Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 00:43 Η Aleksa έγραψε: #221 13-03-18 00:43 Μπορείς, είτε πρόκειται περί ερωτικής αγάπης , είτε περί φιλικής. Αρκεί να σε απογοητεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαρτίου 2018 στις 01:35 Ο Guest 190013: #222 13-03-18 01:35 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Άλλο ο έρωτας και άλλο η αγάπη. Ο έρωτας μπορεί να σου φύγει αλλά αν έχεις αγαπήσει τον άλλον πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορείς να τον "ξεαγαπήσεις" τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Γιατί να τον ξεαγαπήσεις ούτως ή άλλως; Μα θα μου πεις υπάρχει αυτός ο σοβαρός λόγος. Ε αν είναι όντως έτσι, να το μέσο, ξεαγάπησέ τον. Αν όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορείς, είτε πρόκειται περί ερωτικής αγάπης , είτε περί φιλικής. Αρκεί να σε απογοητεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Μαρτίου 2018 στις 01:35 Ο Guest 190013: #222 13-03-18 01:35 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Άλλο ο έρωτας και άλλο η αγάπη. Ο έρωτας μπορεί να σου φύγει αλλά αν έχεις αγαπήσει τον άλλον πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορείς να τον "ξεαγαπήσεις" τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Γιατί να τον ξεαγαπήσεις ούτως ή άλλως; Μα θα μου πεις υπάρχει αυτός ο σοβαρός λόγος. Ε αν είναι όντως έτσι, να το μέσο, ξεαγάπησέ τον. Αν όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Άλλο ο έρωτας και άλλο η αγάπη. Ο έρωτας μπορεί να σου φύγει αλλά αν έχεις αγαπήσει τον άλλον πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορείς να τον "ξεαγαπήσεις" τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Γιατί να τον ξεαγαπήσεις ούτως ή άλλως; Μα θα μου πεις υπάρχει αυτός ο σοβαρός λόγος. Ε αν είναι όντως έτσι, να το μέσο, ξεαγάπησέ τον. Αν όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.