Speedy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομίζω πως πρέπει να υπάρχει διείσδυση (σε στόμα=στοματικό σεξ, σε κόλπο= σεξ απλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν δεν υπαρχει ουτε σωματικη επαφη ουτε οπτικη/ακουστικη, τοτε ναι. Αν υπαρχουν ομως, μπορεις να πεις οτι κατι εκαναν.με την ίδια λογική τότε, δύο άτομα που αυνανίζονται στο ίδιο δωμάτιο και ολοκληρώνουν πρέπει να θεωρείται πως έχουν κάνει ολοκληρωμένο σεξ....μη χειρότερα
Στοματικο δεν ειναι το να υπαρξη δυεισδυση στο στομα, αλλα το να χρησημοποιειται το στομα για ερεθισμο γεννητικων.νομίζω πως πρέπει να υπάρχει διείσδυση (σε στόμα=στοματικό σεξ, σε κόλπο= σεξ απλά, σε πρωκτό=πρωκτικό)
Γενικα παντως, ειθισται να θεωρουμε την δυεισδηση σαν ολοκληρωση, περισσοτερο προς χαριν συννενοησης. Το αν θα υπαρξει οργασμος και απο τους 2 , ειναι δευτερευον οταν ρωτανε "ολοκληρωσατε" ;
Speedy
Δραστήριο μέλος

Γενικα παντως, ειθισται να θεωρουμε την δυεισδηση σαν ολοκληρωση, περισσοτερο προς χαριν συννενοησης. Το αν θα υπαρξει οργασμος και απο τους 2 , ειναι δευτερευον οταν ρωτανε "ολοκληρωσατε" ;
Απλά την δυείσδηση σαν σημείο αναφοράς, η να τελειώσει ένας απο τους 2 με αυτή..?? μπορεί να υπάρξει δυείσδηση αλλά να μην τελειώσει κανένας σε αυτό το στάδιο, αλλά μετά με άλλους τρόπους.. τοτε θεωρείται πάλι ολοκληρωμένο?

Απλα ηθελα να πω οτι ειναι καπως ασαφες το τι εννουμε, δεν εχουμε συμφωνησει ολοι καθως και η λεξη ειναι κοινη, οχι ορος.
Και αν θες να αποφυγεις κακη συννενοηση απλα πες τι κανατε και τελος.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πριν λίγες μέρες είχα μια διαφωνία με την παρέα μου σχετικά με το πότε θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε η πράξη.. το αυτονόητο φυσικά είναι όταν τελειώσουν και οι 2.. πέρα απο αυτό όμως δεν μετράει και ο τρόπος??.. η δική μου άποψη είναι ότι ολοκληρωμένο θεωρείται το σεκσ μόνο όταν τελειώσουν και οι 2 με διύσδηση όμως.. είμαι λάθος?.. η αρκεί απλά να τελειώσουν και οι 2? η ακομα ακόμα κάποιος υποστήρηξε ότι δεν χρειάζεται και οι 2 να τελειώσουν για να θεωρηθεί ολοκλήρωμένο.. ακούω απόψεις και σχόλια..
Μην τους ακούς τους άλλους..
Η πράξη ολοκληρώνεται μέσω διεισδύσεως, όταν η γυναίκα έρθει σε οργασμό τουλάχιστον μία φορά.
Κάποια some day θα με ευγνωμονεί

Speedy
Δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Όπα γιατι σωνι και καλά η γυναίκα.. δλδ αν τελειωσει ο άντρας στη δυεισδηση δεν θεωρείται ολοκληρωμένη συνεύρεση?.. δν μπόρεσε η κυρία να τελειώσει έτσι και το ρίξαμε στο "χειρωνακτικο", έτσι δεν ισχύει? το πήγες στο άλλο άκρο εσυ.....
Θεωρείται ολοκληρωμένη, για τον άνδρα.

Αλλά εφόσον παίρνουμε ως δεδομένο ότι ο άνδρας θα ολοκληρώσει κάθε φορά που το επιθυμεί (ενώ για τη γυναίκα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα..), θέτουμε ως προϋπόθεση για να θεωρείται ολοκληρωμένη η πράξη, το να έχει τελειώσει και η γυναίκα. *
Αν δλδ έχει τελειώσει ο άνδρας και η γυναίκα όχι, τότε πώς είναι ολοκληρωμένη;.. Και το αντίθετο φυσικά.

*δηλαδή δεν θεωρείται ότι η πράξη έχει ολοκληρωθεί τη στιγμή που τελειώνει η γυναίκα- αλλά εφόσον έχει επέλθει οργασμός και για τους δύο.

λολ ελεος ρε παιδια
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το θέμα για μένα είναι μάλλον πιο απλό
Ολοκληρώθηκε όταν υπάρχει σεξ
Το πως έγινε το σεξ είναι άλλη υπόθεση και το αν υπήρξε οργασμός ή όχι
Το σεξ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τη διείσδυση. Δεν είναι σεξ το στοματικό? Είναι....
Μπορεί δύο άνθρωποι να κάνουν σεξ αποκλειστικά με στοματικό. Αρα... έχουν ολοκληρώσει
Ολοκλήρωση = σεξ με όποιο τρόπο θέλει ο καθένας
jesse__
Νεοφερμένο μέλος

Πότε λέμε ότι ολοκληρώθηκε η πράξη ;
όταν ακούγεται από το χολ <<μωρό μου , γύρισα>>
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Οπότε και πλέον φεύγει ο Θάνος Ασκητής κι αναλαμβάνει δράση ο Αστυνόμος Μπέκας;όταν ακούγεται από το χολ <<μωρό μου , γύρισα>>
Επί του θέματος : προφανώς όταν ολοκληρώσουν και τα δύο (τρία, τέσσερα, πέντε ...) άτομα που συμμετέχουν. Με όποιον τρόπο θεωρεί ο καθένας ότι "ολοκλήρωσε".
Ουτιδανός
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.