American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 19:15 Ο American Economist: #41 20-05-19 19:15 Αρχική Δημοσίευση από QueenMab: Τι να κάνω κι εγώ φοβάμαι η γυναίκα :p α δεν ξέρω δεν με αφορά κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α ωραίο είναι το αφεντικό σου βλέπω,για βλάκες ψάχνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QueenMab Νεοφερμένο μέλος Η QueenMab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 19:16 Η QueenMab έγραψε: #42 20-05-19 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α ωραίο είναι το αφεντικό σου βλέπω,για βλάκες ψάχνει!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 19:17 Ο American Economist: #43 20-05-19 19:17 Αρχική Δημοσίευση από QueenMab: δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ συζήτηση κάνουμε ας κάνει ότι θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από QueenMab: Τι να κάνω κι εγώ φοβάμαι η γυναίκα :p α δεν ξέρω δεν με αφορά κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α ωραίο είναι το αφεντικό σου βλέπω,για βλάκες ψάχνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QueenMab Νεοφερμένο μέλος Η QueenMab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 19:16 Η QueenMab έγραψε: #42 20-05-19 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α ωραίο είναι το αφεντικό σου βλέπω,για βλάκες ψάχνει!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 19:17 Ο American Economist: #43 20-05-19 19:17 Αρχική Δημοσίευση από QueenMab: δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ συζήτηση κάνουμε ας κάνει ότι θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α ωραίο είναι το αφεντικό σου βλέπω,για βλάκες ψάχνει!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.885 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 19:17 Ο American Economist: #43 20-05-19 19:17 Αρχική Δημοσίευση από QueenMab: δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ συζήτηση κάνουμε ας κάνει ότι θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από QueenMab: δεν ξέρω ρε συ αλήθεια ας κάνουν ότι θέλουν Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ συζήτηση κάνουμε ας κάνει ότι θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.