Subject to change
e-steki.gr Founder

Μιλάμε για περίπτωση που η πιθανότητα να συμπέσουν δύο τέτοια (άρα και να ακυρωθεί η αναγνωρισιμότητα) είναι κάτω απο 0,01%. Αλλά η πιθανότητα να είναι ΠΑΡΟΜΟΙΑ είναι σχετικά μεγάλη, όχι όμως ΙΔΙΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως εμμένω στο οτι τα custom avatars είναι σημαντικά για μένα @least. Ακόμα και αν το ζήτημα της αναγνωρισιμότητας λυθεί, θα χαθεί ο προσωπικός τόνος με το να τεθούν περιορισμοί. (αν και μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται... να μην είμαι και απόλυτη.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αρκετά. Είναι κάτι που προτιμώ να διατηρώ σταθερό σε όλη την παραμονή μου σε ένα forum γιατί είναι ο ευκολότερος τρόπος να δεις ποιός γράφει, αντί να κοιτάς username. Ενοχλούμαι μάλιστα όταν άλλοι τα αλλάζουν πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να χάνω τον μπούσουλα.
Θα σας ήταν το ίδιο μια εικόνα ίδιου μεγέθους στην υπογραφή ή θεωρείτε οτι το avatar επιτελεί κάποιο ιδιαίτερο σκοπό;
Όχι δεν θα ήταν το ίδιο. Απάντησα απο πάνω, είναι σαν το πρόσωπο με το οποίο συσχετίζεις τον άλλο, για να τον θυμάσαι. Άρα αν έρθει κάποιος να σου μιλήσει με άλλο πρόσωπο, σου ξενίζει.
Αν σταματούσε να υπάρχει η δυνατότητα του avatar όπως είναι σήμερα, αλλά στη θέση του έμπαινε κάτι πιο χρήσιμο, θα νιώθατε οτι περιορίζεται η ελευθερία σας;
Πιο χρήσιμο όπως;
Όταν μπαίνετε σε ένα forum που δεν έχει δυνατήτα custom avatar (πχ myphone ή dpgr) νιώθετε περιορισμένοι; Ή σας αρκεί το να βάλετε την εικόνα αυτή στην υπογραφή σας;
Νιώθω λίγο περιορισμένος, αλλά αν έχει πολλές επιλογές, τόσες ώστε να μην υπάρχουν απαραίτητα 2 άτομα με το ίδιο avatar, δεν θα είχα πρόβλημα. Φανταστείτε να σας μιλάνε 2 διαφορετικά άτομα με το ίδιο πρόσωπο (δίδυμα θα πείτε)
Θεωρείτε οτι είναι διαφορετικό να αφαιρεθεί η δυνατότητα του ελεύθερου avatar στην πορεία ενος forum, και διαφορετικό να μην υπάρχει εξ αρχής;
Φυσικά! Όλα αυτά τα κάνετε γιατί θέλετε να αφαιρέσετε το avatar; Σας έφαγα!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αλλά τι θα είναι αυτό το καινούριο?

gsova
Δραστήριο μέλος

Επίσης, μου αρέσει που έχει μπλαβέ ύφος ο ψάρης μου, ταιριάζει στο απόλυτα βαριεστημένο στύλ -δενέχωκάτικαλύτερονακάνωβάρατεμεκιαςκλαίωάτιμηκοινωνίαπουάλλουςτουςανεβάζειςκιάλλους τουςπηδάς- που έχω υιοθετήσει.
Ακόμη, αντικατοπτρίζει το ζώδιο μου τέλεια...

Επίσης είναι φανατικός καπνιστής ο ψάρης... κάτι που δεν κατάφερα να επιτύχω ποτέ μου...

Επίσης, έχω μακαρόνια με κιμά για μεσημεριανό αλλά βαριέμαι να βρώ σε ποιό θέμα να το γράψω έτσι το γράφω εδώ.
Ευχαριστώ, παρακαλείτε...
-με αγάπη, τσίκης!
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ναι υφίσταται ακόμα.Tελικα ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος του τοπικ ; Υφισταται ακομα ;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Να ρωτησω κατι αλλο. Γιατι πρεπει ή το ενα ή το αλλο ; Δε γινεται οσοι θελουν να εχουν το ενα ειδος αβαταρ, και οσοι θελουν το αλλο ;
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τελικά πότε θα γινει αυτο που ειναι να γινει??![]()
ε θέλει κανα δυο μηνάκια ακόμα νομίζω

θα είναι χριστουγεννιάτικο δώρο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μακάρι να είναι μόνο κανα δυό μηνάκιαε θέλει κανα δυο μηνάκια ακόμα νομίζω
θα είναι χριστουγεννιάτικο δώρο![]()

Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί (σχήμα λόγου)

zanin
Διάσημο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

εμένα μου αρεσει πολύ το αβαταρ.... μην μας αφήσετε χωρις αυτό
αυτό ακριβώώώώώς...!!!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.