Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:08 Ο Γιάννης έγραψε: #1 25-07-05 16:08 Στις παρακάτω περιπτώσεις. 1. Χάλια τύπος - χάλια ατάκες 2. Ωραίος τύπος - χάλια ατάκες 3. Χάλια τύπος - ωραίες ατάκες. Γενικά θα κάνατε σχέση με κάποιον που σας προσέγγιζε με κάμάκι στον δρόμο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:17 Ο iJohnnyCash: #2 25-07-05 16:17 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Στις παρακάτω περιπτώσεις. 1. Χάλια τύπος - χάλια ατάκες 2. Ωραίος τύπος - χάλια ατάκες 3. Χάλια τύπος - ωραίες ατάκες. Γενικά θα κάνατε σχέση με κάποιον που σας προσέγγιζε με κάμάκι στον δρόμο ? Click για ανάπτυξη... Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:27 Ο Γιάννης έγραψε: #3 25-07-05 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια όποιος θέλεις απαντάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:59 Ο emufear έγραψε: #4 25-07-05 16:59 Και στις 3 περιπτώσεις τον απορρίπτω γιατί είμαι ετεροφυλόφιλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Η gilie έγραψε: #5 25-07-05 18:13 οχι ειμαι πολυ δειλη για να κανω κατι τετοιο, αυτα τα ατομα τα φοβαμαι, δεν θα το τολμουσα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 19:29 Η Vkey έγραψε: #6 25-07-05 19:29 Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις παρακάτω περιπτώσεις. 1. Χάλια τύπος - χάλια ατάκες 2. Ωραίος τύπος - χάλια ατάκες 3. Χάλια τύπος - ωραίες ατάκες. Γενικά θα κάνατε σχέση με κάποιον που σας προσέγγιζε με κάμάκι στον δρόμο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:17 Ο iJohnnyCash: #2 25-07-05 16:17 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Στις παρακάτω περιπτώσεις. 1. Χάλια τύπος - χάλια ατάκες 2. Ωραίος τύπος - χάλια ατάκες 3. Χάλια τύπος - ωραίες ατάκες. Γενικά θα κάνατε σχέση με κάποιον που σας προσέγγιζε με κάμάκι στον δρόμο ? Click για ανάπτυξη... Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:27 Ο Γιάννης έγραψε: #3 25-07-05 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια όποιος θέλεις απαντάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:59 Ο emufear έγραψε: #4 25-07-05 16:59 Και στις 3 περιπτώσεις τον απορρίπτω γιατί είμαι ετεροφυλόφιλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Η gilie έγραψε: #5 25-07-05 18:13 οχι ειμαι πολυ δειλη για να κανω κατι τετοιο, αυτα τα ατομα τα φοβαμαι, δεν θα το τολμουσα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 19:29 Η Vkey έγραψε: #6 25-07-05 19:29 Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Στις παρακάτω περιπτώσεις. 1. Χάλια τύπος - χάλια ατάκες 2. Ωραίος τύπος - χάλια ατάκες 3. Χάλια τύπος - ωραίες ατάκες. Γενικά θα κάνατε σχέση με κάποιον που σας προσέγγιζε με κάμάκι στον δρόμο ? Click για ανάπτυξη... Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:27 Ο Γιάννης έγραψε: #3 25-07-05 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια όποιος θέλεις απαντάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:59 Ο emufear έγραψε: #4 25-07-05 16:59 Και στις 3 περιπτώσεις τον απορρίπτω γιατί είμαι ετεροφυλόφιλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Η gilie έγραψε: #5 25-07-05 18:13 οχι ειμαι πολυ δειλη για να κανω κατι τετοιο, αυτα τα ατομα τα φοβαμαι, δεν θα το τολμουσα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 19:29 Η Vkey έγραψε: #6 25-07-05 19:29 Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Αυτό το έρωτημα είναι μόνο για γυναίκες ; Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια όποιος θέλεις απαντάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:59 Ο emufear έγραψε: #4 25-07-05 16:59 Και στις 3 περιπτώσεις τον απορρίπτω γιατί είμαι ετεροφυλόφιλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Η gilie έγραψε: #5 25-07-05 18:13 οχι ειμαι πολυ δειλη για να κανω κατι τετοιο, αυτα τα ατομα τα φοβαμαι, δεν θα το τολμουσα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 19:29 Η Vkey έγραψε: #6 25-07-05 19:29 Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και