσα μου λείπουν

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

ναι αμέ.... φυσικά και θα το κάνω![]()
(άντε έτσι να βλέπω τις δουλειές να έρχονται γιατί χρειαζόμαστε και χρήμα![]()
![]()
)
αρκεί να μην είναι την περίοδο που θα είμαι με την κοιλιά στο στόμα και δεν μπορώ να τρέχω σε γιαπιά![]()
η εταιρία που είμαι δεν είναι απαραίτητο να αναμιχθεί εκτός κι αν το θες σε κάποια σημείαδεδομένου ότι τη δουλεια θα την κάνω απ το σπιτι μου χεχεχε
![]()
πάντως θα σας πάρω φιλική τιμή κι όχι όσα μου λείπουν![]()
καλα μην φανταστεις τωρα του χρονου γιατι δεν θα ειναι και τα οικονομικα μας σε καλη κατασταση

Θα σε εχω υπ'οψιν μου παντως

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα δείτε και τα μουτρα μου τον τελευταίο καιρό θα το επιβεβαιωσετε......
Βεβαια θα αρχίσω κατι ιδιαιτερα και θα σας πω γιατι μεχρι να παρω το χαρτί δεν ξαναπάω στην παλια μου δουλεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πάλι καλά που την αλλάζω οσονούπω..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Το αφεντικό μου δεν μου αρέσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορώ να σχεδιάζω μετις ώρες και το έχω κάνει και ώς αργά το βράδι για δική μου δουλεια εκτός γραφείου. Είμαι σχεδιάστρια και δουλευω 13 χρόνια όπου δεν έχω βαρεθεί ούτε λεπτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Tην άλλαξα και την λατρεύωΜόνο εγώ ψήφισα πως τη σιχαίνομαι;
Πάλι καλά που την αλλάζω οσονούπω..

YΓ: Γιδάκι δεν νομίζω πως χρειάζεσαι άλλα συμπτώματα..

tanty.ra
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ακριβώς....Αχ δε μ' αρέσει... Με πιάνει μία άρνηση πριν πάω, μία βαρεμάρα ενώ είμαι εκεί... Ποια είναι τα άλλα συμπτώματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.