Πάρτο πίσω τώρα!
![]()
Συμφωνω μαζι σου και επαυξανω, ο ανθρωπος ειναι θεος αλλα και αυτος δεν παει πισω https://www.google.gr/imgres?hl=el&rlz=1C1GGGE_elGR433GR433&biw=1138&bih=555&tbm=isch&tbnid=dpdbm8Olb2WAzM:&imgrefurl=https://ohmylove-furlong.buzznet.com/user/photos/danny-vinyard-american-history-x/%3Fid%3D4373230&docid=ltW28qifmU0Q9M&imgurl=https://cdn.buzznet.com/assets/users15/ohmylove/default/danny-vinyard-american-history-x--large-msg-117182160589.jpg&w=500&h=358&ei=zbz-T6_ICJTs0gXz5Z2OBw&zoom=1&iact=hc&vpx=169&vpy=255&dur=3197&hovh=190&hovw=265&tx=166&ty=130&sig=115112362103108851498&page=1&tbnh=108&tbnw=144&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s:0,i:88

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Να βράσω τη χαίτη που ανεμίζει και γενικά τις τρίχες αν ο άλλος έχει εγκέφαλο "ακατοίκητο" και καρδιά ύαινας.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ρε σεις...αλλο καραφλα..αλλο ξυρισμενο κεφαλι![]()
Ε βέβαια. Το ένα επιλογή, το άλλο δεν είναι. Αναφέρθηκα στην καράφλα που δεν είναι επιλογή. Στο ξυρισμένο κεφάλι μαγκιά του όποιου του αρέσει και το κάνει. Προσωπικά δεν είχα ούτε έχω θέμα με τις εμφανισιακές επιλογές του καθενός. Ναι μεν η επιλογή εξωτερικής εμφάνισης δίνει στοιχεία για το άτομο, αλλά δε δίνει τα στοιχεία χαρακτήρος σε καμμία περίπτωση. Πχ μεταλλάδες μακρυμάλληδες, χιπχοπαδες με φαρδιά ρούχα και αλυσίδες- στοιχεία επιλογής μουσικής και λαιφστάιλ, αλλά δε θα μου δώσει το μακρύ μαλλί η η αλυσιδα στοιχεία για την προσωπικότητά του. Σιγουρα παντως δινω φοβερη σημασια στο κομματι καθαριοτητας και περιποιησης γιατι αυτο δινει στοιχεια προσωπικοτητας. Αυτα ίσχυουν κατ'εμέ και για τα δύο φύλα, αλλά ο Αγγελος ρωτησε για εμας πως τους βλέπουμε. Εγώ ας πουμε δεν το διαχωρίζω
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου είχε πει ένας ειδικός, ότι στα 3 άτομα χωρίς μαλλί, το ένα τρίτο είναι γυναίκες.Εσείς πως θα βλεπατε μια γυναίκα με πιο αραιωμένα μαλλιά?
Το θέμα είναι, κατά την γνώμη μου, ότι οι γυναίκες μπορούν και φτιάχνουν και αλλάζουν το μαλλί συχνά χωρίς να παρεξηγήσουν ακόμα και την περούκα, ενώ στον άνδρα αυτό δεν μπορεί να γίνει, οπότε δεν νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ως προς αυτό.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.