kynofilos
Δραστήριο μέλος

Φαντάζομαι έναν ακόμα πιό συνειδητοποιημένο κόσμο να κάνει την πληροφόρηση γνώση και απ' αυτή να αντλεί δύναμη.
Περιμένω ακόμα περισσότερες προσπάθειες να διορθωθούν τα κακά των καλών της τεχνολογίας μας.
Πάνω απ' όλα ελπίζω να συνεχίσουμε όλοι να παίζουμε το παιχνίδι μας με λιγότερη λύπη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:Ας υποθέσουμε ότι είναι 2007.
Πώς βλέπετε με τη δύναμη της φαντασίας ή και διαίσθησης τον εαυτό σας και το κόσμο γύρω μας;
Εντελώς ελεύθερα από τα πιο προσγειωμένα ως τα πιό αεράτα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα!
θα έχω βρει κάποια δουλειά
θα έχω πάρει αυτοκίνητο και μάλλον θα είμαι στα μισά του μεταπτυχιακού μου
ο κόσμος γύρω μου μάλλον θα είναι χειρότερος, πιο φοβισμένος

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εγώ θα κοιμάμαι τον ύπνο του αδίκου μάλλον![]()
πρόσεξε μόνο να μην ροχαλίζεις και ξυπνίσεις εμένα που θα κοιμάμαι δίπλα...

weak and powerless
Διάσημο μέλος

:σνορ:
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:πρόσεξε μόνο να μην ροχαλίζεις και ξυπνίσεις εμένα που θα κοιμάμαι δίπλα...![]()
εσύ θα κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου???

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:εσύ θα κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου???![]()
![]()
όχι... τον ύπνο του αδίκου θα κοιμάμαι παρέα με τον weak!

γιατί σου φαίνεται περίεργο καλέ;;;
να μην κοιμηθώ και εγώ λιγάκι;

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

θα έρθω να σας κάνω παρέα κι εγώ τότε
crazyhelen
Διάσημο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

-Να αρχίσω να μαζεύω λεφτά και να μην τα χαλάω δεξιά κι αριστερά
-Να αλλάξω αυτοκίνητο
-Να μη σηκώνω μύγα στο σπαθί μου
-Να γίνω πιο σκληρή με τους γύρω μου
-Να δουλεύω λιγότερες ώρες
-Να βοηθήσω εθελοντικά σε κάποια οργάνωση
-Να κάνω προσεγμενη διατροφή
Και πολλές άλλες σταθερές αξίες

kynofilos
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:-Να βοηθήσω εθελοντικά σε κάποια οργάνωση
Αυτό πιστεύω μπορεί να φέρη και τα υπόλοιπα από μόνο του και σαν πρωτεραιότητα! Καλή επιτυχία στις προσδοκίες σου!
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:Αυτό πιστεύω μπορεί να φέρη και τα υπόλοιπα από μόνο του και σαν πρωτεραιότητα! Καλή επιτυχία στις προσδοκίες σου!

lilith
Δραστήριο μέλος

Θα απάντήσω δηλαδή, πως φαντάζομαι τον κόσμο μας..., 7 - 8 μήνες μετά...
Αν λοιπόν, δεν με ξεγελά ο ίδιος ο εαυτός μου..., φαντάζομαι πως, ο κόσμος μας... όλος θα μοιάζει εντελώς διαφορετικός, επειδή θα τον αντικρίζουμε από άλλη οπτική γωνία..., θα μοιάζει σίγουρα πιο όμορφος..., επειδή θα τον κοιτάζουμε, από κάπου μαζί...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οσο για το πως θα ειμαι εγω; Οχι και πολλες διαφορες....
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

(Ευχαριστούμε το giorgo που το ξέθαψε!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.