Θάλεια
Διάσημο μέλος
Για μένα, κάθε άνδρας (όπως και κάθε γυναίκα) οφείλει να υποστηρίζει το ταίρι του και να του αρέσει όπως είναι.Και αυτές οι special λεπτομέρειες να του αρέσουν και να τις αγαπάει.
Υ.γ. Η Sinead O'Connor καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ακόμα και τώρα, είχε και έχει ξυρισμένο κεφάλι. Εμένα μ'αρέσει.Τις βαρέθηκα τις ψεύτικες μπούκλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
και γω,,λατρευω το φυσικο απειραχτο ,περιποιημενο μαλλι..Τις βαρέθηκα τις ψεύτικες μπούκλες.
χωρις βαφες ,λακ κλπ χημικα..
απλο μακρυ -κατα προτιμηση μαλλι...
αλλα το ξυρισμενο-και οχι απλα κοντο ειναι a la garcon που λεμε,,δηλαδη αγοριστικο...
παντως η natalie portman ωραια ειναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
παντως η natalie portman ωραια ειναι...
Και όταν τα ξύρισε φάνηκε πιο πολύ η ομορφιά της
Θεά.
marina289
Δραστήριο μέλος
Για μένα, καταρχήν, ένδειξη βαρβάτης αυτοπεποίθησης ...
Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορη σε άτομα αντισυμβατικά.. εγώ δεν θα το τολμούσα, αλλά μπράβο και respect στις anti-cosmopolitan τύπισσες!
Noisette
Περιβόητο μέλος
Δείτε πόσο όμορφη εξακολουθεί να είναι...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
αλλά μπράβο και respect στις anti-cosmopolitan τύπισσες!
Είναι οι μόνες γυναίκες που αξίζουν.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Είναι οι μόνες γυναίκες που αξίζουν.
Με τι είδους αξία, όμως; Ναι, πολλές είναι έτι γοητευτικότερες ενδεχομένως, αλλά όλες μου θυμίζουν έξοδο, από μίας κάποιας μορφής "ασυλία"!
roumana
Διάσημο μέλος
Σου ξέφυγε… (και με ανάγκασες να πατήσω το red button) ή έχεις κάποια επιχειρήματα? Αν είναι να μη ξαναπιάσω το Cosmopolitan από το περίπτερο...Είναι οι μόνες γυναίκες που αξίζουν.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευδοκίμησις θηλυκόΓια εσένα η ιδανική γυναίκα είναι ξυρισμένη;;; άλουστη;;; άπλυτη;;; και τι άλλο;;; αξύριστη σε πόδια και μασχάλες;;; Ω φαντάζομαι θα είναι μια ομορφιά.... Άλλωστε δεν είναι δούλος του άλλου όποιος σέβεται τις προτιμήσεις του. Αν κάποιος σε γνωρίζει με ένα συγκεκριμένο στύλ είναι τρομερό να του κάνεις εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι απλά και μόνο να δηλώσεις τι;;; επανάσταση ή γελοιότητα;;;
το ευδοκίμησιν γράφεται με ήτα στο τέλος......
(καθαρεύουσα) ευδοκίμηση
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B9%CF%82
Λυπάμαι που η αντίληψή σου έχει τόσο μεγάλη έλλειψη ευαισθησίας ανταπόκρισης σε όσα γράφω, αλήθεια, γι'αυτό το λόγο υποφέρω από δραματική μοναξιά.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Με τι είδους αξία, όμως; Ναι, πολλές είναι έτι γοητευτικότερες ενδεχομένως, αλλά όλες μου θυμίζουν έξοδο, από μίας κάποιας μορφής "ασυλία"!
θα πρέπει να διαβάσετε τι έκανα quote μάλλον παραπάνω. Τότε ίσως δείτε ότι δεν έγραψα "οι μόνες γυναίκες που αξίζουν είναι αυτές που έχουν ξυρισμένο κεφάλι".
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
τα μαλλιά προσδίδουν θηλυκότητα, τώρα τα ξυρίσματα και τα υπόλοιπα extreme σχόλια και γέλιο μπορούν να προκαλέσουν
roumana
Διάσημο μέλος
οχι... οχι...θα πρέπει να διαβάσετε τι έκανα quote μάλλον παραπάνω. Τότε ίσως δείτε ότι δεν έγραψα "οι μόνες γυναίκες που αξίζουν είναι αυτές που έχουν ξυρισμένο κεφάλι".
για τις anti-cosmopolitan τύπισσες εγραψες...
