Πώς γνωρίσατε το e-steki;

Απο που πληροφορηθήκατε την ύπαρξη του e-steki;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 147)
  • Από φίλο/η

Ψήφοι: 33 22,4%
  • Από αναφορά ή σύνδεσμο σε άλλο forum

Ψήφοι: 38 25,9%
  • Από αναφορά ή σύνδεσμο σε άλλη σελίδα

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Από διαφημιστικό banner

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Απο διαφήμιση στο in.gr ή στο Google

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Από θεματικό κατάλογο σελίδων (in,forthnet,pathfinder κτλ)

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Από μηχανή αναζήτησης (google,altavista κτλ)

Ψήφοι: 55 37,4%
  • Από κάπου αλλού (περιγράψτε μας)

Ψήφοι: 7 4,8%
  • Απο αναφορά σε ΜΜΕ

Ψήφοι: 5 3,4%

kostas221117

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
τυχαία το βρήκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣπeλL

Νεοφερμένο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιαλυσός (Ρόδος). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Από μηχανή αναζήτησης :-P για εκδρομές έψαχνα :-D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

billkolok

Νεοφερμένο μέλος

Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
εγω εψαχνα ασκησεις μαθηματικων.....

Orlando

Δραστήριο μέλος

Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα.
Εψαχνα κατι πληροφοριες σχετικα με τις πανελληνιες στο γουγλι.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
και εγω το ιδιο... για τον αδελφο παντα... :p

kambana

Δραστήριο μέλος

Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα.
Δε θυμάμαι...Κάτι για τα γερμανικά πρέπει να έψαχνα!!!

Dodos-7

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Dodos-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Παιδιά το βρήκα εντελώς τυχαια στο google ενω έψαχνα χρονικη αντικατασταση το αγγέλεται

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.243 μηνύματα.
απο την μηχανη αναζητησης!
χαιρομαι ιδιαιτερα για αυτη την ανακαλυψη!:P

konfou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Από το e-pcmag.gr

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.969 μηνύματα.
Από το google, έψαχνα πληροφορίες για τη Θετική Κατεύθυνση! :p:D

dafni.ps

Νεοφερμένο μέλος

Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Αναζήτωντας πληροφόρειες για κάποια θέματα που με απασχολούσαν,
βρήκα το site και ενθουσιάστικα!:):):):)

nickis

Νεοφερμένο μέλος

Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
ψαχνοντας για γατουλα british απο το pet shop:)

dafni.ps

Νεοφερμένο μέλος

Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω τις τρεις γατες μου που τις υπεραγαπουσα,
αλλα παρηγοριεμαι ταιζοντας τ αδεσποτακια τις γειτονιας μου.
Προχθες μαλιστα βρηκα και σπιτι (φιλοξενο) για τις δυο καροτι μπουκιτσες που ειχαν τη τυχη να τις βρω.
Δυσκολοι καιροι να εισαι ζωο σε κοινωνια .....ανθρωπων.

Ξένια1712

Νεοφερμένο μέλος

Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Έψαχνα απαντήσεις σε ότι αφορά την γατουλίνα μου, και έπεσα στο φόρουμ σας.... η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω!
Έυγε!!!! :)

tsitsini1

Νεοφερμένο μέλος

Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Και εγώ μια από τα ίδια.. Μόλις ειχα βρεί τον Spike και είχα διάφορες απορίες. Έκτοτε το επισκέπτομαι κάθε μέρα και πραγματικά σε ότι απορία έχω μ έχουν βοηθήσει πολύ όλα τα μέλη και το κυριότερο,άμεσα!

xourxoulitsa '96

Νεοφερμένο μέλος

Ο xourxoulitsa '96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Εγώ ανακάλυψα το MyCat, ψάχνοντας στο Google για κάποιες εικόνες με γάτες και άνοιξα μια, και πριν προλάβω να την μεγενθύνω και άλλο, άνοιξε το site αυτό και έτσι, έγινα μέλος.

xourxoulitsa '96

Νεοφερμένο μέλος

Ο xourxoulitsa '96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

aalyah

Νεοφερμένο μέλος

Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Εγώ απο μια φίλη που όμως δεν είναι μέλος του Mycat. Απλά ψάχνοντας για γατάκια βρήκε κάποιες φωτό στο ιντερνετ και οταν μπήκε να δει σε ποιο σάιτ ήταν οι φωτό βρήκε το Mycat. Μου έστειλε το λινκ γιατί ξέρει την τρέλα μου με τις γάτες και ιδού! :)

Aristocat

Νεοφερμένο μέλος

Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Εγώ το βρήκα όταν έψαχνα να υιοθετήσουμε με το αγόρι μου τον Κούκη, είχαμε πάει στο πετ σοπ της γειτονιάς μας να ρωτήσουμε εάν χαρίζεται και η κοπέλα μου σύστησε το mycat! Έτσι αποκτήσαμε τον Κούκη και την Ναλίτσα:)

Mr strange

Δραστήριο μέλος

Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 431 μηνύματα.
δεν θυμαμαι κτα τυχη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...