Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά το παραδέχομαι δεν βγαίνω ποτέ έτσι έξω. Και δεν έχω το σώμα και δεν ξέρω. είναι μάλλον η εποχή. Δλδ θα βάλω και το πεδιλάκι μου και το αθλητικό μ...
Βασικά εγώ νομίζω πως ακόμα δεν έχω βρει το στυλ μου...
https://www.google.gr/imgres?q=hip+h...dsp=18&ved=1t:429,r:3,s:30,i:173&tx=101&ty=30
Για πείτε εσείς πως ντύνεστε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*metal fairy*
Εκκολαπτόμενο μέλος

λατρευω το στυλ της!
εγω συνιθως φοραω τζιν, μπλουζα και αθλητικα.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Ειδικά το τελευταίο τετράμηνο που φοράω κυρίως φόρμες μου φαίνεται περίεργο όταν βάζω οτιδήποτε άλλο. Και το όμορφο αθλητικό μου είναι περίπου τέτοιο:

Όταν θα βγω θα βάλω κάτι απλό και ανάλαφρο. Ειδικά καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα που δεν μπορώ να έχω πολλά πολλά πάνω μου γιατί ασφυκτιώ.
Είμαι πολύ του παντελονιού και της μπλούζας και σιγά σιγά πηγαίνω και προς τα φορέματα. Τα πουκάμισα δεν τα προτιμώ γιατί με κάνουν σέξυ. (κοροϊδεύω

Και επειδή στο στυλ πάει και η τσάντα οι τσάντες μου είναι όλες χιαστές. Όλες. (θέλω μια καλή χιαστή σε μπεζ ή γλυκό καφέ)
Και από παπούτσια απλό αθλητικό βόλτας, μποτάκι και μπαλαρίνα για χειμώνα, μπαλαρίνα και υπεράνετο πέδιλο το καλοκαίρι.
Αν πάλι πηγαίνω για λογαριασμούς και τπτ δουλειά τρεξίματος φοράω απλά την αθλητικάρα μου και την φόρμα μου και βολεύομαι. (ναι τρομερά σέξυ εδώ)
Από χρώματα πλέον γήινα. Ήμουν πάμπολλα χρόνια του μαύρου, που εντάξει ακόμη αγαπώ, αλλά πλέον λατρεύω γήινα και πολύ το μπεζ οπότε μια γερή ανανέωση της ντουλάπας κάποια στιγμή την θέλουμε.

Darkness
Περιβόητο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραίο θέμα και το έψαχνα.! Εμένα, λοιπόν, το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο και γενικώς προτιμώ τα χρώματα του στρατού στα ρούχα μου (μαύρο, μπλε, χακί), αλλά και τις αποχρώσεις του κόκκινου.Μου αρέσουν τα ταγέρ (σε νεανική γραμμή, βέβαια), αλλά με μοντέρνα τοπ μπλουζάκια, για να μην είναι πολύ αυστηρό το σύνολο. Με την ίδια ευκολία, όμως, μπορώ να υποστηρίξω και ένα μίλιτερ παντελόνι παραλλαγής με μοντέρνα μπλουζάκια και αλυσίδα στη μέση. Από φορέματα προτιμώ αυτά που είναι σε ίσια γραμμή και όχι τα εβαζέ. Μολονότι είμαι σχετικά λεπτή κοπέλα (1.72, 58 κιλά) έχω λίγο φαρδιές περιφέρειες. Γι' αυτό το εβαζέ δεν με κολακεύει. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες (όχι πολύ ψηλές) και σε πέδιλα και σε χειμωνιάτικα. Με βολεύουν πάρα πολύ.
Φιλικά,
Λυσιστράτη
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Το καλοκαιρι φοραω τζιν σορτσακια με ριμπακια η' διαφορα T-shirts(κοντομανικα μεχρι ιουνιο και μετα τιραντακια),παντοφλιτσα με το δακτυλο η' καμια φορα all star. Επισης,οταν γυμναζομαι φοραω μακο σορτς,καποιο μπλουζακι οπως τα παραπανω και all star.
Το ντυσιμο μου παντα το συνδυαζω και με τα σκουλαρικια που θα φορεσω.
Aνοιξη-Φθινωπορο-Χειμωνα συνηθως φοραω Skinny Jeans με καποιο T-shirt η' καποιο πουλοβερακι,καποια ζακετουλα η' μπουφαν,all star η' μποτες η' μποτακια.
Και παλι συνδυαζω το ντυσιμο μου με τα σκουλαρικια μου.

Το χειμώνα skinny jeans με μπότες Ugg για το πρωί και το βράδυ πάλι φουστίτσες με ψηλές μπότες ή φορέματα με γόβες κτλ.
Γενικά μου αρέσει η φινέτσα στη γυναίκα, το χύμα είναι ωραίο το πρωί αλλά όχι όλες τις ώρες.
just smile!
Δραστήριο μέλος

μαυρο καυτο σορτσακι
ασπρη μπλουζα με μαυρες λεπτομερειες και πορτοκαλι σταμπα
πορτοκαλι και ασπρα βραχιολια
ασπρο πεδιλο
ασπρη τσαντουλα
Συνηθως φοραω παντεελονια.Όμως επειδη εχω ωραιες γαμπες θα μου πηγαινε και φουστα αλλα εχω φαει ενα κολλημα και νομιζω οτι φαινεται το εσωρουχο.Δεν εχω δοκιμασει μακριες,καλες φαινονται αλλα επειδη ειμααι 1,55 (όχι και το πρωτο μποι)νομιζω πως δεν θα μου πηγαινουν

Επίσης, θάνατος στις ugg και τους κατασκευαστες της.
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

alesa
Νεοφερμένο μέλος

Βρηκα αυτο το αθλητικο,πως σας φαινεται?
https://www.myshoe.gr/-Blink-BL400595C_p-977725.aspx?Org=977724
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο σχολειο βαζω φορμα,μπλουζα,ζακετα και αθλητικα η τζιν,μπλουζα ζακετα και αθλητικα,η μπαλαρινες η μποτες και κολαν με μακρια μπλουζα και μποτες.Το καλοκαιρι βαζω σορτσακι με σανδαλια και απλη μπλουζα με κανα καρτουν πανω!
λεοπαρ παπουτσι?

Στο σχολειο βαζω φορμα,μπλουζα,ζακετα και αθλητικα η τζιν,μπλουζα ζακετα και αθλητικα,η μπαλαρινες η μποτες και κολαν με μακρια μπλουζα και μποτες.Το καλοκαιρι βαζω σορτσακι με σανδαλια και απλη μπλουζα με κανα καρτουν πανω!
Γενικά το λεοπάρ σε μαθήτρια.. Δεν ξέρω. Ίσως να βάλεις κάτι εμπριμέ διαφορετικό, χωρίς animal print και να αφήσεις τα λεοπάρ για αργότερα ε?
Κι εγώ συμφωνώ, αν δεν είσαι ψηλό κορίτσι, μην βάλεις μποτάκι, θα σου μειώσει τη γαμπούλα.
Αν πάλι είσαι ψηλό κορίτσι, μια χαρά.

alesa
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.