Σαφώς το σεξ επιδέχεται πάντα βελτίωση, αλλά αποκλείεται από εκεί που είσαι πχ με την Λουκά, να βρεθείς ξαφνικά με την Jenna Jameson, ναι;
Tιιι λεεεςς καλε ! Ξερεις τι κανει η Λουκα στο κρεβατι ;

Βασικα ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμφανιση. Παντως αν και σωστο αυτο που λες, ακριβως επειδη ειναι ακραιο παραδειγμα, δε νομιζω οτι υφισταται σημερα και τοσο. Ο μεσος ορος ανθρωπων δεν ειναι στις ακρες (καμπυλη gauss). Αν θελεις να εισαι με καποιο ατομο, καλυτερα να σιγουρευτεις οτι αυτο που βλεπεις ειναι οτι μπορει να σου δωσει. Ο ερωτισμος και το παθος που θα εκφρασει και θα βγαλει καποιος, ειναι σε αμεση συσχετιση με τον συντροφο. Κανεις μας δεν ειναι καφετιερα
Το μονο που βλεπεις απο την αρχη σ επρωιμο σταδιο, ειναι το απο ποια βαση και επιπεδο θα ξεκινησεις. Το που θα φτασει ο καθενας (εμβελεια) δε μπορεις να το ξερεις. Μονο να το υποθετεις/πιθανολογεις. Αν ειναι μια σχεση ασημαντη, φυσικα δε μας ενδιαφερει. Αν ειναι σχεση που θελουμε να παει παραπερα, καλο ειναι να θυμομαστε το "assumption is the mother of all fuck-ups"
το γιατί επέλεξα να ξενοκοιτάξω και δεν έφυγα κατευθείαν δεν είναι θέμα που νομίζω ότι συζητάμε εδώ ή που αφορά κανέναν, απλά είπα πως δεν θέλω να το ξανακάνω.
Δεν ειναι οφ τοπικ, αν και δεν αναφερομαι σε σενα, αλλα μια γενικη θεωρια.
Όσο για την ποσότητα διαθεσιμότητας, προσωπικά δεν με αφορά. Ή θα έχω όσα θέλω ή θα είμαι μόνη μου (με περιστασιακές ενδεχομένως "σχέσεις" και πάλι παίζεται).
Ολοι ψαχνουμε το καλυτερο, αλλα οσο περναει ο καιρος, αν δε το βρουμε, συνειδητοποιουμε οτι πρεπει να βαλουμε προτεραιοτητες. Και μοιραια θα επηρεαζονται απο διαθεσιμοτητα, οποτε δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα θα σε αφορα , θες δε θες. Εκτος αν εισαι πολυ τυχερη και βρεις το φοβερο ταιρι για σενα σε ολους τους τομεις. Μακαρι να βρουμε ολοι
γιατί πχ εγώ θέλω πρωτίστως να μου πηδ@νε το μυαλό κι όχι το σώμα.
Pop quiz : ο ανθρωπος σου σε καλυπτει σε αρκετους (σε ολους πολυ σπανιο, μην ειμαστε και αχαρισοτι, ουτε εμεις καλυπτουμε τους αλλους 100% σε ολα) τομεις καθως και στον παραπανω. Αλλα στο τεχνικο μερος οχι. Το παλευεις ή φευγεις ;
Εγω ρε παιδια
θα το παλευα καθως το παθος και τον ερωτισμο και το φλερτ του μυαλου, το χεις γιατι εισαι αυτος που εισαι. Δε το αποκτας ευκολα μετα , σαν skill. Ενω το αλλο, αποκταται κανονικοτατα. So which of the 2 is more valuable ?