Καλησπέρα κ από εμένα...
Διάβασα πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις αλλά fnou μου νομίζω ότι είσαι λίγο μικρούλα 19-20; Έτσι κατάλαβα.. Καλά όχι πως εγω είμαι καμιά γριά
Τέλος πάντων απλά κ εγώ σε αυτή την ηλικία αναρωτιόμουν πως σκέφτονται οι άντρες και συγκεκριμένα αναρωτιόμουν αν ένας άντρας υπάρχει περίπτωση να μείνει σε όλη του τη ζωή πιστός... Ρώτησα κάποτε ξεκάθαρα σε μια δημόσια κοινώτητα αλλά απάντηση δεν πήρα... Τέλος πάντως δεν είναι αυτό το θέμα κ ούτε με απασχολεί πλέον γιατί οι απαντήσεις ήρθαν από μόνες τους με το πέρασμα του χρόνου... Έχω κ εγώ σχεση πολλά χρόνια , τα διπλάσια από εσένα και η απάντησε σε όλα μου τα ερωτήματα ήρθε από τον ίδιο μου τον εαυτό τον οποίο θεωρούσα, τέλειο, αφοσιωμένο, θυσιασμένο στη σχεση που είχα και φοβόμουν το "φαινόμενο άντρας".. you know τα γνωστά κέρατο, ασυνεννοησία κλασσικά πραγματάκια...
Αυτό που θέλω να σου πω ειναι ότι δεν υπάρχει κάποια απάντηση... Απλά να θυμάσαι πως ότι οι άντρες κ οι γυναίκες σκέφτονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο απλά εφράζονται διαφορετικά... Είναι ευαίσθητοι, κλαίνε, αγαπάνε, θυμώνουν, κερατώνουν, φέρονται άσχημα, φέρονται τρυφερά, συζητούν επι ώρες, έχουν κατανόηση, είναι κάφροι, σπαστικοί, φιλικοί κλπ κλπ κλπ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Οι άντρες κερατώνουν και φέρονται άσχημα όπως ακριβώς κάνουν κ οι γυναίκες...
Φέρονται τέλεια σε μια σχέση όπως κάνουν κ οι γυναίκες...
Κ όλα αυτά περί ληγουρίων που είπες να ξέρεις πως οι περισσότεροι ειδικά στην ηλικία σου πολλά λένε λίγα κάνουνε.. Όπως οι γυναίκες τείνουν να κρύβουν τους συντρόφους τους (λόγω κοινωνίας) έτσι κ οι άντρες αυξάνουν τις επιδόσεις τους ειδικά σε αυτή την ηλικία..
Λοιπόν κάνε στην άκρη τις απορίες περί το πως σκέφτονται οι άντρες και μην διαχωρίζεις τα φύλα έτσι..
Έχε στο νου σου πως αν το αγόρι σου πχ φεύγει όταν εσύ καίγεσαι και θες να αναλύσετε κάτι το οποίο εσύ έθιξες, εσύ κάνεις κάτι άλλο που του τη σπάει εξίσου.. Μην ξεχνάς δεν έιστε στα μέλια τώρα,αγαπιέστε αλλά τώρα είναι που για να κρατήσει η σχέση πρέπει να μάθετε ο ένας τα ελαττώματα του άλλου...
Κ επίσης μια συμβουλή...Ποτέ μην κρίνεις κανέναν.. Και μην σκέφτεσαι αν ήταν σωστό αυτό που έκανε κάποιος άλλον γιατί κάποια μέρα θα βρεθεέις εσύ στη θέση του και θα χτυπάς το κεφάλι σου γτ δεν θα το πιστεύεις... Άνθρωποι είμαστε κάνουμε λάθη κ έχουμε πάθη αλλά κάνουμε κ το σωστό...Δεν είμαστε τέλειοι...
Φιλικά