iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι είναι υπερβολίκο να αποφεύγουμε την χρήση κινητών για την ακτινοβολίαΑρχική Δημοσίευση από ka-li :Vodafone αλλά θα προτιμούσα να μην έχω καθόλου....Χίλιες φορές καλύτερα χωρίς!!!!!
Αντε πια μ' αυτή την ακτινοβολία!!! :thumbsdown: :thumbsdown:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Μακάρι να έχεις δίκιο και να είμαι απλώς παρανοικός conspiracy theorist που πιστέυει στην ακτινοβολία των κινητών, τους illuminati, την ομάδα Ε και οτι τα στρουμφάκια είναι κομμουνιστική προπαγάνδα. Πιστεύεις οτι αν υπάρχει πρόβλημα θα μας το πουνε; Δεν χρησιμοποιούσανε τοσα χρόνια DDT που ήταν τελικά δηλητήριο; Το clofen που ακόμα το έχουν μέσα οι υποσταθμοι της ΔΕΗ το είχανε οι εργάτες και πλένανε τα χέρια τους και τελικά αποκαλύψανε οτι είναι καρκινογόνο φούλ. Δεν λέω να κόψουμε το κινητό αλλά ένα bluetooth handsfree το πήρα just in case.Νομίζω ότι είναι υπερβολίκο να αποφεύγουμε την χρήση κινητών για την ακτινοβολία
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Συμφώνω απόλυτα μάζι σου, γενίκα όποιος δεν το χρησιμοποιεί ή μπορει να ζήσει χώρις αυτό καλλίτερα να μην το χρησιμοποιεί.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless :χμ, γίνονται τόσες έρευνες επί του θέματος που καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή. ας πούμε, τα μικρά παιδιά θα ήταν φρόνιμο να τα κρατάμε μακριά από τα κινητά (να πω ότι τα χρειάζονται κιόλας...) όσο μπορούμε μιας και ο εγκέφαλος τους μπορεί να υποστεί πολύ πιο σοβαρή βλάβη από τον εγκέφαλο ενός ενήλικα, λόγω του σταδίου στο οποίο βρίσκεται.
Σίγουρα κάποτε θα βρέθει κάποιος που δεν θα έχει συμφέρον ή τουλάχιστον το συμφέρον του δεν θα συμβαδίζει με το συμφέρον των εταιρίων που άσχολουντε με την προώθηση της κινήτης τηλεφωνίαςΑρχική Δημοσίευση από gademis :Πιστεύεις οτι αν υπάρχει πρόβλημα θα μας το πουνε;
Συμφωνώ, δεν είναι τόσο το μέγαλο , κατα την γνώμη μου, το πρόβλημα ώστε να φτάσουμε σε ακραίες λύσειςΑρχική Δημοσίευση από gademis :Δεν λέω να κόψουμε το κινητό αλλά ένα bluetooth handsfree το πήρα just in case.
Εγώ για την προστάσια μου κάνω το έξεις :
κάλω απο κίνητο μόνο όταν είμαι έξω ή δεν εχώ ελευθέρη πρόσβαση σε σταθέρο τηλέφωνο και προσπαθώ οι κλήσεις που κάνω απο κινητό να είναι μικρές σε διάρκεια
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Εννοείται πως τους εφαρμόζω κ εγώ.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gilie :εγω δεν φοβαμαι την ακτινοβολια, ουτε τις τρελες αγελαδες, ουτε τα "τρελα" κοτοπουλα...ισως να ναι λαθος μου αλλα δεν... απλα δεν...
Ούτε εγώ! Ακριβώς το ίδιο!
apostolos1986
Νεοφερμένο μέλος

Ακόμη δεν έχουν φανεί τα αποτελέσματα από την ακτινοβολία των κινητών γιατί είναι σχετικά καινούρια τεχνολογία. Πρέπει να περιμένουμε ακόμα κάποια χρόνια για να είμαστε σίγουροι για τη επικινδυνότητα τους.

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αράγε σίγουρα κάνει το hands-free τπτ?Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx :μιλάω πολύ στο κινητό... (non-stop)... σχεδόν πάντα με hands-free να γλιτώσω τίποτα από ακτινβολία...
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπα... θα συμφωνήσω μαζί σου... όσο λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα... γιατί να σταματάω να μιλάω ώρες στο κινητό δεν το βλέπω να το σταματάω...Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Μιλάω πάρα πολύ στο κινητό χωρίς hands-free και μιλάμε έχω κλείσει και 4ωρο συνεχόμενο 8) Η διακόπη έγινε για να το φορτήσω...Τέσπα...απλά δεν το ψάχνω...Δεν θέλω να ξέρω....δεν το φοβάμαι και άσχετα αν αφορά την υγεία μου, δεν με ενδιαφέρει...Είμαι πολύ αναίσθητη ε; 8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει να αγχώνεται κανείς για κάτι που δεν είναι σίγουροΑρχική Δημοσίευση από Vkey :Μιλάω πάρα πολύ στο κινητό χωρίς hands-free και μιλάμε έχω κλείσει και 4ωρο συνεχόμενο 8) Η διακόπη έγινε για να το φορτήσω...Τέσπα...απλά δεν το ψάχνω...Δεν θέλω να ξέρω....δεν το φοβάμαι και άσχετα αν αφορά την υγεία μου, δεν με ενδιαφέρει...Είμαι πολύ αναίσθητη ε; 8)
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx :μιλάω πολύ στο κινητό... (non-stop)... σχεδόν πάντα με hands-free να γλιτώσω τίποτα από ακτινβολία...
Τίποτα δε γλιτώνεις με το hands-free... Απλά αλλάζει η περιοχή εστίασης των μικροκυμάτων. (π.χ. αντί για το κεφάλι είναι το πέος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Γι αυτό το αφήνεις πανω στο γραφείο.Απλά αλλάζει η περιοχή εστίασης των μικροκυμάτων
[joke]
Anyway επειδή είναι αποδεδειγμένο οτι η ύπαρξη υψηλής τεχνολογίας δημιουργεί το πρόβλημα χρειάζεσαι ειδικό handsfree για να μήν πάθεις τίποτα. [/joke]
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.