στις 3 περιπτώσεις τον απορρίπτω γιατί είμαι ετεροφυλόφιλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Η gilie έγραψε: #5 25-07-05 18:13 οχι ειμαι πολυ δειλη για να κανω κατι τετοιο, αυτα τα ατομα τα φοβαμαι, δεν θα το τολμουσα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 19:29 Η Vkey έγραψε: #6 25-07-05 19:29 Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι ειμαι πολυ δειλη για να κανω κατι τετοιο, αυτα τα ατομα τα φοβαμαι, δεν θα το τολμουσα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 19:29 Η Vkey έγραψε: #6 25-07-05 19:29 Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2005 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις χάλια ατάκες απαντώ με ένα ειρωνικό γελάκι και ένα βλέμμα...καλα ρε φίλε τι θέλεις απο εμένα; Ειδικά αν είναι πρωί (που πάντα κάτι τέτοιες ώρες μου συμβαίνει) συμπληρώνω πρωινιάτικα! Στις ωραίες ατάκες ΠΑΝΤΑ με ένα χαμόγελο και την ανάλογη ατάκα από εμένα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 22:54 Ο emufear έγραψε: #7 25-07-05 22:54 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα off topic posts μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=857 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2005 στις 10:42 Η crazyhelen: #8 28-07-05 10:42 Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2005 στις 16:21 Η bunny217 έγραψε: #9 29-07-05 16:21 Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ εκτός οτι θα τους απορρίψω το θέμα είναι το πως σε κάποιον με καλές ατάκες θα του απάντησω καταλληλα σε κάποιον που το πάει στο πρόστυχο θα βγει ο νταλικέρης απο με΄σα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:47 Η Subject to change: #10 04-09-05 12:47 Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-stekoumenos Νεοφερμένο μέλος Ο e-stekoumenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:02 Ο e-stekoumenos: #11 04-09-05 13:02 Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως αν το θέμα ξεκινούσε απ το πώς γίνεται το καμάκι να είχαμε πολύ πιο εύλογες απαντήσεις για το πως μπορεί να αντιδράσει κάποια στο καμάκι.Κατα τη γνώμη μου το καμάκι που φαίνεται ότι είναι καμάκι είναι στη μεγάλη του πλειοψηφία καταδικασμένο να αποτύχει.Όπως δεν μπορείς να πουλήσεις ένα προιόν παρουσιάζοντας το σαν κάτι που υποχρεωτικά θα το αγοράσει ο άλλος (γιατί βαθειά μέσα σου πιστεύεις οτι είναι χαζούλης) έτσι και το καμάκωμα δεν μπορεί να ξεκινάει απ την ιδέα οτι "το μωρό" (που σημαίνει "το χαζό" ) που σταμπάρεις θα πέσει στην παγίδα του καμακώματος σου.Δεν είναι τυχαίο οτι στο ψάρεμα αυτός που κάνει καμάκι φοράει ειδικά εξαρτήματα (μια μάσκα και βατραχοπέδιλα) που τον προσαρμόζουν στο περιβάλλον που ετοιμάζεται να καμακώσει (βυθός).Με ανάλογο τρόπο κι εμείς πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον της κοπέλας (κοινώς να μην πάρει είδηση οτι την καμακώνουμε),ώστε να εξασθενήσουνε τις άμυνες που μπορεί να κινητοποιήσει ένα άγαρμπο καμάκι μας και μετά τα πράγματα είναι πιο στρωτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο ALEX_ έγραψε: #12 04-09-05 14:11 Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είτε κάνω εγώ καμάκι είτε μου κάνουν επιστρατεύω πάντα το χιούμορ,το οποίο το θεωρώ από τις μεγαλύτερες αρετές του ανθρώπου(όσοι το έχουν φυσικά)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 02:53 Η lilith έγραψε: #13 05-09-05 02:53 Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2005 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν γίνεται με έξυπνο τρόπο..., αντιδρώ με χιούμορ... Όταν είναι κρύο..., δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου... Σε περίπτωση που γίνεται από πολύ ντροπαλό άτομο..., το διασκεδάζω..., αλλά συγχρόνως προσπαθώ να του δώσω κουράγιο, για να συνεχίσει... Αν όμως γίνει με χυδαίο τρόπο..., θυμώνω άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 05:33 Η Subject to change: #14 05-09-05 05:33 Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα αν σε ενοχλήσει κάποιο μέλος μέσω pm, τότε θα σου πρότεινα να το αναφέρεις, είτε σε μένα, είτε στον Exposed ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη του forum Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περρίπτωση να αποκαλύψουμε την ταυτότητα αυτού/ης που το κατείγγειλε. