mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Το σκηνικό είναι το εξής...ο δικός μου γυρνάει και μου λέει " μωρό μου με πειράζουν" εγώ λέω "ποιες είναι να τις τσουρομαδήσω;" και γελάμε σαν χαζά...
Στην τελική ξέρουμε και οι δύο ότι μαζί θα γυρίσουμε σπίτι οπότε δεν πάνε να κοιτάνε ή να φλερτάρουν οι άλλες/οι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

αν του την επεφτε οταν ημουν και γω μπροστα και αυτος δεν αντιδρουσε (και το ειχαμε καταλαβει) θα γελουσαμε

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τωρα κατι πιο περα απο εκει... Ειναι ενα παιδι, γνωστο, με τον οπιων καναμε ιδιετερη παρεα καποτε ο οπιος εχει διαφορα παρατραγουδα, μεταξυ και καπια θεματα με την κοπελα μου, αλλα ξερω και την αποψη της κοπελας μου για αυτον και για αυτα που λεει, οποτε δεν του δινω σημασια, ουτος η αλλος εχει κλειστει στο σπιτι του και διαβαζει....

Υπαρχει και μια τριτη περιπτωση, ενα παιδι ο οπιος της τα ριχνει εδω και πολυ καιρο. Λιγο καιρο αφου τα φτιαξαμε αυτη του ειπε οτι ετσι και ετσι, δεν γουσταρω, ξεκολα και ασε με ησυχη. Απο τοτε δεν εχει κανει τπτ αυτος αλλα εχω πει στην κοπελα μου αν ξαναρχισει να μου το πει και θα του πω εγω δυο κουβεντουλες και να δειτε για ποτε θα την αφησει ησυχη μια για παντα
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
Φαντάστηκα την σκηνή
![]()
![]()
Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να γίνεσαι ρόμπα κατα αυτόν τον τρόπο.
Απο την άλλη όταν κάποια/ος φλερτάρει απροκάλυπτα(γιατί εντάξει το διακριτικά το ανέχεσαι) με τον/ην σύντροφο σου τότε δείχνει ξεκάθαρα μηδέν σεβασμό προς εσένα που τον/ην συνοδεύεις. Συνήθως άτομα που έχουν τόσο θράσσος(και ηλιθιότητα μιας και κυκλοφορούν ένα σωρό ελεύθεροι) δεν καταλαβαίνουν απο ευγενική απόρριψη. Και αν για έναν άντρα είναι δυσκολότερο να συγκρατήσει τα νεύρα του και να μην χειροδικήσει το ίδιο είναι και για μια γυναίκα.
Ούτε εμένα μου αρέσει να χάνω την αξιοπρέπεια μου για κάποιον εκ φύσεως αναξιοπρεπή όμως δεν θέλω να εκμεταλλεύονται την ανοχή μου για να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μου.
Προτιμώ πιο διακριτικούς τρόπους να βάζω τον άλλο στην θέση του όπως μια φορά όταν ήμουν γύρω στα 17, μια νέα κοπελιά στην παρέα κόλλαγε αδιάκριτα στον φίλο μου, όταν ανέβηκα να χορέψω στην μπάρα βρήκε ευκαιρία να κάτσει σχεδόν πάνω του, ε τώρα έφταγα εγώ που σε μια φιγούρα μου έφυγε το παπούτσι και καρφώθηκε στο μάγουλο της;Μαλλιοτράβηγμα δεν επήλθε αλλά το νόημα το έπιασε αφού γυρνώντας μελανιασμένη απο την τουαλέτα έκατσε πολύυυυυυυυυυ μακρυά μας
![]()
Tην επόμενη φορά να με ειδοποιήσεις για να φέρω τη λάσπη για το girlfight!!!

stavros_
Δραστήριο μέλος

esperanza
Νεοφερμένο μέλος

Για εμενα βασικα ειναι εντελως διαφορετικα.
Στο φλερταρισμα δεν θα ειχα προβλημα μιας και πιστευω πως το "φλερτ" ειναι κατι ιδιατερα υγιες, σου τονωνει την αυτοπεποιθηση και δεν το θεωρω "επικινδυνο".
Προσωπικα φλερταρω πολυ συχνα, χωρις να σημαινει οτι "γουσταρω" την εκαστοτε κοπελα.
Απο εκει και περα ομως, εαν ο "ταδε" ειναι καγκουρας και δω οτι την φαιρνει σε δυσκολη θεση (στην κοπελα/αγορι σου μπορεις να το "διαβασεις" πανω της/του ποτε συμβαινει αυτο),τοτε και μονο παιρνω θεση.
Δεν ξερω τι θα πω, ουτε τι θα κανω.
Για κατι τετοια δεν ειναι οτι υπαρχουν στανταρ ατακες, κινησεις και αντιδρασεις.
Εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Neraida
Επιφανές μέλος

