fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2012 στις 15:53 Ο fockos έγραψε: #1 13-01-12 15:53 Γνωρίζω ότι υπάρχουν αυτά τα σάιτ αλλά δε ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι. Ποιο έχετε να μου προτείνετε; Τα λεφτά πως μπαίνουν; με pay pal ή λογαριασμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2012 στις 23:51 Ο fockos έγραψε: #2 13-01-12 23:51 κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν αυτά τα σάιτ αλλά δε ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι. Ποιο έχετε να μου προτείνετε; Τα λεφτά πως μπαίνουν; με pay pal ή λογαριασμό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2012 στις 23:51 Ο fockos έγραψε: #2 13-01-12 23:51 κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.