Πώς γνωρίσατε το e-steki;

Απο που πληροφορηθήκατε την ύπαρξη του e-steki;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 147)
  • Από φίλο/η

Ψήφοι: 33 22,4%
  • Από αναφορά ή σύνδεσμο σε άλλο forum

Ψήφοι: 38 25,9%
  • Από αναφορά ή σύνδεσμο σε άλλη σελίδα

Ψήφοι: 4 2,7%
  • Από διαφημιστικό banner

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Απο διαφήμιση στο in.gr ή στο Google

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Από θεματικό κατάλογο σελίδων (in,forthnet,pathfinder κτλ)

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Από μηχανή αναζήτησης (google,altavista κτλ)

Ψήφοι: 55 37,4%
  • Από κάπου αλλού (περιγράψτε μας)

Ψήφοι: 7 4,8%
  • Απο αναφορά σε ΜΜΕ

Ψήφοι: 5 3,4%

alexakos

Νεοφερμένο μέλος

Ο alexakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Από το google και εγώ. Εκανα αναζήτηση για να βρω πληροφορίες για μια σχολή και έπεσα πάνω στο site.
και εγω το ιδιο......:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lenoOz

Νεοφερμένο μέλος

Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Aπο το google.Κατι για τις εξετασεις πρεπει να ηθελα να μαθω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

seize the day

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Από το google.Έψαχνα με ένα φίλο μου κάτι σχετικά με τις βάσεις.

NoiSy MaN

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα.
Moυ το πε ένας φίλος μου, ο οποίος το ανακάλυψε ψάχνοντας για υπολογιστή μορίων.

HOOLIGAN13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Dhmhtrhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 223 μηνύματα.
ψαχνωντας στο google!

Μαρουλάκι

Δραστήριο μέλος

Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Google μας έκανες διάσημους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D

Alexl1996

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.801 μηνύματα.
Εψαξα στο google για ενα σχολικο φορουμ κ στην πρωτη σελιδα βρηκα το i-school...
Πολυ ωραιο φορουμ συνεχιστε ετσι...:no1:

m3ik0

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο m3ik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 350 μηνύματα.
εψαχνα για εκδρομες και επεσα σε ενα τοπικ του φορουμ μεσω google

~Λένα~

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα.
Και εγω μεσω γουγλη την επαθα

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.243 μηνύματα.
Από ένα άλλο forum:whistle::whistle:

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.929 μηνύματα.
Εφευγα από ένα άλλο φόρουμ, στο οποίο υπήρχε πολύ κακό κλίμα, και έψαχνα να βρω κάτι άλλο.
Το βρήκα τυχαία, δεν θυμάμαι αν ήταν στο google ή στο in.gr, πάντως τυχαία το βρήκα πέρσυ τον Δεκέμβριο, και με κέρδισε αμέσως!

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Από το google, ψάχνοντας θέμα για έκτρωση, είναι και το πρώτο θέμα που έγραψα εδώ.:)

Λάμπρος41472

Νεοφερμένο μέλος

Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
αλλο
επσαχνα κατι στιν ιλιαδα και μου εβγαλε την σελιδα και μου φανικε ενδιαφερον και ετσι εγινα μελος:):D:xixi:

lefteris94

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα.
εγώ δεν το βρήκα από πουθενά , μια μέρα λοιπόν κάποιος ήταν στον υπολογιστή μου , και καθώς μπήκα μέσα είδα αυτό το site :jumpy:

*Serendipity*

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Και γω στο γκουγκολ έψαχνα κάτι σχετικά με τα μαθήματα της θεωρητικής και βρήκα ενα topic του forum και το ένα έφερε το άλλο..:D

κωστακης

Δραστήριο μέλος

Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 656 μηνύματα.
εμενα απο διαφημιση!

kostantinosal

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα.
εγω το ανακαλυψα στο google οταν εψαχνα πληροφοριες για το χημικο θεσσαλονικης

Flygon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Από μηχανή αναζήτησης.Έψαχνα για τα Θρησκευτικά και με έβγαλε αυτήν την σελίδα(μάλλον μια απο τις πολλές που είχε το google)

sofia21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 377 μηνύματα.
τυχαία το βρήκα απο μηχανή αναζήτησης

Guest 045911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...