Dias
Επιφανές μέλος

Για τα γενέθλια μου έχω αρκετά καλύτερη ιδέα. Είναι επέτειος της ημέρας που ήρθα στη ζωή. Από παράδοση τη μέρα αυτή την είχα ως τώρα κατά κάποιο τρόπο χαρίσει στους γονείς μου, καθώς κάπως βοήθησαν και αυτοί να γεννηθώ. Έτσι κάθε χρόνο, μόνοι μας, κάναμε την τελετή του σβησίματος των κεριών, αν και μερικές φορές γινόταν και "θαύμα" και τα κεριά ξανάναβαν. Την προηγούμενη μέρα ή την επόμενη κερνούσα την κοπέλα μου και κάποιους στενούς φίλους.
Φέτος, είχα γενέθλια πριν λίγες μέρες και οι γονείς μου έλειπαν στο εξωτερικό, έτσι ήμουν μόνος με το κορίτσι μου. Την παραμονή βγήκαμε αργά για φαγητό και ποτάκι και γυρίσαμε σπίτι να μου δώσει τα δώρα της. Τη μέρα των γενεθλίων μου ξυπνήσαμε σχεδόν μεσημέρι και είχα κάποια ιδιαίτερα, οπότε γύρισα σπίτι το απόγευμα μάλλον κουρασμένος και με όρεξη για άραγμα στο pc και το κρεβάτι. Όμως λογάριαζα χωρίς την ξενοδόχο. Κάποια στιγμή η κοπέλα μου άνοιξε την πόρτα και μπούκαραν σπίτι μου 20+ άτομα με μια τούρτα να φλέγεται. Προφανώς αυτή είχε οργανώσει το "έγκλημα" καλώντας φίλους, ακόμα και κάποιους που είχα αποθυμήσει από το σχολείο. (Την ευχαριστώ). Παραγγείλαμε φαγητό και περάσαμε πολύ όμορφα. (Μάλλον τα πιο καλά μου γενέθλια). Τώρα πώς χώρεσαν 22+ άτομα στα 30m² της γιάφκας μου ακόμα αναρωτιέμαι. Ωραία ήταν, αξέχαστα, μόνο που την επόμενη μέρα μας βγήκε ο βόρειος ...πόλος να συγυρίσουμε το βομβαρδισμένο μου σπιτάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης

Guest 874453
Επισκέπτης

Guest 186240
Επισκέπτης

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χτες ήσουν 18-20 (με κέφια 15χρονης, αλλά αυτό δεν μας αφορά)
@ Xιμ & @Zilda & @De Ville : ενδροπή μας και αίσχος μας των επονειδίστων που μνήμη ρέγγας δεν κουβαλάμε

Guest 874453
Επισκέπτης

πως περνάει ο καιρός στο στέκι, πόσο γρήγορα....
@ Xιμ & @Zilda & @De Ville : ενδροπή μας και αίσχος μας των επονειδίστων που μνήμη ρέγγας δεν κουβαλάμε![]()
Πείραζα τον -ντεβ π είπε κάτι για αυτή τι κατηγορία ηλικιών.

Guest 874453
Επισκέπτης

πως περνάει ο καιρός στο στέκι, πόσο γρήγορα....
@ Xιμ & @Zilda & @De Ville : ενδροπή μας και αίσχος μας των επονειδίστων που μνήμη ρέγγας δεν κουβαλάμε![]()
Για του λόγου..
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα το ξέρουμε!! Γιατί το παίρνεις στραβά μωρέ και σοβαρεύεις; Σε πείραζα όπως εσύ όταν μας έλεγες μικροτσούτσουνους, γιατί τα παίρνεις έτσι βαριά τα πειράγματα τα ανταποδωτικά;Για του λόγου..
Γιορτή δεν έχω (βασικά πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω αλλά δεν ασχολούμαι) και τα γενέθλιά μου είναι καλοκαίρι οπότε καμιά τουρτιτσα και μπανάκι στη θάλασσα.![]()
συγχρόνως τα 2; Όπως οι δύτες στην λίμνη βουλιαγμένης τον γενάρη; Που κόβουν βασιλόπιτα υποβρύχια;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Eγω το ειπα απο χθές οτι μας δουλεύεις!
Guest 874453
Επισκέπτης

Μα το ξέρουμε!! Γιατί το παίρνεις στραβά μωρέ και σοβαρεύεις; Σε πείραζα όπως εσύ όταν μας έλεγες μικροτσούτσουνους, γιατί τα παίρνεις έτσι βαριά τα πειράγματα τα ανταποδωτικά;
Δεν το πήρα στραβά απλά δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι αλουφανπαρκ
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

ισχύει!! Αδίκως μάστερ σε προσφωνώ λες;Eγω το ειπα απο χθές οτι μας δουλεύεις!
Δεν το πήρα στραβά απλά δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι αλουφανπαρκ
κι αν θεωρηθεί; Προφίλ δημιουργούμε ή ίματζ να χτίσουμε επιδιώκουμε; Ή μήπως προσδοκίες όποιας φύσης εκτρέφουμε; Σιγά. Μαγκιά σου θα πω και γούστο και καπέλο σου και δικαίωμα
dum dum boy
Διάσημο μέλος

allall1
Δραστήριο μέλος

Καλα,τις ονομαστικες γιορτες κ αν τις σνομπαρω τελειως,εδω τοσα ατομα εχουν αλλαξει ονοματα να πουμε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- bibliofagos
- Reader
- giannhs2001
- touvlo
- gademis
- AggelikiGr
- Unboxholics
- taketrance
- Joji
- Paragontas7000
- Kate1914
- Μήτσος10
- Memetchi
- Wonderkid
- Libertus
- Scandal
- chester20080
- camil
- fourkaki
- tsiobieman
- Δροσουλίτης
- Εχέμυθη
- User2350
- tslef8
- Meow
- Ilma
- ggl
- fmarulezkd
- allall1
- AnnaVrt12
- charmander
- Ryuzaki
- J.Cameron
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.