Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα
Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικάαν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ
Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω
![]()
Βρε τι πράμα είναι αυτό με τα Γερμανικά; Φέτιχ έχει καταντήσει μου φαίνεται!!! Δεν έχει υπάρξει κοπέλα που να μην μου έχει ζητήσει να της μιλήσω Γερμανικά όταν μαθαίνει ότι έχω ζήσει Γερμανία και μιλάω Γερμανικά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αν δεν υπάρχει μια αγριάδα στο κρεβάτι, τότε καλύτερα να πέσεις για ύπνο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από zxr:Βρε τι πράμα είναι αυτό με τα Γερμανικά; Φέτιχ έχει καταντήσει μου φαίνεται!!! Δεν έχει υπάρξει κοπέλα που να μην μου έχει ζητήσει να της μιλήσω Γερμανικά όταν μαθαίνει ότι έχω ζήσει Γερμανία και μιλάω Γερμανικά!!!
δυστυχώς, δουλεύει μονόδρομα... υπήρξε φάση που του το ..."έριξα" (

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:δυστυχώς, δουλεύει μονόδρομα... υπήρξε φάση που του το ..."έριξα" (), γιατί άρχισα να του μιλάω γερμανικά λίγο πριν (ντατς, τα'χα πιει και λίγο και μου λύθηκε η γλώσσα
).

JohnKaL-
Νεοφερμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά είναι φορές που θέλω πολύ έναν αργό και αισθησιακό έρωτα οπότε εκεί πάμε στα γλυκόλογα με μέτρο βέβαια
κάποιες φορές και να μην μιλάει
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μου αρέσουν οι άντρες γενικώς, ένας άντρας ειδικώς και θέλω να μη μου μιλάει μονότονα

Υπάρχουν φορές που το πρόστυχο και το άγριο πρέπει να βγουν στην επιφάνεια και είναι το φόρτε μου και άλλες φορές που το γλυκό και ρομαντικό ξυπνάνε μέσα μου την Ιουλιέτα

Πυκνά συχνά βέβαια ξεκινάω ως μικρή και αθώα Ιουλιέτα και καταλήγω κάτι σε Εμανουέλα

lilith
Δραστήριο μέλος

Την ώρα του sex, μου αρέσει να μου μιλάει πρόστυχα...

Αντίθετα με τα γλυκόλογα..., ξενερώνω τελείως...

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν ειμαστε "εν ωρα δρασης" θελω να βγαζει ενα παθος, αρα να μιλαει *σχετικα* προστυχα...

Ακομα μου αρεσουν και οι ξενες γλωσσες...Μιλαει γερμανικα αλλα η συγγεκριμενη γλωσσα δεν μου πολυ αρεσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχτι το εχω ^_^
Μου αρεσει αλλα καμια δεν το εχει κανει ακομη...Το εχω κανει ομως για αλλη. Αλλα ενιωσα αβολα..Δεν μου εβγαινε

Isiliel
Επιφανές μέλος

-Χαβούζα

Εξαρτάται πως το εννοείται το πρόστυχα...
Εμένα πάντως, μου αρέσει να μου ψυθυρίζει στο αυτί..τώρα αν θα είναι πρόστυχα ή όχι, λίγο με νοιάζει

Scandal
Διαχειριστής

Μου αρέσουν και τα προστυχόλογα, αλλά τα προτειμώ κυρίως με κάποιον που θα πήγαινα μόνο για σεξ. Με τον σύντροφο, ok, πάλι θα μου άρεσαν αλλά για ελάχιστες φορές.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(Προστυχιες ολε

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:(Προστυχιες ολε)
Προσυπογράφω!!
erodia
Δραστήριο μέλος

Γενικά στο σεξ και στον έρωτα θέλω ο σύντροφός μου να διαθέτει άπλετη φαντασία, χιούμορ και φυσικά να μην έχει ταμπού....

Wishful
Δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Την ωρα του σεξ λεει το ερωτημα!
Μου αρέσουν οι άνδρες και θέλω να μου μιλάει πρόστυχα
Ε, την ωρα του σεξ απαιτειται!

Μπορω να μαθω ποιοι ψηφισαν το τελευταιο?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.