Επειδή με έχει πιάσει ψιλοπανικός ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται, ψάχνω τρόπους να σουλουπωθώ!
Βρήκα ένα χρήσιμο άρθρο για το τι μπορούμε να κάνουμε για τα ψωμάκια γύρω από τη μέση (αντε και να δούμε τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να φορέσω μπλουζάκι με την κοιλιά έξω...)
Όποιος θέλει, μπορεί να το διαβάσει στο https://www.mylook.gr/arthro_sosivia.html
Φιλιά σε όλους και όλες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pri3oula
Νεοφερμένο μέλος

Για το θέμα αυτό... αν δε μπορείς να το "ράψεις" τότε μόνο γυμναστική σε σώζει! Έτσι λένε δυστυχώς...

giannis.@
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα στις φιλες ενδιαφερομενες.....Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Επειδή με έχει πιάσει ψιλοπανικός ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται, ψάχνω τρόπους να σουλουπωθώ!
Βρήκα ένα χρήσιμο άρθρο για το τι μπορούμε να κάνουμε για τα ψωμάκια γύρω από τη μέση (αντε και να δούμε τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να φορέσω μπλουζάκι με την κοιλιά έξω...)
Όποιος θέλει, μπορεί να το διαβάσει στο https://www.mylook.gr/arthro_sosivia.html
Φιλιά σε όλους και όλες!
Εγω ειμαι ασχετος...Αλλα ενας φιλος μου διαιτολογος δινει την εξης συνταγη...
Δυο μεγαλα μπουκαλια με χαπια.....Τρεις φορες την ημερα τα αδειαζετε στο πατωμα ..και τα ξαναμαζευετε,στο μπουκαλι...

Και μετά ράψιμο, μα γιατί κανείς δε με ακούει?
mania
Επιφανές μέλος

Η λιποαναρρόφηση μου ακούγεται τρομακτική,
αυτό που είχα κάνει ήταν παθητικό αδυνάτισμα σε ινστιτούτο.
Σε ελάχιστο χρόνο (μήνας) είχα αδυνατίσει πάρα πολύ χωρίς να μειώσω καθόλου το φαγητό.
Βεβαίως μετά μπήκα στη διαδικασία να προσέχω κάπως.
Το διατήρησα κάποια χρόνια και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου τόσο ωραίο σώμα όσο τότε.

Σε κάλυψα???
Guest 990498
Επισκέπτης

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρόνος βρίσκεται, η διάθεση δε βρίσκεται.
υγ1: ο χρόνος δεν είναι αναγκαίος για να κάνουμε σωστή διατροφή...
υγ2: αν θες τη πρόταση μου, κάθε μέρα για μία εβδομάδα τρώγε μόνο λαχανικά με λαδάκι... Και αποτοξίνωση θα κάνεις και θα δείς να "μπαίνεις"! Για παράδειγμα κάθε μεσημέρι τρώγε μία χωριάτικη σαλάτα με φέτα, ελιές και όλα τα εποχιακά λαχανικά και λίγο τυρί. Το βράδυ χτύπα κανένα γιαουρτάκι και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα! Ξεκίνα ταυτόχρονα να περπατάς 1 ώρα την ημέρα με γοργούς ρυθμούς και το καλοκαίρι θα με θυμηθείς.

1ον υγιεινή διατροφή-όχι λιπαρά
2ον νερό
3ον περπάτημα έστω και ισή ώρα
4ον κάποια κρέμα ή ενυδατική ή συσφικτική(για την περιοχή της κοιλιάς και στα σωσίβια με βοήθησε η scult up της l'oreal)
Με αυτά τα ολίγα και πάντα με πιο σημαντικό το πρώτο, σίγουρα θα πέσουν τα ψωμάκια και σίγουρα σε 1 μήνα θα φύγουν και 4 κιλάκια!
Δεν είμαι υπέρ της λιποαναρρόφησης που έλεγε το site...ίσως επειδή τα φοβάμαι αυτά..αλλά και δεν θα είσαι και 100%σίγουρη για το αποτέλεσμα...
Σ ένα site διάβασα για ζώνη εφίδρωσης που να φορά κάποιος στο διάδρομο-ελλεπτικό-ποδήλατο ότι ρίχνει τα ψωμάκια!!!!!

Όμως αυτό που λες για τη ζώνη εφίδρωσης, μήπως απλά αφυδατώνεται το σώμα μας αντί να χάνουμε πόντους?
Γιατί έτσι μάλλον κακό θα μου κάνει παρά καλο...
stavros_
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Λίγη άσκηση, λιγότερο και καλύτερο φαγητό και είναι δεδομένο πως θα έχετε αποτελέσματα .
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάπου διάβασα ότι τελικά το να ότι πρέπει να πίνουμε πολύ νερό είναι ένας μύθος.
Ξέρετε τίποτα για αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.