...εμεις, οι αλλες, δεν εχουμε αξια?
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Εμένα με άρεσε η αλλαγή της.
Για μενα ειναι δυσκολο να στηριχτει το ξυρισμενο κεφαλι στη γυναικα, αλλά καποιες το χουν καταφερει. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν "εχασαν" ποσντους εμφανισης απο ενα καλο μαλλι βεβαια.
Κι αν ειναι να εχει τατουαζ , σκουλαρικια, piercings και ενα σωρο κλαμπατσιμπαλα, ωστε να "περναει" το ξυρισμενο κεφαλι, τοτε μαλλον δε μπορει να το στηριξει λογω ομορφιας/στυλ γενικοτερα.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
1.Ξεχνας οτι εγω εβαλα το τοπικ.Το αν το εχω ή δεν το εχω κανει δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το ερωτημα ή με την προοδο της συζητησης ...n'est pas? Tα περι πατριωτισμου δικες σου εκτιμησεις αρκει να μπορεις να τις θεμελειωσεις και περιμενω να το κανεις , γιατι,inter allia, βαριεμαι αφανταστα τον τελευταιο καιρο να διαβαζω ατεκμηριωτους χαρακτηρισμους .rosa azul , μηπως εχεις ξυρισει το κεφαλι σου/μηπως σκεφτεσαι να το κανεις ; Λιγο πατριωτικα δειχνεις να το χεις παρει.
Για μενα ειναι δυσκολο να στηριχτει το ξυρισμενο κεφαλι στη γυναικα, αλλά καποιες το χουν καταφερει. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν "εχασαν" ποσντους εμφανισης απο ενα καλο μαλλι βεβαια.
Κι αν ειναι να εχει τατουαζ , σκουλαρικια, piercings και ενα σωρο κλαμπατσιμπαλα, ωστε να "περναει" το ξυρισμενο κεφαλι, τοτε μαλλον δε μπορει να το στηριξει λογω ομορφιας/στυλ γενικοτερα.
2.Για μενα παλι δεν ειναι δυσκολο να στηριχθει ενα ξυρισμενο κεφαλι....το μονο που χρειαζεται ειναι ενα λαιμο για βαση.
3.Δεν μιλησα ποτε προσωπικα για συναφη αξεσουαρ οπως τατουαζ , σκουλαρικια, piercings και ενα σωρο κλαμπατσιμπαλα ...συμφωνω εδω...τα αρωματα και η γευση του εκλεκτου καφε αναδυκνυονται καλυτερα οταν αυτος ειναι σκετος ....
Ακου Lorien ....εγω επι του θεματος δεν εχω πολυμιλησει :Το ξυρισμενο ή το σχεδον ξυρισμενο κεφαλι στον αντρα ή στην γυναικα δεν με χαλαει ...Βασικα ειμαι της αποψης οτι ο καθενα ς στο κεφαλι του οτι αρεσκεται κανει...Προσωπικα ,μπορω να εχω σημερα μακρυα .,αυριο αλα γκαρσον και μεθαυριο ξυρισμενα τα μαλλια μου .Τολμαω τα παντα στο κεφαλι μου ,απλα γιατι εχω τον τσαμπουκα να το κανω ,γιατι η κατατομη του κεφαλιου μου ειναι τετοια που τα περισσοτερα κουρεματα μου ταιριαζουν και εχω τον αερα να τα υποστηριζω.That's all.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
χτες τα ξυρισα με την κουρευτικη..
σημερα το πρωι ξυπνησα με πονοκεφαλο λογω κρυου που ακομα εχω..
κοριτσια,,κρατηστε την πλουσια κομη σας στο κεφαλι,,κατι ξερει η φυση που την εδωσε..
και κατι ξερει που την παιρνει απο εμας.. (δεν εχει και πολλα να προστατεψει φαινεται)
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
το μαλλι προστατευει ζεσταινει το κεφαλι..
χτες τα ξυρισα με την κουρευτικη..
σημερα το πρωι ξυπνησα με πονοκεφαλο λογω κρυου που ακομα εχω..
κοριτσια,,κρατηστε την πλουσια κομη σας στο κεφαλι,,κατι ξερει η φυση που την εδωσε..
και κατι ξερει που την παιρνει απο εμας.. (δεν εχει και πολλα να προστατεψει φαινεται)
Ελπίζω μόνο να μην σκέφτεσαι τον κόσμο. Mην υποχωρείς στις επαναστατικές αλλαγές που ξεκίνησες. Εν ανάγκη άφησε κι ένα κανονικό μούσι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.