princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βγαίνετε, κάνετε κάτι ιδιαίτερο ή ακολουθείτε κανονικά το καθημερινό σας πρόγραμμα;
Αν υποθέσουμε ότι βγαίνετε, προτιμάτε κάτι τελείως ιδιωτικό δηλαδή με τη σχέση σας, σε στενό κύκλο ας πούμε μόνο με λίγους φίλους, ή σε μεγαλύτερο με αρκετούς φίλους, γνωστούς και συναδέλφους σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Την ονομαστική γιορτή μου δεν την γιορτάζω ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Την ημέρα της γιορτής, δεν κάνω πια τίποτα, γιατί μια χρονιά ενώ την προηγούμενη δεν χωράγαμε από τις επισκέψεις των φίλων, την επόμενη περίμενα-περίμενα και δεν ήρθε κανένας, και με έπιασε πλήξη, και από το τότε το έκοψα οριστικά. 1-2 φορές πήγαμε κάπου και φάγαμε και κέρασα εγώ, και τις περισσότερες φεύγω από το σπίτι, να μην έρθει κανείς και κλειστώ εξαιτίας του μέσα

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Την ημέρα της γιορτής παίρνω γλυκά μιας και γιορτάζει και η μητέρα μου, καταναλώνω μερικά και στη συνέχεια διασκεδάζω πάλι με τον φίλο μου τον Τζόνι χωρίς την συνοδεία άλλων ενοχλητικών.
Δυστυχώς μερικές φορές όμως το σχέδιο δεν πάει καλά και ο στενός κύκλος καταφέρνει να με χωρίσει από τον Τζόνι. Ελπίζω φέτος να μην γίνει όμως αυτό και τα σπάσουμε για άλλη μια φορά με το φιλαράκι μου
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπότε, οι έξοδοι και όλα τ'άλλα γίνονται μόνο στις 7 Γενάρη.. Τον Φλεβάρη, απλώς, σβήνω τα κεράκια και πάω για διάβασμα..

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πέρυσι που είχε μαζευτεί όλο το σόι (

Εγώ έφταιγα που'χα διαγώνισμα μία μέρα μετά τα γενέθλιά μου;;

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Στη Β' λυκείου τα γενέθλιά μου κράτησαν 4 μέρες γιατί έπεσαν πάνω στην αναχώρηση για την 4ήμερη με το σχολείο. Έσβησα κεράκια σε μερέντα, παγωτό, και δεν θυμάμαι κι εγώ τι άλλο.

Φέτος έπεσαν την Παρασκευή ακριβώς πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως από τις 15/4 και μέχρι να δώσουμε Πανελλήνιες δεν είδα ξανά κανέναν από τους φίλους μου.

Από δω και στο εξής ένας Θεός ξέρει πού θα βρίσκομαι στα γενέθλιά μου.

Τη γιορτή λόγω ονόματος μια ζωή σπίτι την περνούσα, με τους πιο κοντινούς συγγενείς, τίποτα σπουδαίο.
underwater
Περιβόητο μέλος

Την γιορτή μου δεν την πολυτιμώ (για ιδεολογικούς λόγους

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θέλω να κανονίζω τίποτα γιατί αποδεδειγμένα, σ αυτά τα θέματα, οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής είναι η καλύτερη επιλογή...
Εχει τύχει να γιορτάσω σε παραλία με μπυρίτσα, σε τρένο, στο σπίτι με τις πυτζάμες μου και μ ένα τεράστιο μπολ ποπ κορν μπροστά από την τηλεόραση, με την γιαγια μου, στο γυμναστήριο και πάει λέγοντας.....
Κάθε φορά ηταν ξεχωριστή...
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Φέτος όμως τα γενέθλιά μου θα τα περάσω διαβάζοντας.Πέφτουν κ' μια βδομάδα περίπου πριν τις πανελλήνιες...

Δε βαριέσαι,θα περάσει κ αυτό.Μια χρονιά είναι...!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μεχρι που περσυ στα γεννεθλια μου εφαγα ακυρο απο ολους τους φιλους (Ο καθενας με τον λογο του, δεν τους κατηγορω, απλα εκατσε στραβη ολη η φαση) και καταλαβα οτι δεν υπαρχει καμια ιδιετεροτιτα σε αυτην την μερα... Βγηκα με τους μονους δυο που μπορεσαν, ετυχε να πετυχω και δυο φιλες εκει που πηγαμε, της κερασα και αυτες και περασα πολυ ωραια. Αλλα ητανε σαν μια οπιαδηποτε αλλη μερα που θα ειχα παρει δυο φιλους μου να παμε για μπυρες, και ισως πετυχεναμε γνωστους... Στην επομενη γιορτη μου ναι μεν βγηκαμε σαν παρεα, αλλα οχι λογο του οτι γιορταζα, αλλα επειδη τυχενει να πευτει σε γενικοτερα "ιδικη" μερα, και να μην ειμαι ο μονος που γιορταζει...

selc
Δραστήριο μέλος

Γιορτές δεν γιορτάζω

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Πάντως έχω κάποιες "περίεργες" εμπειρίες από γενέθλια...
Το 2003 παραλίγο να τα περάσω στο τμήμα για καψόνι μπάτσου στο γήπεδο, ενώ λίγο πριν την ίδια ημέρα είχα φάει μια ωραία χυλόπιτα από μια συμφοιτήτρια μου.
Το 2006 τα πέρασα στο τραίνο μιας και έπαιρνα τη μετάθεσή μου στο στρατό...Γλυκά στο τραίνο με 5-10 φίλους λίγο πριν την αναχώρηση, και στο τραίνο γνώρισα ένα ωραίο μωρό με το οποίο έγινε κάτι στην κουκέτα και μετά δεν την ξαναείδα ποτέ...
Το 2009 έγινε το εξής περιστατικό...Είχα μια μαθήτρια η οποία ήταν καψούρα μαζί μου...άρεσε όμως και σε μένα...Μια μέρα μου λέει ότι την Παρασκευή δεν θα κάνουμε μάθημα γιατί θα λείπει στη Θεσσαλονίκη...Τυχαίνει να πήγαινα κι εγώ εκείνο το Σ/Κ για να τα περάσω με τα φιλαράκια από εκεί. Δεν της έδωσα το τηλέφωνο μου, αν και μου το ζήτησε για να μην έχω πρόβλημα με την αφεντικίνα μιας και ήταν πολύ ιδιότροπη σε κάτι τέτοια ζητήματα...Τελικά, δεν έγινε τίποτα, μιας και δεν ξαναδιδαξα εκεί...Ηθελε να μου μειώσει τα χρήματα, και αρνήθηκα...οπότε βρήκε άλλη με λιγότερα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- bibliofagos
- Reader
- giannhs2001
- touvlo
- gademis
- AggelikiGr
- Unboxholics
- taketrance
- Joji
- Paragontas7000
- Kate1914
- Μήτσος10
- Memetchi
- Wonderkid
- Libertus
- Scandal
- chester20080
- camil
- fourkaki
- tsiobieman
- Δροσουλίτης
- Εχέμυθη
- User2350
- tslef8
- Meow
- Ilma
- ggl
- fmarulezkd
- allall1
- AnnaVrt12
- charmander
- Ryuzaki
- J.Cameron
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.