Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

09-01-25

17:05
Ανώνυμη είναι; Και γιατί όλοι γράφουν στα σάιτ ότι θέλουν ταυτότητα;Στα καταστήματα που γράφουν "αγορά χρυσού" η διαδικασία είναι ανώνυμη και φυσικά αφορολόγητη.
Εγώ σε γνωστό μου την πούλησα, αλλά στην άλλη θα πάω σε μαγαζί.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

09-01-25

17:21
Υπάρχουν διαφορετικά χρυσά νομισμάτα με διαφορετική αξία, εσείς μάλλον έχετε μικρότερης αξίας. Χρυση λίρα Αγγλίας ξεκινάνε από 200 ευρώ μέχρι 4.000-5.000 ευρώ.πότε; Σοβαρά; Στο γάμο του αδερφού, το 2010, αγοράσαμε 2, νομίζω μια μαμά, μια μπαμπάς, με 200 η καθεμιά. Ανέβηκε κατά 175% σε 15 χρόνια ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

09-01-25

17:58
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

09-01-25

18:37
α, δεν ξέρω. Όταν τις βρω, θα σου πω. Νομίζω έχουν αντρικό κεφάλι

09-01-25

18:45
ΠροστυχάντζαΝομίζω έχουν αντρικό κεφάλι

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

09-01-25

18:58
πάνω κεφάλι εννοώΠροστυχάντζα![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

09-01-25

20:29
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

09-01-25

21:28
Για αξία 1000-1200€ είναι ανώνυμα;Στα καταστήματα που γράφουν "αγορά χρυσού" η διαδικασία είναι ανώνυμη και φυσικά αφορολόγητη.
Φυσικά για μεγάλες ποσότητες προσέχουν.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

10-01-25

19:30
Βρε παιδάκι μου, να πω κάτι ; Το σκέφτομαι από χθες ή προχθές που σε διαβάζω.Πούλησα σήμερα δύο, 1.100€ μαζί.
Εν τω μεταξύ όντως δεν ζήτησαν κανένα στοιχείο μου![]()
Θα το πω και κράτα το ή πέτα το...
Μήπως να μην έδινες τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες, δημόσια ; Πόσο, πόσες, κ.λπ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-01-25

19:32
Χαχαχ γιατί; Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς;Βρε παιδάκι μου, να πω κάτι ; Το σκέφτομαι από χθες ή προχθές που σε διαβάζω.
Θα το πω και κράτα το ή πέτα το...
Μήπως να μην έδινες τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες, δημόσια ; Πόσο, πόσες, κ.λπ...

(δεν έχω κάτι άλλο ούτως ή άλλως

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

10-01-25

19:33
Ό,τι είχα να πω το είπα.Χαχαχ γιατί; Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς;
(δεν έχω κάτι άλλο ούτως ή άλλως)
Έξυπνη κοπέλα είσαι. Κάνε όπως αγαπάς...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

10-01-25

19:39
Xe! Αν για κάποιον χρήστη του internet υπάρξει υποψία παρανομίας, δεν υπάρχει απόρρητο. Με εντολή εισαγγελέα το φόρουμ δίνει την ΙΡ σου στην αστυνομία και σε βρίσκουν αμέσως. Για το συγκεκριμένο θέμα μην ανησυχείς, δεν έχεις παρανομήσει.Χαχαχ γιατί; Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς;![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

10-01-25

19:46
Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παρανομία...Όπως λες, τίποτα παράνομο δεν έκανε...Xe! Αν για κάποιον χρήστη του internet υπάρξει υποψία παρανομίας, δεν υπάρχει απόρρητο. Με εντολή εισαγγελέα το φόρουμ δίνει την ΙΡ σου στην αστυνομία και σε βρίσκουν αμέσως. Για το συγκεκριμένο θέμα μην ανησυχείς, δεν έχεις παρανομήσει.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

10-01-25

19:56
Απάντησα στην ερώτηση "Υπάρχει περίπτωση να με βρει κανείς;". Δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ. Όλοι έχουμε έναν αριθμό (ΙΡ) και αν το ζητήσει εισαγγελέας η πλατφόρμα είναι υποχρεωμένη να τον δώσει στις αρχές. Από εκεί και μετά η αστυνομία από τον πάροχο του internet θα πάρει όνομα και διεύθυνση. Αυτά γενικά, για να ξέρουμε όλοι ότι δεν είμαστε ανώνυμοι αν παρανομήσουμε. Η Εριφύλη δεν έκανε κάτι απαγορευμένο.Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παρανομία...Όπως λες, τίποτα παράνομο δεν έκανε...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

13-01-25

23:02
Το ΙΡ δείχνει μια γενική περιοχή και μπορείς να αλλάξεις πανεύκολα διεύθυνση είτε με vpn είτε απλώς αποσυνδέοντας, περιμένοντας κανα δεκάλεπτο και ξανα ανοίγοντας το ρούτερΌλοι έχουμε έναν αριθμό (ΙΡ)

14-01-25

09:08
Αν είναι η αστυνομία, σε βρίσκει σε 10 δευτερόλεπτα. Μη βαυκαλίζεστε οτι είστε ανώνυμοι.Το ΙΡ δείχνει μια γενική περιοχή και μπορείς να αλλάξεις πανεύκολα διεύθυνση είτε με vpn είτε απλώς αποσυνδέοντας, περιμένοντας κανα δεκάλεπτο και ξανα ανοίγοντας το ρούτερ![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.