fockos
Επιφανές μέλος

Κάλυψε την τσάντα με κονκάδες και τα υφασμάτικα σχεδιάκια που κυκλοφορούν.![]()
Ακόμα να αρχίσεις διάβασμα (θα σε κυνηγώ μεχρι να αρχίσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δεν είναι ακριβώς λεκές, μα θέλω να βγει. Έχω μια μπλούζα που έχει στάμπα. Δε τη θέλω τη στάμπα όμως!

Πώς μπορώ (μπορώ?) να τη βγάλω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

(έτσι λέγεται όντως)
όσα έχω δοκιμάσει καθάρισαν εντελώς.τα σπάει.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ερώτηση:
Σε ένα σεντόνι μου έπεσε μανό [έπεσε το μπουκαλάκι το οποίο βλακωδώς είχα αφήσει ανοιχτό πάνω στο κρεβάτι].
Μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο η ροζ βούλα παραμένει στη θέση της.
Υπάρχει τρόπος να βγει αυτό το πράγμα ή να κάνω το σεντόνι ξεσκονόπανα?!

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω έχει και για μανό!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

γεια σας!
Ερώτηση:
Σε ένα σεντόνι μου έπεσε μανό [έπεσε το μπουκαλάκι το οποίο βλακωδώς είχα αφήσει ανοιχτό πάνω στο κρεβάτι].
Μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο η ροζ βούλα παραμένει στη θέση της.
Υπάρχει τρόπος να βγει αυτό το πράγμα ή να κάνω το σεντόνι ξεσκονόπανα?!![]()
Το ασετον δεν θα το βγαλει;...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Το ασετον δεν θα το βγαλει;...
Το ασετόν μαζί με το μανό θα βγάλει και το χρώμα του σεντονιού, οπότε αποκλείεται σαν λύση!
Resident ο διαβολάκος έκανε δουλειά;
Rempeskes
Επιφανές μέλος

το ασετόν δεν θα τον βγάλει τον λεκέ;
μπαααα, άσε τόν...

υγ.
ε λ ε ο c post of the day
ζητώ συγγνώμη από όσους το διαβάσουν
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο εμποριο υπαρχει ειδικο καθαριστικο γιατην περιπτωση αυτη.Θα το βρεις στα μεγαλα Σ/ΜΚόκκινο κρασί?

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά αν το τρίψεις εκείνη την ώρα που πέσει στο ρούχο με ένα μαλακό βρεγμένο πανί (καλά στυμμένο)
θα φύγει άμεσα....εγώ αυτό έχω εφαρμόσει....

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Με αλάτι αν δεν έχει σιδερωθεί.μήπως ξέρει κανείς πώς βγαίνει ο λεκές από αίμα? γιατί χτύπησα τις προάλλες το γόνατό μου, άνοιξε κι έκανε μια μικρή στάμπα σ' ένα γκρι παντελόνι που φορούσα!![]()
alexkolokas
Νεοφερμένο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Δεν φεύγει..... τώρα με τα πολλά πλυσίματα και με πράσινο σαπούνι δεν θα είναι τόσο έντονη η μυρωδιά......θα" εξασθενίσει"....παιδια η μυρωδια απο πετρελαιο πως φευγει απο τα ρουχα??????
Δεν ξέρω και σε τι ύφασμα έχει πέσει πάνω πετρέλαιο, αλλά η άλλη λύση είναι το ξύδι.... αλλά θέλει προσοχή...

Ανδροκλής
Νεοφερμένο μέλος

Κόκκινο κρασί?
Θα ξεπλύνεις τον φρέσκο λεκέ κάτω από τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια πλένεις το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.
Οι παλιοί λεκέδες απομακρύνονται με γλυκερίνη ή υγρό πιάτων. Θα μουλιάσεις τον λεκέ σε συμπυκνωμένο υγρό πιάτων, διανέμεις το υγρό με ένα μαλακό σφουγγάρι και θα αφήσεις το ύφασμα να απορροφήσει το σαπούνι για 5-6 ώρες. Ξεπλένεις το σαπούνι σε κρύο νερό και έπειτα πλένεις το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.

Με αλάτι αν δεν έχει σιδερωθεί.
Φρέσκες κηλίδες αίματος και μερικές φορές και αποξηραμένες απομακρύνονται με άφθονο κρύο νερό.
Για να αφαιρέσεις έναν αποξηραμένο λεκέ από αίμα, κάνεις μια πάστα από μπόλικο αλάτι και κρύο νερό, την οποία τρίβεις στο λεκέ. Στη συνέχεια αφήνεις το ύφασμα να μουλιάσει σε έναν κουβά με κρύο αλατισμένο νερό για περίπου 8 ώρες.

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.