Μαριε, να σε ρωτησω κατι....?
Εισαι καπου με την κοπελα σου, ραιτ? Και ξαφνικα μενει μονη της και ερχεται καποιος, που εχεις δει οτι την κοιταζει επιμονα, και της πιανει την κουβεντα..εσενα αυτο δε σε ενοχλει καθολου..?
Καλα ρε απιστευτο ατομο, αυτο τι σχεση εχει με το "φλερτ" που λεω εγω απο πανω?

Φλερτ οπως σου ειπα για εμενα ειναι κατι ιδιαιτερα αθωο.Ναι μεν μπορει να ξεκινησει κατι απο αυτο, αλλα δεν εχει καμια σχεση με το "κορτετζιαρισμα" και το "πεσιμο".
Ολα τα παραπανω, για εμενα σαν "Μαριο".
Στο ερωτημα σου, μπορω να σου απαντησω με το χερι στην καρδια οτι εχω αντιδρασει με δυο εκ διαμετρου αντιθετες...."αντιδρασεις".

Και οχι οταν ημουν 19 και τωρα που ειμαι 27 αλλα σε κοντινα χρονια (μου).
Οπως σου ειπα εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Το θεμα εμπιστοσυνη δεν το βαζω γιατι προσωπικα αν ειναι να μην εχω εμπιστοσυνη σε καποιον με τον οποιο ειμαι μαζι, τοτε κλαφτα.
Και ναι η εμπιστοσυνη κερδιζεται σιγα σιγα κτλ κτλ, αλλα ακομα και με μια κοπελα που ειμαι για λιγο καιρο μαζι δεν "αγχωνομαι" γιατι στην αρχη ειναι τετοιος ο ερωτισμος, ο ερωτας και το παθος που νταξ'...καπου αλληλοτυφλωνομαστε.
Εξαρταται απο την διαθεση μου, απο το αν με εχουν πιασει οι ανασφαλειες μου (για τις οποιες δεν ευθυνονται αλλοι) κτλ κτλ κτλ.
Ακομα και η εμφανιση του αλλου μπορει να παιξει ρολο!
Σαν απαντηση μπορω να σου πω οτι θα "εκνευριστω" με το θρασσος του, εαν εχει δει οτι συνοδευεται.
Δηλαδη τι θες να της/μου δειξεις?
Εαν δεν το εχει δει, δεν υπαρχει λογος να τα παρω στο κρανιο.
Για την κοπελα μου δεν μπορω να πω οτι θα ενοχληθω, εκτος και αν εκεινη του εχει δωσει "σηματα" με ματιες χαμογελα κτλ κτλ.
Και ειναι κατι που παρατηρω ευκολα (οπως γενικα παρατηρω τα παντα πολυ ευκολα απλως κανω τον μ@λακα με τρομερη επιτυχια).
Αλλα σιγουρα στο ερωτημα σου, δεν θα την αφηνα μονη μεχρι να βαρεθει να φυγει ο αλλος ετσι?
Γιατι ετσι δειχνω οτι ειμαι η εντελως ζωον ή οτι την εχω χεσμ...!
Και εινταξει το πρωτο, αλλα το δευτερο επειδη ποτε δεν ισχυε με καποιοα κοπελα που ημουν μαζι, με σκοτωνει να καταλαβω οτι μπορει να το αισθανθει.
Οποτε θα ξαναπηγαινα πισω και θα το καλησπεριζα, θα την ρωτουσα μπροστα της "φιλος σου?" ή θα τοον ρωταγα αν ηταν γκαρσονι να μου φερει

κανα ποτο.