antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:00 Ο antwwwnis: #21 27-09-10 22:00 χμμ... η τελευταια φορα που εκανα κατι και με ευχαριστησε πολυ ηταν χθες το βραδυ, που επιασα ενα μολυβι 4Β και το αφησα να κυλισει σε ενα κομματι χαρτι ζωγραφιζοντας εναν τυπο που παιζει ηλεκτρικη κιθαρα (κοντινο στην κιθαρα) . Πού το ευχαριστο θα με ρωτησετε, αλλα ετσι φτιαχνομαι γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Acheron Νεοφερμένο μέλος Ο Acheron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:44 Ο Acheron έγραψε: #22 29-09-10 18:44 RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00 Η evangeline: #23 29-09-10 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Acheron: RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Click για ανάπτυξη... RPG εννοώντας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:28 Η Katerina192: #24 30-09-10 20:28 Αρχική Δημοσίευση από evangeline: RPG εννοώντας? Click για ανάπτυξη... Role Playing Game.... Εμένα το τελευταιο πραγμα που με ευχαριστησε ήταν την προ-προηγουμενη εβδομαδα στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:55 Η lovesome έγραψε: #25 30-09-10 20:55 Αμμ..έκανα roller skating πριν λίγο στο πάρκο! Είχα καιρό να κάνω! Πολύ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:27 Η evangeline: #26 30-09-10 22:27 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμ... η τελευταια φορα που εκανα κατι και με ευχαριστησε πολυ ηταν χθες το βραδυ, που επιασα ενα μολυβι 4Β και το αφησα να κυλισει σε ενα κομματι χαρτι ζωγραφιζοντας εναν τυπο που παιζει ηλεκτρικη κιθαρα (κοντινο στην κιθαρα) . Πού το ευχαριστο θα με ρωτησετε, αλλα ετσι φτιαχνομαι γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Acheron Νεοφερμένο μέλος Ο Acheron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:44 Ο Acheron έγραψε: #22 29-09-10 18:44 RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00 Η evangeline: #23 29-09-10 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Acheron: RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Click για ανάπτυξη... RPG εννοώντας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:28 Η Katerina192: #24 30-09-10 20:28 Αρχική Δημοσίευση από evangeline: RPG εννοώντας? Click για ανάπτυξη... Role Playing Game.... Εμένα το τελευταιο πραγμα που με ευχαριστησε ήταν την προ-προηγουμενη εβδομαδα στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:55 Η lovesome έγραψε: #25 30-09-10 20:55 Αμμ..έκανα roller skating πριν λίγο στο πάρκο! Είχα καιρό να κάνω! Πολύ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:27 Η evangeline: #26 30-09-10 22:27 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00 Η evangeline: #23 29-09-10 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Acheron: RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Click για ανάπτυξη... RPG εννοώντας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:28 Η Katerina192: #24 30-09-10 20:28 Αρχική Δημοσίευση από evangeline: RPG εννοώντας? Click για ανάπτυξη... Role Playing Game.... Εμένα το τελευταιο πραγμα που με ευχαριστησε ήταν την προ-προηγουμενη εβδομαδα στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:55 Η lovesome έγραψε: #25 30-09-10 20:55 Αμμ..έκανα roller skating πριν λίγο στο πάρκο! Είχα καιρό να κάνω! Πολύ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:27 Η evangeline: #26 30-09-10 22:27 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Acheron: RPG night με τους φίλους μου την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά πράγματα που για κάποιο λόγο κανονίζονται τόσο δύσκολα... Click για ανάπτυξη... RPG εννοώντας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:28 Η Katerina192: #24 30-09-10 20:28 Αρχική Δημοσίευση από evangeline: RPG εννοώντας? Click για ανάπτυξη... Role Playing Game.... Εμένα το τελευταιο πραγμα που με ευχαριστησε ήταν την προ-προηγουμενη εβδομαδα στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:55 Η lovesome έγραψε: #25 30-09-10 20:55 Αμμ..έκανα roller skating πριν λίγο στο πάρκο! Είχα καιρό να κάνω! Πολύ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:27 Η evangeline: #26 30-09-10 22:27 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangeline: RPG εννοώντας? Click για ανάπτυξη... Role Playing Game.... Εμένα το τελευταιο πραγμα που με ευχαριστησε ήταν την προ-προηγουμενη εβδομαδα στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:55 Η lovesome έγραψε: #25 30-09-10 20:55 Αμμ..έκανα roller skating πριν λίγο στο πάρκο! Είχα καιρό να κάνω! Πολύ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:27 Η evangeline: #26 30-09-10 22:27 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμμ..έκανα roller skating πριν λίγο στο πάρκο! Είχα καιρό να κάνω! Πολύ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:27 Η evangeline: #26 30-09-10 22:27 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει mango : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 00:03 Ο katalinos: #27 01-10-10 00:03 έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2010 στις 13:42 Ο tsarachaf: #28 01-10-10 13:42 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katalinos: έκανα ένα ωραίο μπανάκι και τριβόμουν μισή ώρα με το mango scrub χτες αλλά ακόμα και τώρα έχω ένα ωραίο δερματάκι (ακόμα λίγο μαυρισμένο )) που μυρίζει σκόρδο και κρεμμύδι από το χθεσινό γεύμα Click για ανάπτυξη... Μα γιατι να μου θυμιζει sid αυτο??? Γιατι τοσο πολυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:13 Η Metallou19: #29 05-10-10 10:13 Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απόλαυσα μία-προς-μία μπουκίτσα από τις χθεσινές μίνι κρεπούλες που έκανε με τα χεράκια του (που μας έπιασε μια υπογλυκαιμία στις 12 το βράδυ)! Με μπόλικη μερέντα και από πάνω άχνη ζάχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 12:22 Η venividivici: #30 05-10-10 12:22 αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ, είναι τα ταξιδάκια είτε αυτά περιορίζονται σε τριήμερα ή σε πολυήμερα σε ελλάδα και εξωτερικό..... Δεν φαντάζεσαι πόσο σε αναζωογονεί η αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, της ίδιας της φύσης, του υψομέτρου, της θάλασσας, του οξυγόνου...... είναι πιο ωραίο να περάσεις το σαβατοκύριακό σου εις τα Αθήνας ή είναι καλύτερο μια βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο......;;;;; ερωτώ;;;;;; ε;;;;;;; άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή...χιχιχι!!!!! !!! κάθε κυριακή....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:23 Ο D_G έγραψε: #31 05-10-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: άσε που πλέον πολλοί άνθρωποι το Ναύπλιο το έχουν κάνει μονοήμερη εκδρομή... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνω συχνά εγώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 14:46 Ο αορ έγραψε: #32 05-10-10 14:46 Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προχτες μαζευτηκαμε μετα απο 3 χρονια(γιατι φυγαμε φοιτητες σε διαφορετικες πολεις)η παρεα μου και ως συνηθως συγκροτησαμε τη γνωστη μπασκετικη μας ομαδα..Πρωτα απ ολα οι αναμνησεις και η συγκινηση..και μετα μεσα 6 ωρες μπασκετ και εν τελη 3 ηττημενοι αντιπαλοι.. Απεριγραπτο αισθημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiderw Νεοφερμένο μέλος Η spiderw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η spiderw έγραψε: #33 06-10-10 12:03 Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω και δεν βρίσκω. Πολύ κακό αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 12:55 Η kaleidoscope: #34 06-10-10 12:55 Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν από μισή ώρα δανείστηκα ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Είμαι bookworm και είμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:39 Η gorgonokoritso: #35 06-10-10 13:39 τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τον μαη... που εδωσα το κρατικο γ1 στα αγγλικα, χρονια μετα το λοουερ, για να τσεκαρω τις γνωσεις μου... (και με απωτερο σκοπο να παω καποια στιγμη και για το πολυποθυτο προφ...) και φυσικα το πηρα υ.γ.σιγα το κατορθωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:48 Η love_angel: #36 06-10-10 13:48 χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμ... ειχα κατι τηλεφωνηματα τελευταια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JennyV Δραστήριο μέλος Η JennyV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 735 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2010 στις 13:53 Η JennyV έγραψε: #37 06-10-10 13:53 την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
την Κυριακή!! έτρωγα γαριδομακαρονάδα ώς την δευτέρα για γεύματα!! .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14:01 Η rosa azul: #38 15-01-11 14:01 Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καθε μερα....φροντιζω να κανω μικρα ή μεγαλα πραγματα που να με ευχαριστουν ...να ρουφαω τις μικρες ή τις μεγαλες ηδονες -οχι με την σεξουαλικη απαραιτητα εννοια του ορου -της ζωης .....γιατι η καθε μερα εχει τη μοναδικοτητα της και δεν θα την ξαναζησω...η καθε λεπτομερεια μετραει...απο το πως θα με ξυπνησει ή θα τον ξυπνησω το πρωι,μεχρι τη βολτα που θα κανω στο παρκο ή στο βουνο για να χαλαρωσω, ταψωνια μου, την ωρα που θα διαθεσω στους φιλους ,στον συντροφο 'η στον εαυτο μου ...ενα γευμα εξω..., η μουσικη που θα ακουσω, ενα βιβλιο που θα διαβασω και πολλα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eumorfia95 Νεοφερμένο μέλος Η eumorfia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 14:44 Η eumorfia95: #39 21-01-11 14:44 χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χθες....βγηκα με τους φιλους μου και πηγαμε πλατεια αθωνος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2011 στις 19:34 Η rosa azul: #40 21-01-11 19:34 Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα συναντησα ομορφους ανθρωπους...,φιλαρακια που ειχα να τα δω καιρο...και μου ειχαν και τους ειχα λειψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.