giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Εγω θα το ελεγα πιο ρεαλιστικα...χιλιοστα απο τον απροστατευτο εγκεφαλο μας...το αυτι δεν παθαινει τιποτα,χονδρος ειναι...![]()
εγκξάκτλι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Μέχρι στιγμής δεν μου είχε φανεί τόσο τραγικό σαν συνήθεια και για να γράψω την αλήθεια δεν είχα δώσει βάση στις έρευνες σχετικά με την ακτινοβολία των κινητών![]()
Βέβαια μετά απο όλα όσα διάβασα ένα μπορώ να σας εγγυηθώ απο σήμερα το βράδυ το κινητό μου θα "κοιμάται" μακρυά απο μένα![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις παραινέσεις τους![]()
![]()
![]()
ΩΩΩ τουλάχιστον κάναμε κάτι κάλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Καθόλου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

H μάνα μιας κοπέλας που ξέρω,δεν την αφήνει να πάρει κινητό για αυτό το λόγο.Εν τω μεταξύ,η κοπέλα αυτή είναι 17 χρονών.Δεν είναι λίγο υπερβολικό?
![]()
Μπορεί αυτό να ειναι μια πολύ καλη δικαιολογια που προβάλει η μητέρα της για να μη μπορει να φέρει αντιρήσεις η κόρη της....
Ισως τα πραγματικά αιτια να ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικα

Στο θέμα μας τώρα.....
Γενικώς δεν μπορώ να πω οτι με αφήνει κι εντελώς αδιάφορη το θέμα....
Δε με πιανει υστερία αλλά κάποια πραγματα τα προσεχω....
Αν ειναι να μιλήσω αρκετή ώρα, μιλάω μόνο με Hands free (βασικά έχω συνηθίσει έτσι και δεν μπορώ αλλιώς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

η αλήθεια ειναι οτι το βράδυ το έχω στο κομοδινο μου... δεν ξέρω κατα ποσο αυτο ειναι καλο η κακο... έλα μου ομως που το χρησιμοποιω για ξυπνητήρι!![]()
κι εγώ για ξυπνητήρι το χρησιμοποιώ... για αυτό το λόγο το τοποθετώ σε απόσταση τέτοια που να με υποχρεώνει να σηκωθώ από το κρεβάτι μου για να το κλείσω, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να σηκωθώ ποτέ

H μάνα μιας κοπέλας που ξέρω,δεν την αφήνει να πάρει κινητό για αυτό το λόγο.Εν τω μεταξύ,η κοπέλα αυτή είναι 17 χρονών.Δεν είναι λίγο υπερβολικό?
![]()
Καλά κάνει

Έχω διαβάσει αρκετές έρευνες γύρω από το θέμα (δουλεύω σε ερευνητικό κέντρο, και σε ένα ιεκ, το δεύτερο είναι άσχετο βεβαίως), το κινητό θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου μέχρι τα 16 και αυτό δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Αυτό με το οποίο εγώ έχω τρελαθεί είναι το πόσο μικρές ηλικίες χρησιμοποιούνε κινητό ενώ τα πιθανά παρεπόμενα είναι εντελώς αμφισβητούμενα.
ΚΕ αν κοιμάσαι με το κινητό σου ανοιχτό (αλήθεια γιατί το κάνεις, το ξυπνητήρι δε λειτουργεί κι όταν είναι κλειστό

