Όταν τα συνειδητοποίησα ήθελα να στρουθοκαμηλίσω! Το έκανα γιατί είχα και άλλα εξίσου σημαντικά προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω .. π.χ. πτυχίο, εργασία, προσωπικές σχέσεις...
Βέβαια παρόλαυτα ποτέ δεν σταματούσα να το αναλύω μέσα στο κεφάλι μου!
Εεεε... κάποια στιγμή , σε μια πιο ήρεμη φάση, τα σκέφτηκα , τα επεξεργάστηκα και είπα ... enough is enough όπως λένε και οι φίλοι μας οι ξένοι!!
Η ουσία είναι , πέρα από το πρωτο σοκ που παθαίνεις , να λυτρώσεις και λίγο τον εαυτό σου! Δεν είναι λίγο πράγμα να ξεφεύγεις από τη "δίνη" και να σκέφτεσαι πιο πολύ με τη λογική παρά με τα συναισθήματα!
Δεν ήταν εύκολη υπόθεση μετά από 3 1/2 χρόνια που ήξερα αυτόν τον άνθρωπο να μου αναγνωρίσω ότι ναι έκανα λάθη , τα οποία με πήγαν πολύ πίσω, όμως και εκείνος μου άφηνε το πεδίο ελέυθερο!
Το θέμα είναι ότι τα λάθη γίνονται για συγκεκριμένο λόγο! Για να μάθουμε! Για να αποκτήσουμε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις!!
Το εάν πήραμε το μάθημα μας , θα φανεί στην πορεία!!
Πάντως ήταν και είναι ωραία διαδικασία το να'μαι πάλι λίγο με τον εαυτό μου και να με ανασυγκροτώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.