KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο KaufenMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

09-08-08

18:56
Εγώ έχω Opera και δεν ξέρω πως να το κάνω. Με Ctrl & 5 δεν γίνεται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

09-08-08

19:42
Με Ctrl+5 δεν γίνεται πουθενά
. Με Ctrl+F5 γίνεται.
Πού το ξέθαψες 3 ετών θέμα όμως και γιατί;

Πού το ξέθαψες 3 ετών θέμα όμως και γιατί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο KaufenMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

09-08-08

19:54
Συγγνώμη, με Ctrl & F5 εννούσα ότι δε γίνεται.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

09-08-08

19:57
Μετακίνησα τα ποστς σε νέο θέμα ώστε να το δει πιο έυκολα κάποιος που έχει Opera τότε και να σου απαντήσει 

fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.

10-08-08

07:21
Google: hard refresh opera
6o αποτέλεσμα:

6o αποτέλεσμα:
How do I perform a hard refresh in Opera?
It is not clear whether Opera truly distinguishes between a soft and hard refresh. However, holding down the Shift key while clicking the refresh button (with a text balloon of "Reload") appears to perform a hard refresh.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

10-08-08

07:23
Μου ακούγετε λίγο κάπως να υπάρχει κάτι τέτοιο, σε developers είναι χρήσιμο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...