Κάποτε σε ένα παλιό μου κινητό μπορούσες να δεις τα dBm της ισχύος που εξέπεμπε το κινητό σε διάφορες καταστάσεις. Είχα τρελαθεί με το πόσο μεγάλο ποσό ισχύος εκπεμπόταν δίπλα στον εγκέφαλο μου σε χώρους όπως ασανσέρ κτλ. Στο μετρό είχα τρομοκρατηθεί. Αυτά πριν πολλά χρόνια βεβαίως.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι λάθος ο δρόμος που έχουν πάρει τα πράγματα και έχουν όλα τα παιδιά κινητό.Πρέπει μέχρι μια ηλικία, όπου κι ο εγκέφαλος είναι πιο ευαίσθητος, να προστατεύεται.Λάθος κάνουν οι γονείς που παίρνουν κινητό στο παιδί από μικρό.Αν κανένας γονιός δεν το έκανε αυτό, τότε και το παιδί δε θα ήθελε κινητό "επειδή όλα τα άλλα παιδιά έχουν".
Το ότι υπάρχει ακτινοβολία γύρω γύρω δε σημαίνει ότι ακόμα παραπάνω ακτινοβολία δε βλάπτει.Ότι μπορούμε να αποφύγουμε καλό είναι να το αποφεύγουμε.
m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Στα συνηθισμενα κινητα το ξυπνητηρι δουλευει οταν ειναι κλειστο, αν εχεις καποιο smartphone τυπου pda, symbian UIQ version μπορεις να το βαλεις στην στο flight mode ....
Μπορουμε να αποφυγουμε τοσα αλλα που δεν μας προσφερουν τπτ αλλα τα εχουμε που ειναι τελειως χαζο να αποφυγουμε το κινητο που μας προσφερει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. Και στην τελικη ενα παιδι αντε να μιλησει 1 λεπτο την εβδομαδα και αντε να στειλει 100μηνυματα ...Το ότι υπάρχει ακτινοβολία γύρω γύρω δε σημαίνει ότι ακόμα παραπάνω ακτινοβολία δε βλάπτει.Ότι μπορούμε να αποφύγουμε καλό είναι να το αποφεύγουμε.
Αν ημουν πατερας στο παιδι μου θα εκανα τα παντα να μην ειχε:
- CRT οθονη στον υπολογιστη του
- Καθολικου σωλήνα τηλεόρασης
- Dect βάση στο δωματιο του *
- wifi access point στο δωματιο του *
*Δεν λεω να μην υπαρχουν στο σπιτι αυτες οι τεχνολογιες αλλά να μην υπαρχει ο εξοπλισμος στο δωματιο του. Το κακο με την Dect βάση και το wifi access point είναι οτι εκπαίμπουν στην ίδια ένταση το σήμα συνέχεια ... Τα κινητα δεν εκπαίμπουν πότε στην ίδια ένταση και στην maxium ένταση ΜΟΝΟ όταν μιλάτε και υπάρχει πολύ χαμηλό σήμα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Οταν παιζεις καποιο παιχνιδι δεν διατρεχεις κανενα κινδυνο, γιατι η ακτιβολοια τεινει στο 0 και το κινητο ειναι πολυ μακρια απο τον εγκεφαλο!![]()
Νομίζεις!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Valder: η ενταση που εκμπεμει ενα κινητο δεν ειναι σταθερη, εξαρταται απο το ποσο ασθενες ειναι ενα σημα κτλ κτλ! Επισης εξαρταται απο το ποσο σημα χρειαζεται! Ενα κινητο που ειναι σε αναμονη η ενταση ειναι υπερβολικα χαμηλη!![]()
Και πάλι το "χαμηλή" είναι διαφορετικό από το "0" που είπες πιο πάνω.
Επίσης εαν δεν κάνω λάθος, έχουμε εκπομπή ακτινοβολίας και στη λήψη κλήσης/μηνύματος αλλά και στην αναμονή καθώς -αν θυμάμαι καλά την όλη εξήγηση- το κινητό αναζητά το BTS (κεραία-σταθμός βάσης, αναμεταδότης, ή όπως σου αρέσει) ανα κάποια frames (κωδικοποιημένα πακέτα είναι τα frames βασικά). Τα νούμερα είναι 2 για την Cosmote και 7 για την ΤΙΜ. Για Voda/Q δεν θυμάμαι/γνωρίζω.
Πάντα τρώς ακτινοβολία. Είναι το λιγότερο αφελές να νομίζει κανείς ότι έχει δίπλα του το κινητό όταν κοιμάται ή τρώει και δεν δέχεται ακτινοβολία. Μακριά (πραγματικά μακριά, όχι αυνανιές) και μόνο όταν είναι ανάγκη.

ΥΓ: Για οποιαδήποτε λάθη μου ή παραλείψεις, θα χαρώ να δεχτώ παρατηρήσεις και διορθώσεις από πιό έμπειρους επί του αντικειμένου.

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζεις!![]()
Νόμος αντιστρόφων τετραγώνων...
Απο το 0.5 εκατοστό την ώρα που κάποιος μιλάει στα 30+ που το κρατάει στα χέρια το emf έχει το 1/3600 το περισσότερο της αρχικής του έντασης...
io-io
Διάσημο μέλος

Επισης δεν θα του επετρεπα να χρησιμοποιει τα μη Dect τεχνολογιας ασυρματα σταθερα τηλεφωνα
https://www.newtreatments.org/doc.php/WisdomExperience/100
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Συμφωνω, περιπου τα ιδια λεμε! Ομως πιστευω οτι υπαρχουν πραγματα που μας καταστρεφουν την υγεια πολυ περισσοτερο και το χειροτερο ειναι οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι τοσο σημαντικα οσο η επικοινωνια! Ειναι σαν με λιγοτερα χρηματα να αγοραζεις κατι πιο χρησιμοΚαι πάλι το "χαμηλή" είναι διαφορετικό από το "0" που είπες πιο πάνω.
Επίσης εαν δεν κάνω λάθος, έχουμε εκπομπή ακτινοβολίας και στη λήψη κλήσης/μηνύματος αλλά και στην αναμονή καθώς -αν θυμάμαι καλά την όλη εξήγηση- το κινητό αναζητά το BTS (κεραία-σταθμός βάσης, αναμεταδότης, ή όπως σου αρέσει) ανα κάποια frames (κωδικοποιημένα πακέτα είναι τα frames βασικά). Τα νούμερα είναι 2 για την Cosmote και 7 για την ΤΙΜ. Για Voda/Q δεν θυμάμαι/γνωρίζω.
Πάντα τρώς ακτινοβολία. Είναι το λιγότερο αφελές να νομίζει κανείς ότι έχει δίπλα του το κινητό όταν κοιμάται ή τρώει και δεν δέχεται ακτινοβολία. Μακριά (πραγματικά μακριά, όχι αυνανιές) και μόνο όταν είναι ανάγκη.
ΥΓ: Για οποιαδήποτε λάθη μου ή παραλείψεις, θα χαρώ να δεχτώ παρατηρήσεις και διορθώσεις από πιό έμπειρους επί του αντικειμένου.![]()

Πανω κατω λεει οτι λεω και εγω αν δεν κανω λαθος! Δυστυχως δεν εχω το χρονο να το διαβασω ολοκληρο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.