Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Για Windows:Αυτή την απορία έχω.Έκανα έναν φάκελο κρυφό μαζί με τα αρχεία του και δεν ξέρω πώς να τον ξανακάνω φανερό!Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?
Εργαλεία >> Επιλογές Φακέλων >> Προβολή >> Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυρνα το στο Classic Μοde.Διαλεγεις folder options και εκει που λεει hidden folder and files επιλεγεις να τα βλεπεις.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί εγώ πάντα κάνω άλλα, τα οποία τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είναι και πιο πολύπλοκα;;;;;

Πηγαίνω στην Εξερεύνηση των windows, πατάω δεξί κλικ πχ στα έγγραφά μου (αν εκεί έχω χώσει το κρυμμένο αρχείο), αναζήτηση, επιλέγω το περισσότερες επιλογές για προχωρημένους, τικάρω το αναζήτηση σε κρυμμένα αρχεία και φακέλους, κλικάρω αναζήτηση και μου βγάζει όλα τα αρχεία που έχω κρυφά.
Από κει και πέρα, όποιο αρχεία θέλω να ξανα-εμφανίσω, πατάω πάνω του δεξί κλικ, ιδιότητες και απο κει ξετικάρω το κρυφό.
Αλλά προϋπόθεση είναι να θυμάσαι που έχεις βάλει το κάθετι

Ναι ... το ξέρω...όλα με τον δύσκολο τρόπο τα κάνω εγώ

Αλλά μ αρέσει

τιτικακι
Νεοφερμένο μέλος

εκανα ενα φακελο κρυφο γτ ηξερα πως να τον επαναφερω ...
αλλα, ο υπολογιστης μου αρχισε τα δικα του!!
στα εργαλεια εχει μονο 3 επιλογες (1. αντιστοιχιση δισκου δικτυου, 2. αποσυνδεση δισκου δικτυου και 3.συγχρονισμος) και οπως βλεπετε καμια δεν μου κανει ....
εψαξα και στον πινακα ελεγχου την επιλογη = ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΓΕΛΩΝ αλλα τπτ ουτε αυτη ...
πουθενα!!!
εχει κανεις καμια ιδεα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τιτικακι
Νεοφερμένο μέλος

αλλα δν πειραζει ακολουθησα τη συμβουλη του αστροπελεκι ...
τα καταφερα ...
αλλα δεν μπορς να κτλβω γτ ο θπολογιστης μ κανει τα δικα του...

τεσπα .. ευχαριστω παντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.