Εισαι καπου με την κοπελα σου, ραιτ? Και ξαφνικα μενει μονη της και ερχεται καποιος, που εχεις δει οτι την κοιταζει επιμονα, και της πιανει την κουβεντα..εσενα αυτο δε σε ενοχλει καθολου..?
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαριε, να σε ρωτησω κατι....?
Εισαι καπου με την κοπελα σου, ραιτ? Και ξαφνικα μενει μονη της και ερχεται καποιος, που εχεις δει οτι την κοιταζει επιμονα, και της πιανει την κουβεντα..εσενα αυτο δε σε ενοχλει καθολου..?
Καλα ρε απιστευτο ατομο, αυτο τι σχεση εχει με το "φλερτ" που λεω εγω απο πανω?

Φλερτ οπως σου ειπα για εμενα ειναι κατι ιδιαιτερα αθωο.Ναι μεν μπορει να ξεκινησει κατι απο αυτο, αλλα δεν εχει καμια σχεση με το "κορτετζιαρισμα" και το "πεσιμο".
Ολα τα παραπανω, για εμενα σαν "Μαριο".
Στο ερωτημα σου, μπορω να σου απαντησω με το χερι στην καρδια οτι εχω αντιδρασει με δυο εκ διαμετρου αντιθετες...."αντιδρασεις".

Και οχι οταν ημουν 19 και τωρα που ειμαι 27 αλλα σε κοντινα χρονια (μου).
Οπως σου ειπα εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Το θεμα εμπιστοσυνη δεν το βαζω γιατι προσωπικα αν ειναι να μην εχω εμπιστοσυνη σε καποιον με τον οποιο ειμαι μαζι, τοτε κλαφτα.
Και ναι η εμπιστοσυνη κερδιζεται σιγα σιγα κτλ κτλ, αλλα ακομα και με μια κοπελα που ειμαι για λιγο καιρο μαζι δεν "αγχωνομαι" γιατι στην αρχη ειναι τετοιος ο ερωτισμος, ο ερωτας και το παθος που νταξ'...καπου αλληλοτυφλωνομαστε.
Εξαρταται απο την διαθεση μου, απο το αν με εχουν πιασει οι ανασφαλειες μου (για τις οποιες δεν ευθυνονται αλλοι) κτλ κτλ κτλ.
Ακομα και η εμφανιση του αλλου μπορει να παιξει ρολο!
Σαν απαντηση μπορω να σου πω οτι θα "εκνευριστω" με το θρασσος του, εαν εχει δει οτι συνοδευεται.
Δηλαδη τι θες να της/μου δειξεις?
Εαν δεν το εχει δει, δεν υπαρχει λογος να τα παρω στο κρανιο.
Για την κοπελα μου δεν μπορω να πω οτι θα ενοχληθω, εκτος και αν εκεινη του εχει δωσει "σηματα" με ματιες χαμογελα κτλ κτλ.
Και ειναι κατι που παρατηρω ευκολα (οπως γενικα παρατηρω τα παντα πολυ ευκολα απλως κανω τον μ@λακα με τρομερη επιτυχια).
Αλλα σιγουρα στο ερωτημα σου, δεν θα την αφηνα μονη μεχρι να βαρεθει να φυγει ο αλλος ετσι?
Γιατι ετσι δειχνω οτι ειμαι η εντελως ζωον ή οτι την εχω χεσμ...!
Και εινταξει το πρωτο, αλλα το δευτερο επειδη ποτε δεν ισχυε με καποιοα κοπελα που ημουν μαζι, με σκοτωνει να καταλαβω οτι μπορει να το αισθανθει.
Οποτε θα ξαναπηγαινα πισω και θα το καλησπεριζα, θα την ρωτουσα μπροστα της "φιλος σου?" ή θα τοον ρωταγα αν ηταν γκαρσονι να μου φερει

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν αυτός/ή δεν δώσει σημασία τότε για ποιό λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας;
Αν βέβαια ενδώσει στο φλερτ, τότε αξίζει να είναι σύντροφός μας και να τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε φορά που θα βγαίνει solo;
Neraida
Επιφανές μέλος

Καλα ρε απιστευτο ατομο, αυτο τι σχεση εχει με το "φλερτ" που λεω εγω απο πανω?
Φλερτ οπως σου ειπα για εμενα ειναι κατι ιδιαιτερα αθωο.Ναι μεν μπορει να ξεκινησει κατι απο αυτο, αλλα δεν εχει καμια σχεση με το "κορτετζιαρισμα" και το "πεσιμο".
Ολα τα παραπανω, για εμενα σαν "Μαριο".
Αθωο ηταν και αυτο που εγω περιεγραψα!!! Απο τη μερια της κοπελας, που δεχεται το φλερτ, ετσι...

