openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 15:42 Ο openopen έγραψε: #41 23-06-05 15:42 Εγώ το βρήκα από την υπογραφή της Michelle σε άλλο Forum , και φυσικά δεν θα ξεχάσω και μια άλλη θρυλική υπογραφή σε εκείνο το Forum που μου κίνησε την περιέργεια , η οποία έλεγε : Θέλω Πίσω την Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 15:54 Η Subject to change: #42 23-06-05 15:54 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Εγώ το βρήκα από την υπογραφή της Michelle σε άλλο Forum , και φυσικά δεν θα ξεχάσω και μια άλλη θρυλική υπογραφή σε εκείνο το Forum που μου κίνησε την περιέργεια , η οποία έλεγε : Θέλω Πίσω την Michelle Click για ανάπτυξη... Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Ο openopen έγραψε: #43 23-06-05 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι δεν πρόκειται να την σκαλίσουμε την ιστορία αυτή, διότι είναι προσωπικό σου ζήτημα. Απλά έτσι ακριβώς ήρθα στο e-steki , είδα αυτή την υπογραφή, μετά είδα την δική σου πάτησα το link και Τσακ! Ήρθαααααααα .. Καλή μου διαμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:45 Η Resident Evil: #44 08-07-05 11:45 "προσφυγας" του cosmopolitan κι εγώ (αν και με άλλο νικ εκεί) μιας και καθώς περασαν τα χρόνια (από εποχής των ...5 νικnames εκει) μην πω τι έκανε η κατάσταση!!! Από post εκεί ήρθα είδα και ...λέω να μείνω (και που θα πάει...θα μάθω και τους κανόνες.... Just give me some time!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:56 Η Αλεξάνδρα: #45 08-07-05 11:56 Και εγω το είδα απο ενα άλλο φόρουμ. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 15:25 Η crazyhelen: #46 08-07-05 15:25 Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το βρήκα από την υπογραφή της Michelle σε άλλο Forum , και φυσικά δεν θα ξεχάσω και μια άλλη θρυλική υπογραφή σε εκείνο το Forum που μου κίνησε την περιέργεια , η οποία έλεγε : Θέλω Πίσω την Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 15:54 Η Subject to change: #42 23-06-05 15:54 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Εγώ το βρήκα από την υπογραφή της Michelle σε άλλο Forum , και φυσικά δεν θα ξεχάσω και μια άλλη θρυλική υπογραφή σε εκείνο το Forum που μου κίνησε την περιέργεια , η οποία έλεγε : Θέλω Πίσω την Michelle Click για ανάπτυξη... Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Ο openopen έγραψε: #43 23-06-05 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι δεν πρόκειται να την σκαλίσουμε την ιστορία αυτή, διότι είναι προσωπικό σου ζήτημα. Απλά έτσι ακριβώς ήρθα στο e-steki , είδα αυτή την υπογραφή, μετά είδα την δική σου πάτησα το link και Τσακ! Ήρθαααααααα .. Καλή μου διαμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:45 Η Resident Evil: #44 08-07-05 11:45 "προσφυγας" του cosmopolitan κι εγώ (αν και με άλλο νικ εκεί) μιας και καθώς περασαν τα χρόνια (από εποχής των ...5 νικnames εκει) μην πω τι έκανε η κατάσταση!!! Από post εκεί ήρθα είδα και ...λέω να μείνω (και που θα πάει...θα μάθω και τους κανόνες.... Just give me some time!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:56 Η Αλεξάνδρα: #45 08-07-05 11:56 Και εγω το είδα απο ενα άλλο φόρουμ. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 15:25 Η crazyhelen: #46 08-07-05 15:25 Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από openopen : Εγώ το βρήκα από την υπογραφή της Michelle σε άλλο Forum , και φυσικά δεν θα ξεχάσω και μια άλλη θρυλική υπογραφή σε εκείνο το Forum που μου κίνησε την περιέργεια , η οποία έλεγε : Θέλω Πίσω την Michelle Click για ανάπτυξη... Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Ο openopen έγραψε: #43 23-06-05 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι δεν πρόκειται να την σκαλίσουμε την ιστορία αυτή, διότι είναι προσωπικό σου ζήτημα. Απλά έτσι ακριβώς ήρθα στο e-steki , είδα αυτή την υπογραφή, μετά είδα την δική σου πάτησα το link και Τσακ! Ήρθαααααααα .. Καλή μου διαμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:45 Η Resident Evil: #44 08-07-05 11:45 "προσφυγας" του cosmopolitan κι εγώ (αν και με άλλο νικ εκεί) μιας και καθώς περασαν τα χρόνια (από εποχής των ...5 νικnames εκει) μην πω τι έκανε η κατάσταση!!! Από post εκεί ήρθα είδα και ...λέω να μείνω (και που θα πάει...θα μάθω και τους κανόνες.... Just give me some time!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:56 Η Αλεξάνδρα: #45 08-07-05 11:56 Και εγω το είδα απο ενα άλλο φόρουμ. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 15:25 Η crazyhelen: #46 08-07-05 15:25 Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Αυτό ειναι μεγάλη ιστορία openopen και καλύτερα να μην την σκαλίζουμε. Απλά με κάποια άτομα δεν μπορούσαμε να κάνουμε "χωριο" εκει μέσα και "την κάναμε". Αν και απ'οτι φαίνεται αυτοι δεν λενε να μας αφήσουν ήσυχους... Click για ανάπτυξη... Εννοείται ότι δεν πρόκειται να την σκαλίσουμε την ιστορία αυτή, διότι είναι προσωπικό σου ζήτημα. Απλά έτσι ακριβώς ήρθα στο e-steki , είδα αυτή την υπογραφή, μετά είδα την δική σου πάτησα το link και Τσακ! Ήρθαααααααα .. Καλή μου διαμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:45 Η Resident Evil: #44 08-07-05 11:45 "προσφυγας" του cosmopolitan κι εγώ (αν και με άλλο νικ εκεί) μιας και καθώς περασαν τα χρόνια (από εποχής των ...5 νικnames εκει) μην πω τι έκανε η κατάσταση!!! Από post εκεί ήρθα είδα και ...λέω να μείνω (και που θα πάει...θα μάθω και τους κανόνες.... Just give me some time!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:56 Η Αλεξάνδρα: #45 08-07-05 11:56 Και εγω το είδα απο ενα άλλο φόρουμ. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 15:25 Η crazyhelen: #46 08-07-05 15:25 Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"προσφυγας" του cosmopolitan κι εγώ (αν και με άλλο νικ εκεί) μιας και καθώς περασαν τα χρόνια (από εποχής των ...5 νικnames εκει) μην πω τι έκανε η κατάσταση!!! Από post εκεί ήρθα είδα και ...λέω να μείνω (και που θα πάει...θα μάθω και τους κανόνες.... Just give me some time!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 11:56 Η Αλεξάνδρα: #45 08-07-05 11:56 Και εγω το είδα απο ενα άλλο φόρουμ. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 15:25 Η crazyhelen: #46 08-07-05 15:25 Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω το είδα απο ενα άλλο φόρουμ. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 15:25 Η crazyhelen: #46 08-07-05 15:25 Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε βρε, μικρός που είναι ο cosmo(ς) !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 16:00 Ο Γιάννης έγραψε: #47 08-07-05 16:00 Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:45 Η Αλεξάνδρα: #48 08-07-05 23:45 Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για κοίταξε το Yianni. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2005 στις 23:54 Ο Arty2 έγραψε: #49 08-07-05 23:54 Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω απο άλλο φόρουμ, που είχε κανει ποστ ο Exposed Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loudovika Νεοφερμένο μέλος Ο loudovika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:17 Ο loudovika: #50 15-07-05 22:17 καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά είσαι άπαιχτος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.072 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 22:26 Ο Scandal έγραψε: #51 15-07-05 22:26 Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ είδα την υπογραφή της Michelle απο άλλο forum... στην αρχή παρακολουθούσα σαν επισκέπτεις για κανα 5 ημερο το e-steki, και μετά έκανα εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:06 Ο Kaimaktsalan: #52 17-08-05 13:06 μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου μηλησε ο kronos και σχηματισα μια καλη γνωμη και ναμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trifyllenia Νεοφερμένο μέλος Η trifyllenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:50 Η trifyllenia: #53 17-08-05 16:50 Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη σελίδα τη γνώρισα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο τον emufear.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο Valder έγραψε: #54 19-08-05 00:34 Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτσι έτσι ο emufear, το πιο καλό παιδί! Ολο το di βλέπω έρχεται εδω! καλως όρισες Τριφυλλένια και συγχαρητήρια για την υπογραφή σου! ΥΓ: Η tsoup δε θα ρθει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 16:54 Η Nana έγραψε: #55 30-08-05 16:54 Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το Cosmo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 22:42 Ο billpapad: #56 30-08-05 22:42 Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:06 Ο Rempeskes: #57 30-08-05 23:06 Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ένα φόρουμ μαθηματικούρας... (...Δε μου κοβόταν?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2005 στις 23:26 Ο iJohnnyCash: #58 30-08-05 23:26 Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tα δυο offtopic μηνύματα του billpapad βρίσκονται εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2005 στις 10:32 Ο O'Zorgnax: #59 31-08-05 10:32 Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο gademis με απείλησε ότι αν δεν γραφτώ θα με βάλει να ξαναδώ όλο το Neon Genesis Evangelion από την αρχή και μάλιστα χωρίς υπότιτλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 10:18 Η Κακή Επιρροή: #60 01-09-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως είμαι με την εντύπωση ότι είσαι και συ σαν και μένα από άλλο cosmo! χοχοχοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.