Σιγα μη θιχτω. Ναι δε θα ακουστει ωραια, ομως άλλα προσοντα εχει ο καθενας. Μαλλον θα πεσει στην υποληψη μου το ατομο που θα κανει τετοια συγκριση για να προσπαθησει να με μειωσει.
Αν τωρα ειχα 7αρι αντι για 17αρι...ε θα θιγομουν απεναντι στη μητερα φυση , τι να μου κανουν οι άλλοι
Δε νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα ακριβως Μανια, θα σε μπουφλισω ! Δυναμικα !
Ισχυει αυτο, αλλά δε νομιζω οτι ειναι αυτο που συζηταμε, θα βγουμε εκτος αν μιλησουμε για τα συν και πλυν του εγωισμου. Αλλου ισως
Εδώ είμαστε, η δυναμική γυναίκα νοιώθει άσχημα
καμιά φορά άν δεν γνωρίζει κάτι που μερικοί το λένε ταλέντο για άντρες, πρέπει να καταλάβεις πώς η δυναμική γυναίκα δεν είναι θεός αλλα είναι άτομο που μπορεί να μπεί σε κάποια συζήτηση όποια συζήτηση και να ξέρει έστω τα βασικά...
Π.χ. στο σπίτι αλλάζω λάμπες, καζανάκια, φτιάχνω τα μηχανάκια μας, ξέρω τι έχει το αμάξι και με ρωτάει ο άντρας μου τι συμβένει, άν μπορώ το φτιάχνω αν ξέρω και δεν μπορώ να βάλω χέρι του λέω πόσο περίπου κάνει στον μηχανικό, φροντίζω το σπίοτι και πέρνω αποφάσεις για όλα αφού όταν πώ του άντρα να αποφασίσει μου λέει " εσύ τι λές να κάνουμε" κάνω ότι χρειαστεί σαν άντρας και σαν γυναίκα το αποτέλεσμα ξέρεις πιό είναι;
Οι μισοί με λένε "δυναμική"
λόγο του μεγέθους μου(να μια ηλιθεια άποψη περί δυναμισμού που κι όμως υπάρχει και είναι η πιό χαζή του κόσμου) και άλλοι αντρακι και νταλικεράτη λόγο της ομιλίας μου, ξέρεις κάτι όμως; δεν ένοιωσα ποτέ ότι είμουν δυναμική, ούτε νταλικεράτη, ένοιωσα όμως ολοκληρωμένος άνθρωπος που μπορεί να ανταπεξέλθει και σε αντρική και σε γυναικεία κουβέντα, δεν έχω ανάγκη κανέναν.
Κάπως έτσι πιστέυω πώς νοιώθουν οι πραγματικά δυναμικές γυναίκες, δεν είναι θέμα εντολής, σκληρότητας ή ότι άλλο, είναι θέμα εσωτερικής δύναμης, εκείνης που ανταπεξέρχετε σε όλα, αν λοιπόν εγώ νοιώθω έτι που δεν είμαι δυναμική, μια γυναίκα που είναι πρέπει να έχει παραπάνω τα αισθήματα που έχω εγώ ή όποια γυναίκα που μπορεί και έχει τα κότσια να μπεί σε όλα΄έστω με βασικές γνώσεις
Αν δεν σου αρέσει η άποψη μου μπούφλησε με, αλλα τότε θα δίξεις πώς το να υπάρχει διαφορετική άποψη σημαίνει πώς είναι λάθος

Ο κάθε άνθρωπος εχει τις εμπειρίες του και απο κεί κρίνει όπως το παράδειγμα με το πέος. Το θέμα είναι τι πρότυπο δυναμικής γυναίκας έχεις εσύ και τι πρότυπο έχω εγώ, για την Κουέ είναι π.χ. η Τζάκυ για μένα π.χ. η Μερκούρη και για σένα π.χ. η Λωξάντρα

και οι τρείς είναι δυναμικές; κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός πάνω σε αυτό...
Τώρα μπούφλησε με