Η κολλητή μου στο λύκειο ενθουσιαζόταν, όταν ο καιρός ήταν μουντός.
Η συγκάτοικός μου πέρσι μισούσε όλον τον κόσμο (και μας έκανε να τον μισούμε κι εμείς) όταν είχε σύννεφα και κρύο.
Πάντα άκουγα, από φίλους που ήταν χρόνια Αγγλία, πόσο βαρετό είναι το κλίμα.
Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος του καιρού...
Αλλά τελευταία με επηρεάζει κι εμένα.
Εσείς πώς νιώθετε για αυτό;
Αδημονείτε για ηλιόλουστες μέρες, ή θέλετε να είναι πιο "σοβαρός" ο καιρός, για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε;
Δε λέω, όλοι θέλουμε μία τέλεια λιακάδα, όταν έχουμε κανονίσει εκδρομή, αλλά δε πιο γενικά πλαίσια, πώς σας επηρεάζει ψυχολογικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(Βέβαια δεν θα μπορούσα με τπτ να ζήσω σε βόρεια χώρα..)
underwater
Περιβόητο μέλος

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Τώρα πια η ψυχολογία μου επηρεάζεται τόσο εύκολα απο οτιδήποτε που η βροχή και η κακοκαιρία μου προκαλούν μελαγχολία.
Με τον ήλιο αλλάζει η διάθεσή μου πάντα προς το καλύτερο

roumana
Διάσημο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσει να με ξυπνάει ο ήλιος λαμπερός το πρωί, αλλά μου αρέσει να ξυπνάω και από το θόρυβο της βροχής στο τζάμι.

Αλλωστε έχεις τόσο όμορφα και υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις και με ήλιο και με βροχή.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Πολλές φορές διαβάζω εδώ μέσα χαρούλες, γιατί βρέχει...
[Εγω ειμαι αυτη..

Προσωπικα μου αρεσει η βροχη.. Αλλα δεν υπαρχει κανενας συγκεκριμενος λογος.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσει οταν εχει λιακαδα -σαν την σημερινη- και οτι χαλιεμαι.
Ο καιρος ποτε δεν επηρεαζε την ψυχολογια μου. Ειναι το μονο πραγμα που δεν την επηρεαζει δηλαδη.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

προφανως προτιμω καλοκαιρι και ηλιο, αλλα ακομα και αυτο να μην εχει εγω καλα ειμαι. αρκει να εχει φως.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι ότι διαβάζω, αλλά λέμε.

Τελικά ψήφισα: Οκ, καλό το καλοκαίρι, αλλά όλα ωραία είναι, μωρέ. Είναι πώς το βλέπεις.
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ ο ηλιος. Ξενερωνω αν βρεχει και πρεπει να βγω εξω, βρεχονται τα μαλλια μου, βρεχονται τα παπουτσακια μου, βρεχεται το τζιν μου...σπασιμο. Τρελαινομαι για χιονι, κανω σαν 5χρονο με την πρωτη νιφαδα. ΜΙΣΩ τον αερα.
Μενω Αγγλια και περναω τα καλοκαιρια μου σε νησι στην Ελλαδα.
Να πω για την Αγγλια δε, οτι ειναι το μερος με τον πιο απροβλεπτο καιρο (καλα, μπορει και να υπερβαλλω λιγο, αλλα βαρετο δεν το λες!) μπορει τη μια στιγμη να κρατας ομπρελα, και την αλλη να εισαι με κοντομανικο στον ηλιο. Και εχει και αυτο τη χαρη του...Ειδικα αν εισαι τυχερος και μενεις σε μερος που δεν εχει αυτη τη μουνταδα του Λονδινου (οπως εγω!!) οι ηλιολουστες μερες ειναι πανεμορφες και αρκετες!

(υ.γ. ποιός ειναι ο κουμπάκιας

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δες εδώ.χαχαχαχαχα ο κουμπάκιας έχει και μαγιώ και ομπρέλα πολύ καλό!!!
(υ.γ. ποιός ειναι ο κουμπάκιας![]()

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η ανοιξη και το φθινοπωρο οπως τα εννοουσαμε τα παλια εκεινα χρονια ηταν το τελειο για μενα.
Με εκνευριζει αφορητα η ζεστη, και λατρευω τον κακο καιρο, αρκει να μη χρειαζεται να βγω εξω απ'το σπιτι οοολη μερα!

Για παραδειγμα οταν ειναι χειμωνας (ημερολογιακα) σπαζομαι αφανταστα οταν εχει καλοκαιρια και ειδικα οταν εχει συνεχομενη καλοκαιρια.Θελω κρυο!Θελω βροχη!Θελω ταρακουλο!
Αλλα μια στις τοσες μερες μου αρεσει να σκαει μυτη και ηλιος!
Οταν παλι ειναι καλοκαιρι θελω να κανει ζεστη!Απλο!
Το ιδανικο για εμενα ειναι να ειναι καλοκαιρακι, να ειναι ζεστος ο καιρος και να υπαρχουν οι γνωστες καλοκαιρινες μπορες!
Να βρεχει καρεκλοποδαρα ομως!
Γενικοτερα αν και ειμαι υπερ του καλοκαιριου, το αγαπημενο μου καιρικο φαινομενο ειναι η βροχη...
Κι ας ειμαι σπιτι μονος ή με "καλη" παρεα και να την απολαμβανω ή να κανω βολτες μεσα σε αυτη με ομπρελα κι ας γινομαι και λουτσα...κτλ κτλ.
Το καθε καιρικο φαινομενο προσωπικα με επιρρεαζει ψυχολογικα.Αλλες φορες θετικα -με ανεβαζει- κια αλλες αρνητικα -με ριχνει-.(η εκαστοτε "μελαγχολια" της βροχης οσο και αν με "ριχνει" δρα τοσο μα τοσο ευεργετικα καιθ ετικα σε εμενα.Middle name "Mazohas")
Και το ιδιο καιρικο φιανομενο μπορει να παιξει και τους δυο παραπανω ρολους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.