iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτο που εννουσα εγω ειναι οτι ειναι αδυνατον να φτιαξει καποιος χαρακτηρα χωρις να παρεις ιδεες απο αλλους χαρακτηρεςΑρχική Δημοσίευση από kleftra:Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις έναν ολόκληρο χαρακτήρα απο την αρχή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις έναν ολόκληρο χαρακτήρα απο την αρχή.
Κοινώς ο αναγνώστης δεν ξέρει ούτε τον τρόπο με τον οποίο διμιούργησες τον Άλεξ και απο την στιγμή που θα αρχίσει να διαβάζει ο Άλεξ στο μυαλό του θα πάρει σάρκα και οστά και θα είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα απο κάθε άλλο ήρωα του βιβλίου έστω κι αν διμιουργηθήκαν απο τον ίδιο άνθρωπο.
καλα, αυτο με ανησυχει πολυ. σκεφτομαι πχ, οτι θα το διαβασει ενας γνωστος, φιλος, κατι, και θα πει "αχαααα, τι βλεπουμε;" και θα σκεφτει διαφορα. οχι οτι διακοπτει την δουλεια καθολου....

παντως, εννοειται οτι δεν αρχιζεις να γραφεις κατι πριν αρχισει ο χαρακτηρας να σου τσιριζει οτι θελει να βγει απο το μυαλο σου και να κατσει στο χαρτι. δε ξερω, εγω ετσι λειτουργω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οταν γραφεις ... εχεις ετοιμασει καποιο σχεδιαγραμα για το πως περιπου θα προχωρησει η ιστορια;
Αν δεν θελεις να απαντησεις δημοσια ... μπορεις να μου στειλεις και PM
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

παντως, εχει πολυ ιστορια το θεμα, αλλα το γενικο νοημα ειναι οτι απο προ βδομαδας, ναι, κανω σχεδιαγραμμα!

γραφεις κι εσυ;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ναι ... τουλαχιστον προσπαθω! Απλως επειδη εχω πολυ πιεσμενο προγραμμα δεν γραφω καθε μετα!Αρχική Δημοσίευση από ines:γραφεις κι εσυ;
Υ.γ.: Εγω δεν χρησιμοποιω σχεδιαγραμμα!
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει και μεταφρασμένο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...