Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσωπικο φαρμακο η μουσικη και η ενασχοληση με αθληματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Ποια είναι τα πράγματα που σε ευχαριστούν; Εγώ θα σου πρότεινα ένα βιβλίο που μου αλλάζει τελείως την διάθεση, είναι το "Να ζεις να αγαπάς να μαθαίνεις" του Λεό Μπουσκάλια, ή το "Γεννημένοι να αγαπάμε" !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Darkness
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης πάω βόλτα ή περπατώντας ή με το ποδήλατό μου

Αυτά κατά κύριο λόγο...Όταν δεν είμαι στις καλές μου θέλω να μην πολυμιλάω γι αυτό..

Ταινίες. Πολλές ταινίεςΠώς αντιμετωπίζετε μία περίοδο που έχετε συνεχώς κακή διάθεση; Τι τρόπους χρησιμοποιείτε για να ανεβάσετε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας; Από πού αντλείτε δύναμη;
Ρίξτε καμία ιδέα...![]()
Darkness
Περιβόητο μέλος

Υπέροχη λύση η ταινίες μα αυτή δεν είναι λύση για να αντλήσουμε δύναμη τόσο αλλά μάλλον για να αποφύγουμε άλλα που έχουμε γύρω μας.Ταινίες. Πολλές ταινίες
Αντιμετωπίζεται με γράψιμο. Με ψυχολογικό ξεκαθάρισμα. Με πολύ μουσική συνήθως όχι του γούστου μου γιατί εγώ είμαι παιδί του μάλαμα και τέτοια που δεν τα λες και εμψυχωτικά. Πολύ περπάτημα. Ελάχιστο φαΐ και προσοχή πολύ στην υγεία ώστε να με αποροφά.Πώς αντιμετωπίζετε μία περίοδο που έχετε συνεχώς κακή διάθεση; Τι τρόπους χρησιμοποιείτε για να ανεβάσετε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας; Από πού αντλείτε δύναμη;
Ρίξτε καμία ιδέα...![]()
Επίσης αντλώ δύναμη από το ξεκαθάρισμα στο μυαλό κατα την διάρκεια κάποιων πολλών ωρών ηρεμίας.
Κάνω πράγματα με άλλους. Κάνω πράγματα για άλλους.
Κάπως έτσι νομίζω ξανά αντλώ δύναμη.
Α.. γενικότερα αλλάζω λίγο παραστάσεις σε σχέση με τις καθημερινές μου.
Και γεμίζει πολύ, πάρα πολύ η βόλτα με κάποιον δικό μου. Σαν όλα να ναι στη θέση τους όταν την πράττουμε.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Νταξει μην κοροιδευομαστε,η κακη διαθεση θα αλλαξει με καλα νεα αλλα ακομα και οταν δεν ερχονται....
Εγω πχ ειμαι ενταξει με λιγο αραγμα,μουσικη και τσιγαρο.
Κλεινομαι λιγο στον εαυτο μου,ηρεμω και επανερχομαι.
Η μιλαω με ανθρωπους που ξερω οτι μ αγαπουν πολυ και θα με κανουν αμεσως καλα.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο πραγμα απο το να ξερεις οτι μπορεις να μιλησεις οταν εισαι κακοδιαθετος και οχι μονο να μην παρεξηγηθεις ,αλλα αντιθετα να σε νιωθουν,να στεναχωριουνται με τον πονο σου και να προσπαθουν απο τη μερια τους,να νιωσεις καλυτερα.
orestis_kritikos
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Πώς σχετίζεται η αδράνεια με την κακή διάθεση;
οταν καθεσαι...σκεφτεσαι...και οταν χεις ηδη κακη διαθεση σκεφτεσαι αρνητικα και ολα σου φταινε...και γινεσαι χειροτερα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.