nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζετε οτι ενδιαφέρει κανέναν?
Επ'αυτού είναι το θέμα θαρρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζετε οτι ενδιαφέρει κανέναν?
Το θέμα ρωτάει ακριβώς αυτό στο οποίο απάντησαν τα κορίτσια. Οπότε ναι, κάποιον νοιάζει.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σόρρυ τότεΤο θέμα ρωτάει ακριβώς αυτό στο οποίο απάντησαν τα κορίτσια. Οπότε ναι, κάποιον νοιάζει.

eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφού δεν σε ενδιαφέρει τότε γιατί σχολιάζεις ? ! Και το topic αυτό για το συγκεκριμένο θέμα μιλάει! Αν δεν σου αρέσει και το υποτιμάς ,πολύ απλά μην σχολιάζεις!Σόρρυ τότεΝα πούμε ένα ευχαριστώ που έριξαν ένα λιθαράκι σε αυτή την τόσο εποικοδομητική συζήτηση
![]()
TheChosenOne
Νεοφερμένο μέλος

Στα 21 πλέον!!!!

Ακόμη δεν έχω ολοκληρώσει......
Στα 21 πλέον!!!!
Και τι έγινε; Μπορείς να ζήσεις και μη έχοντας κάνει σεξ.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα γι αυτό. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Και δε μιλάω δήθεν εκ του ασφαλούς, ως κάποια που είναι στην ''αντίπερα όχθη''Ακόμη δεν έχω ολοκληρώσει......
Στα 21 πλέον!!!!

Πραγματικά, δε χρειάζεται να σε καταβάλει ή να σε εκνευρίζει κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι στην ίδια ηλικιακή περίοδο. Ακόμη, μπορεί για διάφορους λόγους, να μην τυχαίνει ή να μην επιδιώκεται μέχρι κάποια ηλικία. (Ή και να επιδιώκεται λανθασμένα). Είμαι της άποψης, πως τα περισσότερα πράγματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένεις, και όταν δεν τα επιζητείς μανιωδώς.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

GeorgeRns
Νεοφερμένο μέλος

TheChosenOne
Νεοφερμένο μέλος

Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα γι αυτό. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Και δε μιλάω δήθεν εκ του ασφαλούς, ως κάποια που είναι στην ''αντίπερα όχθη''- I'm not.
Πραγματικά, δε χρειάζεται να σε καταβάλει ή να σε εκνευρίζει κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι στην ίδια ηλικιακή περίοδο. Ακόμη, μπορεί για διάφορους λόγους, να μην τυχαίνει ή να μην επιδιώκεται μέχρι κάποια ηλικία. (Ή και να επιδιώκεται λανθασμένα). Είμαι της άποψης, πως τα περισσότερα πράγματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένεις, και όταν δεν τα επιζητείς μανιωδώς.
![]()
Πολλές φορές,είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι καθημερινά (το φιλί και η ολοκλήρωση) και πάω να τρελαθώ!!!
Συγγνώμη που απαντάω καθυστερημένα!!!

Όχι και να τρελαθεις κιόλας!Πολλές φορές,είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι καθημερινά (το φιλί και η ολοκλήρωση) και πάω να τρελαθώ!!!
Συγγνώμη που απαντάω καθυστερημένα!!!

TheChosenOne
Νεοφερμένο μέλος

Όχι και να τρελαθεις κιόλας!Ηρέμησε πήγαινε για κανένα μπάνιο τώρα που είναι καλοκαίρι βγες έξω με φίλους κάνε κάτι να παιρναει ή ώρα σου πχ κανένα χόμπυ και όλα θα έρθουν στην ώρα τους!!
![]()
Το πιστεύεις αλήθεια,αυτό που λένε ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους,όπως για το δικό μου θέμα?
Το θέμα είναι,αυτή η ώρα να μην αργήσει και άλλο!!!!

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

λελ ουτε καν .Αυτα τα λενε παντα εκ του ασφαλους . Θα πρεπει εσυ να κανεις κατι για το θεμα ,απο μονο του τιποτα δεν πρόκειται να συμβειΤο πιστεύεις αλήθεια,αυτό που λένε ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους,όπως για το δικό μου θέμα?
Το θέμα είναι,αυτή η ώρα να μην αργήσει και άλλο!!!!![]()
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

λελ ουτε καν .Αυτα τα λενε παντα εκ του ασφαλους . Θα πρεπει εσυ να κανεις κατι για το θεμα ,απο μονο του τιποτα δεν πρόκειται να συμβει
True, στα κοριτσια μπορει να ερθει και απο μονο του, στα αγορια σχεδον απιθανο

Να βγεις να πας στην παραλία να φλερτάρει οποία σου αρέσει!! Να ξεκινήσεις κάποιο χόμπυ από τέννις μέχρι οδήγηση μέχρι ότι θες εσύ ..εκεί θα συναντήσεις κόσμο θα ξεφευγεις θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση θα χαλαρωσεις τεσπα!Το πιστεύεις αλήθεια,αυτό που λένε ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους,όπως για το δικό μου θέμα?
Το θέμα είναι,αυτή η ώρα να μην αργήσει και άλλο!!!!![]()

Και ναι το πιστεύω ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους!!Τα καλύτερα ερχονται εκεί που δεν το περιμένεις όταν παψεις να επιμενειςα που λέει και ο Πασχάλης(ο τερζής όχι ο άλλος!

Και κάποιος είπε ότι για τα κορίτσια ειναι πιο εύκολο..Δεν νομιζω κάνενας δεν θα σε πλησιάσει αν δεν δώσεις εσύ το σήμα!!

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Χθες εδωσα το πρωτο μου φιλι μου λοιπον στην παραλια! Απιστευτο συναισθημα και η κοπελα πραγματικα πολυ ομορφη αν και δεν ξερω αν ημουν καλος η οχι δεν μπορουσα να κανω κατι καλυτερο. Λιγο απομακρη βεβαια , ειπε οτι δεν ειχε τοσο ορεξη αλλα παιζει να εκανα εγω καμια μαλακια αλλα θα της μιλησω οταν βρεθουμε.Ευχαριστω εδω τα παιδια που μου εβαλαν μυαλο και αλλαξα καποια πραγματα.
θα κλάψω από συγκίνηση!

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι είμαι από τους πιο ντροπαλούς ανθρώπους στο θέμα αυτό, αν και τελευταία έχω αρχίσει να αποκτώ αυτοπεποίθηση...
Βασικά είμαι λίγο δύσκολος στο να βρω και να προσεγγίσω ερωτικά κάποια κοπέλα, μάλλον δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ακόμα, ή κάτι κάνω πολύ λάθος

Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.