betoni
Νεοφερμένο μέλος
Η Bέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 64 μηνύματα.

13-07-12

20:51
Πώς να γράψω την διεύθυνσή μου στα αγγλικά; Πρώτα μπαίνει ο αριθμός ή μετά,π.χ : Kolokotroni 54 ή 54th Kolokotroni. Παρήγγειλα κατι από το εξωτερικό και έχω δει σε γράμματα κατά καιρούς και τις δυο εκδοχές και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
philimonas
Νεοφερμένο μέλος
Ο philimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.

13-07-12

20:57
Αφού στην Ελλάδα είναι η διεύθυνση σου, γράφ'το "greeklish". Έλληνας ταχυδρόμος θα το διαβάσει 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betoni
Νεοφερμένο μέλος
Η Bέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 64 μηνύματα.

14-07-12

13:52
Οκ
Ευχαριστώ πολύ!

Hunter
Περιβόητο μέλος
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.238 μηνύματα.

15-07-12

20:51
54 Kolokotroni Street
marikon
Νεοφερμένο μέλος
Η marikon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

28-07-12

00:43
Κανονικά για εξωτερικό ο αριθμός μπαίνει μπροστά, όπως ακριβώς έγραψε ο Hunter παραπάνω αλλά να' σαι σίγουρη ότι και να το γράψεις σε "στυλ" Ελληνικό πάλι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...