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που ενοχληθείς απο κάτι τέτοιο, αν δεν σε ενοχλήσει τότε τι λόγος μας πέφτει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:10 Η Κακή Επιρροή: #15 05-09-05 10:10 γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γενικά μπορώ να πω ότι προτειμώ το ψαροντούφεκο απ το καμάκι αλλά όπως και να έχει, επειδή υπάρχει και το καμάκι... έχω να πω το εξής... στους "τριλίγουρους" με τις απαρχαιομένες και πολυμασημένες ατάκες αντιδρώ με την αφόρητη επιθυμία να ξεράσω πάνω στο λουστρίνι πατούμενο με την λευκή καλτσούλα όσο για κάτι πρωτότυπο έξυπνο και διακριτικό... μάλλον θα το απολαύσω και θα ευχαριστήσω τον όποιον μου το κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:34 Ο billpapad: #16 05-09-05 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επι τη ευκαιρία lilith, μιας και όπως λες είσαι καινούρια στο ιντερνετ, θα σου πρότεινα να προσέξεις τα "διαδικτυακά καμάκια". Μου έχει τύχει αρκετές φορές, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος σε φόρουμ, είτε μέσω msn (εξ'ου και η υπογραφή) είτε στο IRC. Μερικοί μόλις δουν γυναίκα ορμάνε και της σπάνε τα νευρα . Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι...Ειχα μπει μια φορα στο μIRC με ψευδωνυμο Νατασα και δεν προλαβαινα να διαβάσω ουτε το 1/10 απο τα μηνυματα που μου στελνανε,όχι να απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:14 Η bunny217 έγραψε: #17 08-09-05 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Επίσης, όπως φαίνεται και απο την υπογραφή μου απορρίπτω αμέσως το καμάκι μέσω ιντερνετ! Πιστευω οτι πρέπει να είναι κάποιος σε πολύ μεγαλη απελπισία για να ψάχνει κοπέλα έτσι. Βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα ξεκίνησε φιλικά και μετά απο γνωριμία απο κοντά πήγε αλλού, άλλωστε και τον σύντροφο μου έτσι τον γνώρισα: απλά έτυχε. Το να το επιδιώκει όμως κάποιος το θεωρώ μεγάλη κατάντια. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω μαζί σου Μισέλ σε ότι είπες. Κι εγώ έχω κάνει σχέση απο το ίντερνετ έτσι οπως εσύ και ο Expo αλλά πολύ παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Η lilith έγραψε: #18 09-09-05 15:11 Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Σεπτεμβρίου 2005 mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πορεία της ζωής μου, μου απέδειξε πολλές φορές, πως ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...!!!! Έμαθα λοιπόν, να μην είμαι απόλυτη... και να μπορώ να δικαιολογήσω πολλά..., που παλαιότερα τα θεωρούσα αδιανόητα... Αυτό όμως που θα ήθελα να σας πω, για αυτήν την περίπτωση είναι πως νομίζω ότι, οτιδήποτε είναι στημένο και προσχεδιασμένο, δεν έχει γούστο... Ότι όμως, προκύπτει αφθόρμητα..., και μάλιστα αν είναι και αληθινό..., τότε από όπου και να προέρχεται, είναι καλοδεχούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mousitsa Νεοφερμένο μέλος Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο mousitsa έγραψε: #19 17-11-05 12:06 αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αν το καμάκι ήταν πετυχημένο μπορεί και να έδινα σημασία .... μέχρι τώρα όμως κανένας δεν έχει κάνει ένα σωστο καμάκι στο δρόμο ...να πεί κάτι πετυχημένο βρε μαμώτο ....έχετε ξεχάσει πώς να ρίχνετε μια γυναικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 13:04 Η Maggie έγραψε: #20 17-11-05 13:04 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Στις μη χυδαίες ατάκες, πάντα χαμογελάω και δέχομαι ευχάριστα το πείραγμα. Στους ενοχλητικούς, που πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ότι πιο χυδαίο τους κατεβάσει η κούτρα τους θα ρίξουν γυναίκα, κάνω ότι δεν ακούω και γυρνάω τη πλάτη. Click για ανάπτυξη... Σωστήηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.