Προσοχη, δεν ηταν ασχετος εντελως αυτος που ξεκινησε την κουβεντα...απλα ας πουμε καποιος που δουλευε κατα καποιο τροπο σε εκεινον το χωρο...

Μωρε ολα αθωα ξεκινουν και μετα καταληγουν αλλιως....αλλα τι να λεμε τωρα....

Παντως εμενα γκαις δε με χαρακτηριζουν τετοιου ειδους "ανωτεροτητες"...Στην π@υτανα π@υτανιες δεν κανουν!!!!

Σε αντιστοιχη περιπτωση ευκολα φρικαρω...μονο και μονο λογω εγωισμου..δεν κανω βεβαια σκηνη αλλα κανω ιδιαιτερα αισθητη την παρουσια μου...

Αμ ..πως!!!!

Αυτο για ευνοητους λογους δεν μπορω να το ξερω...Αθωο ηταν και αυτο που εγω περιεγραψα!!! Απο τη μερια της κοπελας, που δεχεται το φλερτ, ετσι...![]()
(Στον γραπτο λογο βλεπεις...)
το οτι δουλευε στον χωρο τι σημαινει?Προσοχη, δεν ηταν ασχετος εντελως αυτος που ξεκινησε την κουβεντα...απλα ας πουμε καποιος που δουλευε κατα καποιο τροπο σε εκεινον το χωρο...
Μωρε ολα αθωα ξεκινουν και μετα καταληγουν αλλιως....αλλα τι να λεμε τωρα....![]()
Οτι ξερει οτι την συνοδευω?
Ε τοτε γι'αυτο σου απαντησα πιο πανω.Οτι αυτο ειναι "καφριλα" απο μερους του.
Για το δευτερο που λες διαφωνω.Προσωπικα τουλαχιστον οταν ειναι για κατι που με ενδιαφερει ποτε δεν το ξεκιναω "αθωα".

Παντως εμενα γκαις δε με χαρακτηριζουν τετοιου ειδους "ανωτεροτητες"...Στην π@υτανα π@υτανιες δεν κανουν!!!!
Σε αντιστοιχη περιπτωση ευκολα φρικαρω...μονο και μονο λογω εγωισμου..δεν κανω βεβαια σκηνη αλλα κανω ιδιαιτερα αισθητη την παρουσια μου...
Αμ ..πως!!!!![]()
Καμια σχεση με "ανωτεροτητες" ρε συ Νεραιδα.
Αλλα τωρα να κανω εγω κωλο την βραδια ή την εξοδο επειδη ενας τυχαιος να πουμε πλησιασε και μιλησε στην κοπελα μου το θεωρω ανοητο.
Θα σπαστω εγω, θα σπαστει εκεινη, θα γινουμε ρομπα και τι εγινε?
Για να φτασω σε αυτο το σημειο πρεπει να ειναι πολυ "γεια σου" ή κατασταση.

Αισθητη την παρουσια μου ετσι κι αλλιως την κανω παντα.Ειμαι πληθωρικο ατομο λεμε!!!

KUKOS
Νεοφερμένο μέλος

Hail the bitches

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα να την πεσει καποιος σε καποια την ωρα που ειναι ο συντροφο της παρων. Πιστευει οτι η κοπελα ετσι ξαθνικα θα αφησει τον συντροφο της και θα φυγει με αυτον; Στην καλλιτερη περιπτωση θα γινει ο "δραστης" ρομπα ...![]()
και όμως φίλε μου, η πιο σίγουρη κατάκτηση συμβαίνει όταν δείχνεις ότι δεν φοβάσαι τον αντίιπαλο. Ορισμένες μάλιστα γυναίκες φτιάχνονται χοντρά με κάτι τέτοια ...
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκείνος τραβιόταν μακρυά αλλά αυτή ... πάλι τα ίδια!
Παιδιά, δεν με αναγνώριζα πως κρατήθηκα εκείνη την στιγμη!
Ίσως γιατι δεν ήθελα να σχηματισει κακη γνωμη για εμενα!
Τώρα που το σκέφτομαι...μπουρλοτιάζω...!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.