[FONT="]γιατι οι αντρες δεν ανοιγονται και μολις πας να τους μιλησεις η θα πεινασουν,η θα εχουν να δουν καποιο ματσ η δεν ξερω και γω τι???
δεν σας αρεσουν καθολου οι κουβεντες απ'οτι εχω καταλαβει![/FONT]
Πω- πω ... κοπελιά πίστεψέ με δεν είναι θέμα φύλου ...
μου φαίνεται δεν έχεις πέσει σε τύπους που είχαν όρεξη για ατέρμονες συζητήσεις και ατέλιωτες υπεραναλύσεις .
Να γίνεται λαπάς ο εγκέφαλός σου και να αποζητάς ολίγη υπέροχη ελαφρότητα και κανα ματσάκι στην τιβί .
Μόνο εγώ πέφτω σε τέτοιους καμμένους ?

Σόρι , αλλά αγαπάμε αγόρια που δεν το πολυβασανίζουν , που ξέρουν να ζήσουν , που πηγαίνουν γήπεδο , που έχουν φίλους , ξέρουν να χαμογελάνε και που δεν μου σκοτίζουν τον έρωτα με τα ψυχονευρωτικά τους .
πιστευω πως σε μια σχεση πρεπει να κανεις και συβιβασμους,αλλα να βλεπεις και οτι ο αλλος το βλεπει αυτο!
Ο καθείς βλέπει ότι τον συμφέρει καλό μου .
Εσύ βλέπεις εσένα και τις προσπαθειές σου , ο άλλος βλέπει τις δικές του .
Το
Εγώ , μας κάνει πάντα τη ζημιά . Άστα , ο Φρουντ μας κλαίει εδώ και χρόνια .
εαν εσυ κανεις τις προσπαθειες και δεν βλεπεις οτι υπαρχει η αναγνωριση,τι κανεις?
θα μου πεις φευγεις...
αλλα αν δεν θελεις να φυγεις γιατι τον αγαπας?
Εεε , κάτσε κι εσύ .... μέχρι να φύγεις . Ποιος σε εμποδίζει ?
αλλα αν δεν θελεις να φυγεις γιατι τον αγαπας?
και ελπιζεις πως με μια συζητηση θα καταλαβει καποια πραγματα και θα καλυτερεψει σχεση?
δεν ειμαι κοπελα που με την πρωτη δυσκολια φευγω...το παλευω οσο μπορω και θελω,αλλα απαιτω και απο την αλλη πλευρα,αν τα συναισθηματα ειναι τα ιδια ,την ιδια προσπαθεια και θεληση για κατι καλυτερο!
Λεπόοον περίμενε να δω στην κρυστάλλινη σφαίρα μου ....
Μμμμ , βλέπω σχεσούλα στα σκαριά ή που πάει να παιχτεί τεςπα ... και το παληκάρι μας , βλέπει ποδόσφαιρο
γουστάρει να βγαίνει και με τα φιλαράκια του , βαριέται τις πολλές συζητήσεις και εκεί που πάει να σε βουτήξει
για να πεις τον δεσπότη παναγιώτη ... εσύ του αρχίζεις τα : μα , μήτσο ʽμ πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας .
Γιατί το είπες αυτό χτες , και τι εννοούσες με κείνο προχτές ?
Αν έπεσα μέσα ...
καταρχήν μου χρωστάς ένα 20ευρώ με την έκπτωση , φιλική τιμή λόγω στεκιού

και δεύτερον να σε πληροφορήσω πως μια χαρά παιδί έχεις βρει , πάνε να πιείτε κανα ποτάκι ,
να ρίξετε κανα χορό και μετά να κάνετε έναν έλληνα ακόμα .
Έχουμε υπογεννητικότητα κι εσείς το ρίχνετε στις συζητήσεις .
Χάιντε λέμε !
Πάμε τώρα και στην ... φίλη σου
και ξαφνικα γυριζει ο κυριος ταδε και λεει στην κοπελια σε βαρεθηκα...
ειχε 3 μερες που εγινε φοιτητης και αυτη εναν χρονο(ξαναεδωσε το παλικαρι) και ξαφνικα πηραν τα μυαλα του αερα και πεταξε το πουλακι...
δηλαδη ηταν σωστο αυτο που εκανε?
η κοπελα ηταν ενα χρονο φοιτητρια και επειδη το αγορι της εδινε,δεν πηγε τις εκδρομες που ηθελε γιατι την χρειαζοταν διπλα του και γενικα στερηθηκε πολλα πραγματα για να ειναι καλα εκεινος και οταν εδωσε και μπηκε στη σχολη,την παραταει και της λεει ενα απλο σε βαρεθηκα???
δηλαδη τι ηταν η φιλη μου γι'αυτον?το στηριγμα στις πανελληνιες και μετα τι???
Το τι ήταν η φίλη σου γι αυτόν , το ξέρει μόνο αυτός και κανένας άλλος
το ότι ίσως η φίλη σου να την είδε μαμά και μπορεί να του έπρηξε τα συκώτια με την υπερπροστασία της
επίσης το ξέρουν μόνο οι δυο τους και κανένας άλλος .
Τα πράγματα ξέρεις , πολλές φορές δεν είναι ακριβώς όπως μας τα λένε ή όπως φαίνονται στους τρίτους
τα παιχνίδια που παίζονται σε μια σχέση τα γνωρίζει μόνο το ζευγάρι οπότε μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα
για το ποιος είναι ο λάθος .
Αυτό που σίγουρα οφείλει να μάθει η φίλη σου από αυτή τη σχέση είναι πως δεν υποκαθιστούμε τη μαμά του άλλου
ούτε παίζουμε τον ψυχιάτρο .
Και πως ακόμα και το μεγαλύτερο λαβ στόρι να ζούμε δεν αφήνουμε τους φίλους μας , τα ενδειαφέροντά μας και δεν εκχωρούμαστε σε τέτοιο σημείο ώστε να αλλοτριωθούμε τόσο πολύ .
Συμπορευόμαστε για όσο πάει , και ο χρόνος θα δείξει .
Και τώρα που ολοκλήρωσα την ομιλία μου , μπορείς παιδί μου να περάσεις από το προφίλ μου
να σου δώκω το ψηφοδέλτιο με το οποίο κατεβαίνω εις τας εκλογάς .
Στένια Φαρδύ - Ειδικός Απαυτολόγος
Βʼ Περιφέρεια Κάτω Κατωμαγούλας – ψήφο στα νειάτα !