νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 18:55 Ο νικος ρεθυμνο: #1 09-11-11 18:55 Οσοι ξερετε(και θελετε) προτεινετε καποιο προγραμμα μεσω του οποιου μπορουν να γινουν remix τραγουδιων(οπως κανουν οι djs).Επειδη μου αρεσει πολυ η house και trance μουσικη,θα ηθελα να ασχοληθω με αυτο,για πλακα.Απλα,επιδη δεν ξερω τετοια προγραμματα ουτε βεβαια να τα χρησιμοποιω,οποια βοηθεια σας θα ηταν ευπροσδεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 18:58 Ο fockos έγραψε: #2 09-11-11 18:58 Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3 09-11-11 19:12 Αρχική Δημοσίευση από fockos: https://www.youtube.com/watch?v=rP5zRu9LrHc Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Click για ανάπτυξη... Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:15 Ο fockos έγραψε: #4 09-11-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Click για ανάπτυξη... Εγώ το φτιαξα με το audacity. Και με το music maker που στην ουσιά φορτώνο μουσικές και μου αλλάζει τα όργανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:41 Ο Dark_kronos: #5 09-11-11 19:41 Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο fockos έγραψε: #6 09-11-11 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οσοι ξερετε(και θελετε) προτεινετε καποιο προγραμμα μεσω του οποιου μπορουν να γινουν remix τραγουδιων(οπως κανουν οι djs).Επειδη μου αρεσει πολυ η house και trance μουσικη,θα ηθελα να ασχοληθω με αυτο,για πλακα.Απλα,επιδη δεν ξερω τετοια προγραμματα ουτε βεβαια να τα χρησιμοποιω,οποια βοηθεια σας θα ηταν ευπροσδεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 18:58 Ο fockos έγραψε: #2 09-11-11 18:58 Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3 09-11-11 19:12 Αρχική Δημοσίευση από fockos: https://www.youtube.com/watch?v=rP5zRu9LrHc Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Click για ανάπτυξη... Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:15 Ο fockos έγραψε: #4 09-11-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Click για ανάπτυξη... Εγώ το φτιαξα με το audacity. Και με το music maker που στην ουσιά φορτώνο μουσικές και μου αλλάζει τα όργανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:41 Ο Dark_kronos: #5 09-11-11 19:41 Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο fockos έγραψε: #6 09-11-11 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:12 Ο νικος ρεθυμνο: #3 09-11-11 19:12 Αρχική Δημοσίευση από fockos: https://www.youtube.com/watch?v=rP5zRu9LrHc Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Click για ανάπτυξη... Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:15 Ο fockos έγραψε: #4 09-11-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Click για ανάπτυξη... Εγώ το φτιαξα με το audacity. Και με το music maker που στην ουσιά φορτώνο μουσικές και μου αλλάζει τα όργανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:41 Ο Dark_kronos: #5 09-11-11 19:41 Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο fockos έγραψε: #6 09-11-11 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: https://www.youtube.com/watch?v=rP5zRu9LrHc Eγώ χωρίς καμία γνώση έφτιαξα αυτό σου αρέσει; Click για ανάπτυξη... Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:15 Ο fockos έγραψε: #4 09-11-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Click για ανάπτυξη... Εγώ το φτιαξα με το audacity. Και με το music maker που στην ουσιά φορτώνο μουσικές και μου αλλάζει τα όργανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:41 Ο Dark_kronos: #5 09-11-11 19:41 Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο fockos έγραψε: #6 09-11-11 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Καλο ηταν,μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο μερος με την Πρωτοψαλτη και τον Τζακσον.Εγω ψαχνομαι για πιο γρηγορο στυλ μουσικης. Click για ανάπτυξη... Εγώ το φτιαξα με το audacity. Και με το music maker που στην ουσιά φορτώνο μουσικές και μου αλλάζει τα όργανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:41 Ο Dark_kronos: #5 09-11-11 19:41 Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο fockos έγραψε: #6 09-11-11 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 19:45 Ο fockos έγραψε: #6 09-11-11 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Virtual DJ, αν θες κατι κοντα σε dj, το audacity που λεει ο φοκος δεν εχει καμια σχεση με dj, απλα μπορεις να κανεις και πραγαμτα που μπορεις με τα μηχανιματα ενος dj. Click για ανάπτυξη... Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:06 Ο Dark_kronos: #7 09-11-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Mα με το audacity μπορείς να βάλεις πολλά κανάλια και να δημιουργήσεις κομμάτια (Δε τα ριπάρεις live (Το οποίο θέλει εμπειρία) αλλά είναι πολύ ευκολότερο για έναν μη γνώστη που δε μπορεί να τα κάνει μηχανικά. Eγώ πχ έβαλα 2 τραγούδια και τύμπανα πίσω και παράλληλα προσθεσα και κάποια εφέ Click για ανάπτυξη... Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:07 Ο fockos έγραψε: #8 09-11-11 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ξερω πως λειτουργει το audacity, και οι λειτουργιες του ειναι απειρες! Απλα αν θελει να νιωσει σαν dj δεν του κανει αυτο το προγραμμα, αυτο ανεφερα απλα. Click για ανάπτυξη... αυτό όμως δε ν αναγνωρίζει ελληνικές γραμμασειρες στα κομμάτια νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:11 Ο νικος ρεθυμνο: #9 09-11-11 20:11 ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #10 09-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: ωραια,κατεβασα το virtual dj.πώς το χρησιμοποιω;(ειμαι εντελως ασχετος με τετοια προγραμματα) Click για ανάπτυξη... Ψαξε κανενα tutorial, πειραματισου και θα το μαθεις σιγα-σιγα. Ολα τα προγραμματα αυτου του τυπου θελουν υπομονη και μελετη, αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Εγω δεν μπορω να σε βοηθισω παιρετερο γιατι πανε κατι χρονια απο τοτε που το δοκιμασα και δεν θυμαμε τιποτα φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alina130 Νεοφερμένο μέλος Η alina130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 21:11 Η alina130 έγραψε: #11 30-03-13 21:11 Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:28 Ο Dark_kronos: #12 30-03-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alina130: Δηλαδη με ποιο προγραμμα γινετε ας πουμε να βαλουμε ενα τραγουδι για 5-6 δευτερολεπτα μετα να βαλουμε καποιο αλλο για 20-30 δευτερολεπτα και μετα να βαλουμε αλλο για λιγο και τα λοιπα? Click για ανάπτυξη... Virtual DJ, και γενικοτερα αν ψαξεις για προγραμματα dj θα βρεις πολλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Ο stefanos...: #13 30-03-13 22:31 δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δες εδω εδω γενικα υπαρχουν πολλα οπως virtual dj, traktor, mixx και πολλα αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.