Νεραιδουλα αν θες γινε ο μεταφραστης μου, γιατι η δεν εξηγω καλα η μιλαω κινεζικα κι οχι τιποτε αλλο τακουω κιολας που τολμησα να διαφωνησω.
Οχι, αγωγη δεν εχω παρει δοξα τω θεω, σφιζω απο υγεια.
Ξανα ειπα 
πως εχω φιλικο κυκλο και εχω δει
απο πολυ κοντα. Δυο παραδειγματα εδωσα ανθρωπε,
εσυ τι μας εδωσες? Μια αποψη χωρις καν παραδειγμα. χωρις καν επιχειρηματα. Εχεις προσωπικη ιστορια να καταθεσεις? Σε ακουω.
Α. παραθεσε μας και κανενα λινκ που να αιτιολογουν οσα λες.
Ο ενας ειπα πεθανε επειδη δε γουσταρε παρα τα χαπια και τις κλινικες να ζει, του την εδινε η ζωη, και η αλλη εξακολουθει να κανει τον βιο αβιωτο στα παιδια της. Αν ειδα αποτελεσματα? Οχι, κανενα. Τα χαπια την καλμαρουν αλλα για λιγο.
Α θες κι αλλο ενα? Ναι, αλλο ενα. Κοπελα 3 χρονια μικροτερη απο μενα, σουπερ κοριτσι εκανε αποπειρα αυτοκτονιας και ειχε καταθλιψη για 6 μηνες επειδη πεθανε σε τροχαιο ο φιλος της, παρατησε σχολες και τα παντα. Αργησε πολυ να το ξεπερασει και πηγαινε σε ψυχιατρο για κανα δυο χρονια.
Πριν λιγο καιρο που πηγα να τη δω σε ενα μπαρακι που δουλευει ξερεις τι μου πε? -
ολα ειναι στο μυαλο μας, ο γιατρος ηταν ενα κινητρο, εγω εκανα δουλεια μεμενα, δε βοηθησαν τα χαπια αλλα ΕΓΩ και ειμαι καλα- κοριτσακι που περασε τα χιλια μυρια και τη μαζευαμε.
Αυτο που πιστευω σιγουρα ειναι πως ενα χαπι, οπως εξηγησε η νερ οπως ειπα κι εγω επισης (το ειπα, να πεις πως δε το πα η ερμη?) ειναι πως δε θα σε κανει χαρουμενο, εκτος αν ειναι εκσταση κι αυτο για λιγο. Η ευτυχια σου δεν ειναι μονιμη οπως και να χει. Η ευτυχια ειναι μεσα μας και η καταπολεμηση του καθε προβληματος ερχεται πρωτα απο μεσα μας. Η φαρμακευτικη αγωγη λειτουργει συμπληρωματικα. Ακομα και γριπη να χεις και αντιβιωση να παιρνεις, αμα θες να νιωθεις αρρωστος θα εισαι, δε μπα να παιρνεις 500 χαπια.