Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Ο Wonderkid: #21 Χθες στις 16:05 Πολύ σκοτεινός ο χώρος εξετάσεων οδήγησης στην Ελλάδα.. Η ίδια η διαδικασία εξέτασης, επί της ουσίας δε πιστοποιεί πώς είσαι ικανός να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες κίνησης κλπ στον δρόμο. Φουλ τυποποιημένη. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 16:12 Ο Paragontas7000: #22 Χθες στις 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πολύ σκοτεινός ο χώρος εξετάσεων οδήγησης στην Ελλάδα.. Η ίδια η διαδικασία εξέτασης, επί της ουσίας δε πιστοποιεί πώς είσαι ικανός να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες κίνησης κλπ στον δρόμο. Φουλ τυποποιημένη. Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο μας ειπε ο δασκαλος οταν τελειωσαμε ολοι και πηραμε το διπλωμα. Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Για κανα μηνα και για μπολικες ωρες μας ειπε να οδηγαμε με εναν εμπειρο συνοδηγο και παντα σεβομενοι τον κοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:14 *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 16:17 Ο Wonderkid: #23 Χθες στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0 Click για ανάπτυξη... Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 16:20 Ο Paragontas7000: #24 Χθες στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Click για ανάπτυξη... Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Click για ανάπτυξη... Ναι εκει αντι για λαδωμα παιζει πολυ το γνωστος-γνωστου κτλ. Δασκαλοι και εξεταστες γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και αμα δεν κανεις τραγικο λαθος περνας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αλλα αυτο με τα γιαννενα μου εκανε τρομερη εντυπωση! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.061 μηνύματα. Χθες στις 16:57 Ο Skiyo έγραψε: #25 Χθες στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Click για ανάπτυξη... Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ και για να το βγάλουμε θέλει όπισθεν και στροφή σε στενό δρόμο. Επίσης ο δάσκαλος με έβαζε να οδηγώ στις λεωφόρους σε ώρα αιχμής και να μη περνάω πράσινο φανάρι αν βλέπω ότι έχει αμάξια στη μέση της διασταύρωσης και πως να αλλάζω γρήγορα λωρίδα. Γιατί ακούω τους περισσότερους ότι κάνουν μαθήματα μόνο στη περιοχή και κάνουν παρκάρισμα και οπισθογωνία. Αλλά ο δάσκαλος δε με πήγε ποτέ σε ανηφόρα κατηφόρες και έπρεπε να το μάθω με τους γονείς μου δηλαδή πως να ξεκινάω σε ανηφόρα. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο GeorgePap2003: #26 Χθες στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ σκοτεινός ο χώρος εξετάσεων οδήγησης στην Ελλάδα.. Η ίδια η διαδικασία εξέτασης, επί της ουσίας δε πιστοποιεί πώς είσαι ικανός να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες κίνησης κλπ στον δρόμο. Φουλ τυποποιημένη.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 16:12 Ο Paragontas7000: #22 Χθες στις 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πολύ σκοτεινός ο χώρος εξετάσεων οδήγησης στην Ελλάδα.. Η ίδια η διαδικασία εξέτασης, επί της ουσίας δε πιστοποιεί πώς είσαι ικανός να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες κίνησης κλπ στον δρόμο. Φουλ τυποποιημένη. Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο μας ειπε ο δασκαλος οταν τελειωσαμε ολοι και πηραμε το διπλωμα. Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Για κανα μηνα και για μπολικες ωρες μας ειπε να οδηγαμε με εναν εμπειρο συνοδηγο και παντα σεβομενοι τον κοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:14 *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 16:17 Ο Wonderkid: #23 Χθες στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0 Click για ανάπτυξη... Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 16:20 Ο Paragontas7000: #24 Χθες στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Click για ανάπτυξη... Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Click για ανάπτυξη... Ναι εκει αντι για λαδωμα παιζει πολυ το γνωστος-γνωστου κτλ. Δασκαλοι και εξεταστες γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και αμα δεν κανεις τραγικο λαθος περνας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αλλα αυτο με τα γιαννενα μου εκανε τρομερη εντυπωση! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.061 μηνύματα. Χθες στις 16:57 Ο Skiyo έγραψε: #25 Χθες στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Click για ανάπτυξη... Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ και για να το βγάλουμε θέλει όπισθεν και στροφή σε στενό δρόμο. Επίσης ο δάσκαλος με έβαζε να οδηγώ στις λεωφόρους σε ώρα αιχμής και να μη περνάω πράσινο φανάρι αν βλέπω ότι έχει αμάξια στη μέση της διασταύρωσης και πως να αλλάζω γρήγορα λωρίδα. Γιατί ακούω τους περισσότερους ότι κάνουν μαθήματα μόνο στη περιοχή και κάνουν παρκάρισμα και οπισθογωνία. Αλλά ο δάσκαλος δε με πήγε ποτέ σε ανηφόρα κατηφόρες και έπρεπε να το μάθω με τους γονείς μου δηλαδή πως να ξεκινάω σε ανηφόρα. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο GeorgePap2003: #26 Χθες στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πολύ σκοτεινός ο χώρος εξετάσεων οδήγησης στην Ελλάδα.. Η ίδια η διαδικασία εξέτασης, επί της ουσίας δε πιστοποιεί πώς είσαι ικανός να οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες κίνησης κλπ στον δρόμο. Φουλ τυποποιημένη. Click για ανάπτυξη... Ακριβως αυτο μας ειπε ο δασκαλος οταν τελειωσαμε ολοι και πηραμε το διπλωμα. Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Για κανα μηνα και για μπολικες ωρες μας ειπε να οδηγαμε με εναν εμπειρο συνοδηγο και παντα σεβομενοι τον κοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:14 *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 16:17 Ο Wonderkid: #23 Χθες στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0 Click για ανάπτυξη... Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 16:20 Ο Paragontas7000: #24 Χθες στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Click για ανάπτυξη... Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Click για ανάπτυξη... Ναι εκει αντι για λαδωμα παιζει πολυ το γνωστος-γνωστου κτλ. Δασκαλοι και εξεταστες γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και αμα δεν κανεις τραγικο λαθος περνας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αλλα αυτο με τα γιαννενα μου εκανε τρομερη εντυπωση! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.061 μηνύματα. Χθες στις 16:57 Ο Skiyo έγραψε: #25 Χθες στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Click για ανάπτυξη... Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ και για να το βγάλουμε θέλει όπισθεν και στροφή σε στενό δρόμο. Επίσης ο δάσκαλος με έβαζε να οδηγώ στις λεωφόρους σε ώρα αιχμής και να μη περνάω πράσινο φανάρι αν βλέπω ότι έχει αμάξια στη μέση της διασταύρωσης και πως να αλλάζω γρήγορα λωρίδα. Γιατί ακούω τους περισσότερους ότι κάνουν μαθήματα μόνο στη περιοχή και κάνουν παρκάρισμα και οπισθογωνία. Αλλά ο δάσκαλος δε με πήγε ποτέ σε ανηφόρα κατηφόρες και έπρεπε να το μάθω με τους γονείς μου δηλαδή πως να ξεκινάω σε ανηφόρα. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο GeorgePap2003: #26 Χθες στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θελοντας και μη τα μαθηματα γινονται για να περασεις την εξεταση και να αποκτησεις τα πολυ βασικα skills για να οδηγας,οχι για να γινεις ικανος να βγεις εξω μονος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Ελλαδα 2.0 Click για ανάπτυξη... Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 16:20 Ο Paragontas7000: #24 Χθες στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Click για ανάπτυξη... Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Click για ανάπτυξη... Ναι εκει αντι για λαδωμα παιζει πολυ το γνωστος-γνωστου κτλ. Δασκαλοι και εξεταστες γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και αμα δεν κανεις τραγικο λαθος περνας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αλλα αυτο με τα γιαννενα μου εκανε τρομερη εντυπωση! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.061 μηνύματα. Χθες στις 16:57 Ο Skiyo έγραψε: #25 Χθες στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Click για ανάπτυξη... Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ και για να το βγάλουμε θέλει όπισθεν και στροφή σε στενό δρόμο. Επίσης ο δάσκαλος με έβαζε να οδηγώ στις λεωφόρους σε ώρα αιχμής και να μη περνάω πράσινο φανάρι αν βλέπω ότι έχει αμάξια στη μέση της διασταύρωσης και πως να αλλάζω γρήγορα λωρίδα. Γιατί ακούω τους περισσότερους ότι κάνουν μαθήματα μόνο στη περιοχή και κάνουν παρκάρισμα και οπισθογωνία. Αλλά ο δάσκαλος δε με πήγε ποτέ σε ανηφόρα κατηφόρες και έπρεπε να το μάθω με τους γονείς μου δηλαδή πως να ξεκινάω σε ανηφόρα. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο GeorgePap2003: #26 Χθες στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ακριβώς! Ξεπατίκωμα στο παρκάρισμα και οπισθογωνία Click για ανάπτυξη... Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επαρχία στο θέμα διαφάνειας παίζει να είναι ακόμα χειρότερα και πιο εξόφθαλμο Click για ανάπτυξη... Ναι εκει αντι για λαδωμα παιζει πολυ το γνωστος-γνωστου κτλ. Δασκαλοι και εξεταστες γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και αμα δεν κανεις τραγικο λαθος περνας. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:21 Αλλα αυτο με τα γιαννενα μου εκανε τρομερη εντυπωση!
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.061 μηνύματα. Χθες στις 16:57 Ο Skiyo έγραψε: #25 Χθες στις 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Click για ανάπτυξη... Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ και για να το βγάλουμε θέλει όπισθεν και στροφή σε στενό δρόμο. Επίσης ο δάσκαλος με έβαζε να οδηγώ στις λεωφόρους σε ώρα αιχμής και να μη περνάω πράσινο φανάρι αν βλέπω ότι έχει αμάξια στη μέση της διασταύρωσης και πως να αλλάζω γρήγορα λωρίδα. Γιατί ακούω τους περισσότερους ότι κάνουν μαθήματα μόνο στη περιοχή και κάνουν παρκάρισμα και οπισθογωνία. Αλλά ο δάσκαλος δε με πήγε ποτέ σε ανηφόρα κατηφόρες και έπρεπε να το μάθω με τους γονείς μου δηλαδή πως να ξεκινάω σε ανηφόρα. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο GeorgePap2003: #26 Χθες στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Νταξει το παρκαρισμα χρησιμο ειναι, ειδικα αμα ο δασκαλος ειναι τσακαλος και σε βαλει να παρκαρεις σε ανηφορα-κατηφορα και με αμαξι πισω στα μαθηματα. Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη. Απλα γινεται για να "δοκιμαστεις" στην αντιληψη του χωρου και τον ελεγχο του αμαξιου, κατι τετοιο μου ειπε ο δασκαλος μου. Click για ανάπτυξη... Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ και για να το βγάλουμε θέλει όπισθεν και στροφή σε στενό δρόμο. Επίσης ο δάσκαλος με έβαζε να οδηγώ στις λεωφόρους σε ώρα αιχμής και να μη περνάω πράσινο φανάρι αν βλέπω ότι έχει αμάξια στη μέση της διασταύρωσης και πως να αλλάζω γρήγορα λωρίδα. Γιατί ακούω τους περισσότερους ότι κάνουν μαθήματα μόνο στη περιοχή και κάνουν παρκάρισμα και οπισθογωνία. Αλλά ο δάσκαλος δε με πήγε ποτέ σε ανηφόρα κατηφόρες και έπρεπε να το μάθω με τους γονείς μου δηλαδή πως να ξεκινάω σε ανηφόρα.
GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Ο GeorgePap2003: #26 Χθες στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Οπισθογωνια btw ειναι παρανομη και τερμα αχρηστη Click για ανάπτυξη... Χρησιμεύει μόνο σε ιδιωτικά πάρκινγκ πχ και τελος Σε δημόσιο χώρο είναι άκρως επικίνδυνο Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έμενα μου φάνηκε χρήσιμη η οπισθογωνία επειδή στο πατρικό μου το αμάξι το βάζουμε στο γκαράζ Click για ανάπτυξη... μπράβο και μας έτσι είναι! Αλλα ΜΟΝΟ σε Πάρκιγκ
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Entropy24: #27 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: *** Κραζουμε την αθηνα για τα λαδωματα κτλ αλλα γιαννενα πχ που ξερω η εξεταση γινεται σε πιστα χωρις να εισαι στην κινηση με αλλα αμαξια και χωρις εξεταστη μεσα στο αμαξι! Αυτος καθεται εξω και σε "παρακολουθει" πινοντας καφεδακι με τον δασκαλο που ειναι γνωστοι-φιλοι Click για ανάπτυξη... Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.997 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:53 Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης (προ αμνημονεύτων χρόνων) είχα νευριάσει για κάτι με τον "δάσκαλο" οπότε όταν μου είπε για "λάδωμα" του εξεταστή από πείσμα το είπα <<ΟΧΙ>>. Ευτυχώς όμως, στάθηκα τυχερός. Ο εξεταστής ήταν γυναίκα και της αποσυναρμολογήθηκε το μπρασελέ του ρολογιού της. Προθυμοποιήθηκα να της το φτιάξω. Έτσι με συμπάθησε, δεν μου έκανε δύσκολα και με πέρασε. Ο "δάσκαλος" είχε καταπιεί τη χολή του.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Χθες στις 17:59 Ο Paragontas7000: #29 Χθες στις 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Όντας Πατρινός, όταν έκανα μαθήματα περνούσαμε από οδούς όπου η πρώτη-δευτέρα ήταν δεδομένη (ειδικά με έργα στο δρόμο) και αργότερα στην περιμετρική. Επίσης, 2-3 μαθήματα τα έκανα βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλα με μαξ 50-60 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας για δρομους και οι λεωφορους συμφωνα με τον κοκ, μεχρι τριτη πας το πολυ Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Η εξέταση απλή. Παρκάρισμα και οπισθογωνία. Click για ανάπτυξη... Αθηνα σε πολλους εξεταστες δεν ισχυει αυτο αμα δεν πεσει λαδι. Το ειδα και με τα ματια μου και με ιστοριες τριτων.Εσεις επαρχια ειστε πιο χαλαρα, γιατι η κοινωνια ειναι μικρη , γνωριζεστε ολοι μεταξυ σας και η βρωμα βγαινει πολυ ευκολα.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.134 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο akikos έγραψε: #30 Χθες στις 19:07 Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 Paragontas7000 Angelikaaa Wonderkid GeorgePap2003 charmander globglogabgalab Kate1914 touvlo Natsuko Unboxholics Scandal fourkaki iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.142 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Wonderkid: #31 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει! Γενικά, πιο σκληρό συμπλέκτη, πιο βαριά τιμόνια κλπ τα παλιότερα αμάξια.. τα παλιά θέλουν όντως περισσότερη εξοικείωση. Αλλά και ο ίδιος, είναι ατομική/κοινωνική ευθύνη, όχι με το που πάρεις το Δίπλωμα, να ξαμοληθείς έξω στους δρόμους, αν νιώθεις ανασφάλεια, ή δεν ήξερες ''παράνομα'' από πριν να οδηγείς πχ επαρχία, κακά τα ψέματα παίζει φουλ το φαινόμενο, αλλά να πάρεις εξοικείωση σταδιακά και ελεγχόμενα/κλιμακωτά.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.030 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Paragontas7000: #32 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το πρόβλημα ειναι ότι οι σχολές οδηγούν έχουν σύγχρονα αυτοκίνητα με κάμερες, hill assist, ελαφρύ τιμόνι, σβήνουν δύσκολα και συνήθως οι νέοι οδηγοί ξεκινούν με αυτοκίνητα 30ετία/40ετίας. Click για ανάπτυξη... Μπα οι πιο πολλες σχολες εχουν γιαρις και σουζουκι 10ετιας+ εχουν. Λιγες εχουν αμαξια 5ετιας με καμερες κτλ.