einhell
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει σχετική εφαρμογή στο androind market (free)Πώς παύεις να αγαπάς κάποιον;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Επανέλαβε το τρις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες δυνατά : « Δεν σ αγαπάω πχια».
Επανέλαβε το τρις.
και πιάνει;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

και πιάνει;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πχιάνει! Αρκεί να κάνεις τη διαδικασία όπως με κάθε φάρμακο. τρεις φορές τη μέρα με ένα ποτήρι νερό. Αν δεν γιατρευτείς σε τρεις μέρες, ευλογείς το νερό και γίνεται κρασί! Και πιάνει πιο σίγουρα.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Πχιάνει! Αρκεί να κάνεις τη διαδικασία όπως με κάθε φάρμακο. τρεις φορές τη μέρα με ένα ποτήρι νερό. Αν δεν γιατρευτείς σε τρεις μέρες, ευλογείς το νερό και γίνεται κρασί! Και πιάνει πιο σίγουρα.
μιλάμε για εννέα δόσεις δλδ. Οκ, ανεκτό. Το πρόβλημα προκύπτει αν, κυνηγώντας την σιγουριά, πίνουμε κιόλας τα νεροπότηρα με τα κρασιά και τελικά καταλήξουμε στους ΑΑΑ προκειμένου να ξεπεράσουμε ένα αμόρε. Αξίζει;

μιλάμε για εννέα δόσεις δλδ. Οκ, ανεκτό. Το πρόβλημα προκύπτει αν, κυνηγώντας την σιγουριά, πίνουμε κιόλας τα νεροπότηρα με τα κρασιά και τελικά καταλήξουμε στους ΑΑΑ προκειμένου να ξεπεράσουμε ένα αμόρε. Αξίζει;
Για τον Πάριο αξίζει μάλλον.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τον Πάριο αξίζει μάλλον.
ποιός υποστήριξε ποτέ πως δεν έχετε τον τρόπο σας να μας αποστομώνετε; (Μα ήταν αναγκαία η επίκληση του γλίτσα με τα σιρόπια ρε γμτι μου τώρα; )

ποιός υποστήριξε ποτέ πως δεν έχετε τον τρόπο σας να μας αποστομώνετε; (Μα ήταν αναγκαία η επίκληση του γλίτσα με τα σιρόπια ρε γμτι μου τώρα; )
Ε δε μού βρίσκεται κάτι εκκλησιαστικό αυτή τη στιγμή! Σχωράτε με πάτερ.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε δε μού βρίσκεται κάτι εκκλησιαστικό αυτή τη στιγμή! Σχωράτε με πάτερ.![]()
kal;a. Να κάτι σε πατροπαράδοτο που συνδυάζει τα δύο. Συχωρεμένη έτσι κι αλλιώς

https://www.youtube.com/watch?v=Jzjb3bdMDYU
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

και τελικά καταλήξουμε στους ΑΑΑ...
Δεν ξέρω γιατί θα κατέληγε κάποιος μπαταρία, πάντως ΑΑ δεν καταλήγεις για έναν έρωτα.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

α)Ο απότομος: κάνει ή λέει κάτι που σε σοκάρει τόσο, που ότι δικαιολογία κι αν επινοηθεί μετά, η μαχαιριά είναι βαθιά (καλή ρίμα για λαϊκό άσμα, αν και ο Τόλης ο Βοσκόπουλος είχε τραγουδήσει κάτι ανάλογο στο πολύ μακρινό παρελθόν).
β)Η μέθοδος "σαράκι": Τρώει τη σχέση , αργά αλλά σταθερά.
'Ωσπου ξυπνάς ένα πρωί και αναρωτιέσαι "Πού πας βρε Καραμήτρο;"
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι κι αλλιώς μια μέρα θα χωρίσουμε.
Από έρωτα, από θάνατο, από χρόνο.
Θα ήθελα όμως να χωρίσουμε μαζί.
Όχι χώρια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Άψογος ο Δήμου.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς μπορούν να μισιούνται αυτοί που κάποτε τόσο αγαπήθηκαν και αντάλλαξαν όρκους αγάπης; Μού είναι τόσο στενάχωρο όλο αυτό. Μη ανθρώπινο για μένα.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάντως νομίζω οτι αν πραγματικά αγαπάς κάποιον δεν μπορείς να σταματήσεις να τον αγαπάς ποτέ. Όσο κι αν παρεισφρύουν ανθρώπινα συναισθήματα όπως θυμός, οίκτος, λύπηση, αγανάκτηση κλπ. Η αγάπη για μένα άπαξ και υπάρξει και είναι αληθινή πάντα θα υπάρχει ακόμα και αν δεν τον ξαναδείς ποτέ.
Πώς μπορούν να μισιούνται αυτοί που κάποτε τόσο αγαπήθηκαν και αντάλλαξαν όρκους αγάπης; Μού είναι τόσο στενάχωρο όλο αυτό. Μη ανθρώπινο για μένα.![]()
!!!!!!!!!!!!!! +όσα!!!!!!!!!!!!
Αυτά πρεσβεύετε και τα ισόβια σέβη μου σας καταθέτω!!!
Ταύτιση έως κεραίας!!!!!!!!!!!!! (με εξαίρεση τις θέσεις περί λύπησης και οίκτου, αλλά δεν παεισταδιάλα; )
Τέλος λέμε ρε παιδί μου!!!!!!!!!
Πολλώ μάλλον που ο αντίποδας της αγάπης δεν είναι το μίσος αλλά η ανυπαρξία
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάντως νομίζω οτι αν πραγματικά αγαπάς κάποιον δεν μπορείς να σταματήσεις να τον αγαπάς ποτέ. Όσο κι αν παρεισφρύουν ανθρώπινα συναισθήματα όπως θυμός, οίκτος, λύπηση, αγανάκτηση κλπ. Η αγάπη για μένα άπαξ και υπάρξει και είναι αληθινή πάντα θα υπάρχει ακόμα και αν δεν τον ξαναδείς ποτέ.
Πώς μπορούν να μισιούνται αυτοί που κάποτε τόσο αγαπήθηκαν και αντάλλαξαν όρκους αγάπης; Μού είναι τόσο στενάχωρο όλο αυτό. Μη ανθρώπινο για μένα.![]()
Όχι. καθόλου δεν μισιούνται. Απλώς παύουν να αγαπιούνται.
Πράγμα που, από μιας άποψης, είναι πιο θλιβερό, καθότι το μίσος ενίοτε υποκρύπτει πάθος, ένταση (ίσως και αγάπη).
SuspiciousMinds
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.