Συμφωνω παρα μα παρα πολυ με αυτες τις αποψεις.
@Νηματολάγνος εσυ με την κοπελα αυτη εχετε μιλησει ποτέ?Η΄απλα ειναι αυτη που σου φερνει το δισκο για παραδειγμα?
Μπορεις να ξεκινησεις οπως ειπαν τα παιδια εδω με μια συζητηση απλη,οπως ενα τι κανεις,ή τι ωραιο φαγητο ειναι αυτο σημερα ή ειναι το αγαπημενο φαγητο ξερω γω,κατι με το οποιο θα ανοιξεις κουβεντα ωστε να μιλησει και η αλλη.
Θα πεις κατι σχετικο με τον καιρο για παραδειγμα πχ σημερα βρεχει ή α ωραιο καιρο εχει σημερα.
Ωστε να σου απαντησει και λιγο λιγο με την κουβεντα να νιωσεις και ανετα να της ζητησεις σοσιαλ.
Το τηλεφωνο που σου ειπαν οι αλλοι μην το κανεις,αμα η αλλη δε γουσταρει θα το πεταξει κατευθειαν στον κουβα,δεν κανεις παραγγελια φερτε μου 2 κιλα κιμα,ανθρωπο γνωριζεις και αυτο θελει χρονο,πλησιασμα και φυσικα την καταλληλη κουβεντα.
Αμα εγω εξω δω εναν τερμα αγνωστο και του δωσω το νουμερο μου δε θα με περασει για απεγνωσμενη για παλαβη για οτιδηποτε?
Ξεκινησε να της μιλας και να εισαι ο εαυτος σου.Και θα δεις αναλογα και τις αντιδρασεις της αλλης πλευρας.
παιδια ο πληθυντικος ειναι αναλογα τις ηλικιες,δεν μπορεις να πας σε μια κοπελα 20 ετων να της μιλησεις στον πληθυντικο θα φανει κριπυ αυτο λεμε.