Πώληση Χρυσού

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Στα καταστήματα που γράφουν "αγορά χρυσού" η διαδικασία είναι ανώνυμη και φυσικά αφορολόγητη.

Ανώνυμη είναι; Και γιατί όλοι γράφουν στα σάιτ ότι θέλουν ταυτότητα;

Εγώ σε γνωστό μου την πούλησα, αλλά στην άλλη θα πάω σε μαγαζί.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
πότε; Σοβαρά; Στο γάμο του αδερφού, το 2010, αγοράσαμε 2, νομίζω μια μαμά, μια μπαμπάς, με 200 η καθεμιά. Ανέβηκε κατά 175% σε 15 χρόνια ;
Υπάρχουν διαφορετικά χρυσά νομισμάτα με διαφορετική αξία, εσείς μάλλον έχετε μικρότερης αξίας. Χρυση λίρα Αγγλίας ξεκινάνε από 200 ευρώ μέχρι 4.000-5.000 ευρώ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Τι δείχνουν πάνω; @touvlo

Όχι να το παινευτώ, αλλά έγινα εξπερ🥺🤌🏻

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
1736447833517.png

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Πούλησα σήμερα δύο, 1.100€ μαζί.

Εν τω μεταξύ όντως δεν ζήτησαν κανένα στοιχείο μου🙃
Βρε παιδάκι μου, να πω κάτι ; Το σκέφτομαι από χθες ή προχθές που σε διαβάζω.

Θα το πω και κράτα το ή πέτα το...

Μήπως να μην έδινες τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες, δημόσια ; Πόσο, πόσες, κ.λπ...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Βρε παιδάκι μου, να πω κάτι ; Το σκέφτομαι από χθες ή προχθές που σε διαβάζω.

Θα το πω και κράτα το ή πέτα το...

Μήπως να μην έδινες τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες, δημόσια ; Πόσο, πόσες, κ.λπ...
Χαχαχ γιατί; Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς; 😂

(δεν έχω κάτι άλλο ούτως ή άλλως😶)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Χαχαχ γιατί; Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς; 😂
Xe! Αν για κάποιον χρήστη του internet υπάρξει υποψία παρανομίας, δεν υπάρχει απόρρητο. Με εντολή εισαγγελέα το φόρουμ δίνει την ΙΡ σου στην αστυνομία και σε βρίσκουν αμέσως. Για το συγκεκριμένο θέμα μην ανησυχείς, δεν έχεις παρανομήσει.

1736530747461.png

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Xe! Αν για κάποιον χρήστη του internet υπάρξει υποψία παρανομίας, δεν υπάρχει απόρρητο. Με εντολή εισαγγελέα το φόρουμ δίνει την ΙΡ σου στην αστυνομία και σε βρίσκουν αμέσως. Για το συγκεκριμένο θέμα μην ανησυχείς, δεν έχεις παρανομήσει.
Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παρανομία...Όπως λες, τίποτα παράνομο δεν έκανε...

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παρανομία...Όπως λες, τίποτα παράνομο δεν έκανε...
Απάντησα στην ερώτηση "Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς;". Δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ. Όλοι έχουμε έναν αριθμό (ΙΡ) και αν το ζητήσει εισαγγελέας η πλατφόρμα είναι υποχρεωμένη να τον δώσει στις αρχές. Από εκεί και μετά η αστυνομία από τον πάροχο του internet θα πάρει όνομα και διεύθυνση. Αυτά γενικά, για να ξέρουμε όλοι ότι δεν είμαστε ανώνυμοι αν παρανομήσουμε. Η Εριφύλη δεν έκανε κάτι απαγορευμένο.

1736531736887.png

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Όλοι έχουμε έναν αριθμό (ΙΡ)
Το ΙΡ δείχνει μια γενική περιοχή και μπορείς να αλλάξεις πανεύκολα διεύθυνση είτε με vpn είτε απλώς αποσυνδέοντας, περιμένοντας κανα δεκάλεπτο και ξανα ανοίγοντας το ρούτερ :P

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Το ΙΡ δείχνει μια γενική περιοχή και μπορείς να αλλάξεις πανεύκολα διεύθυνση είτε με vpn είτε απλώς αποσυνδέοντας, περιμένοντας κανα δεκάλεπτο και ξανα ανοίγοντας το ρούτερ :P
Αν είναι η αστυνομία, σε βρίσκει σε 10 δευτερόλεπτα. Μη βαυκαλίζεστε οτι είστε ανώνυμοι.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια