fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η fantasmenos: #41 30-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σε εναν αλλον πηδαγα απο τα καγκελα της πισω εισοδου για να μη με βρει και πολλα αλλα... Click για ανάπτυξη... Εμπρός βγάλε τον Κούγια που κρύβεις μέσα σου. Έχεις φάει ή έχεις ρίξει τακούνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2018 στις 02:08 Η Zilda έγραψε: #42 22-11-18 02:08 Χμμμ...κάτσε να θυμηθώ...Α! Λοιπόν, μέσω μηνυμάτων ή Skype κατά προτίμηση. Ήμουν κάποτε τόσο πόνοψυχη που αν έβλεπα τον άλλον να στεναχωριέται μπορούσα να γυρίσω μόνο Κ μόνο Γ αυτό παραμερίζοντας το τι ήθελα εγώ για μένα. Εντάξει παιδιαστικος ο χωρισμός από μακρυά αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 10:47 Η Aleksa έγραψε: #43 23-11-18 10:47 Γενικά, χωρίς δράματα (αν εξαιρέσουμε εκείνα της εφηβικής ηλικίας). Μου έτυχε και κανα-δυο φορές να πω τη μοιραία φράση μέσω τηλεφώνου, η μια περίπτωση λόγω απόστασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 17:03 Ο Guest 092312: #44 23-11-18 17:03 Μου φαίνεται ανέντιμο να χωρίζεις τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο πέραν του face to face, με την εξαίρεση να συντρέχει κάποιος πρακτικός λόγος πχ απόσταση. Εφόσον αποφασίζεις ότι θέλεις αυτή η σχέση να τελειώσει (που δικαίωμά σου), οφείλεις τουλάχιστον να ενημερώσεις τον άλλον στα ίσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Aksak Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σε εναν αλλον πηδαγα απο τα καγκελα της πισω εισοδου για να μη με βρει και πολλα αλλα... Click για ανάπτυξη... Εμπρός βγάλε τον Κούγια που κρύβεις μέσα σου. Έχεις φάει ή έχεις ρίξει τακούνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2018 στις 02:08 Η Zilda έγραψε: #42 22-11-18 02:08 Χμμμ...κάτσε να θυμηθώ...Α! Λοιπόν, μέσω μηνυμάτων ή Skype κατά προτίμηση. Ήμουν κάποτε τόσο πόνοψυχη που αν έβλεπα τον άλλον να στεναχωριέται μπορούσα να γυρίσω μόνο Κ μόνο Γ αυτό παραμερίζοντας το τι ήθελα εγώ για μένα. Εντάξει παιδιαστικος ο χωρισμός από μακρυά αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 10:47 Η Aleksa έγραψε: #43 23-11-18 10:47 Γενικά, χωρίς δράματα (αν εξαιρέσουμε εκείνα της εφηβικής ηλικίας). Μου έτυχε και κανα-δυο φορές να πω τη μοιραία φράση μέσω τηλεφώνου, η μια περίπτωση λόγω απόστασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 17:03 Ο Guest 092312: #44 23-11-18 17:03 Μου φαίνεται ανέντιμο να χωρίζεις τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο πέραν του face to face, με την εξαίρεση να συντρέχει κάποιος πρακτικός λόγος πχ απόσταση. Εφόσον αποφασίζεις ότι θέλεις αυτή η σχέση να τελειώσει (που δικαίωμά σου), οφείλεις τουλάχιστον να ενημερώσεις τον άλλον στα ίσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Aksak Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ...κάτσε να θυμηθώ...Α! Λοιπόν, μέσω μηνυμάτων ή Skype κατά προτίμηση. Ήμουν κάποτε τόσο πόνοψυχη που αν έβλεπα τον άλλον να στεναχωριέται μπορούσα να γυρίσω μόνο Κ μόνο Γ αυτό παραμερίζοντας το τι ήθελα εγώ για μένα. Εντάξει παιδιαστικος ο χωρισμός από μακρυά αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 10:47 Η Aleksa έγραψε: #43 23-11-18 10:47 Γενικά, χωρίς δράματα (αν εξαιρέσουμε εκείνα της εφηβικής ηλικίας). Μου έτυχε και κανα-δυο φορές να πω τη μοιραία φράση μέσω τηλεφώνου, η μια περίπτωση λόγω απόστασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 17:03 Ο Guest 092312: #44 23-11-18 17:03 Μου φαίνεται ανέντιμο να χωρίζεις τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο πέραν του face to face, με την εξαίρεση να συντρέχει κάποιος πρακτικός λόγος πχ απόσταση. Εφόσον αποφασίζεις ότι θέλεις αυτή η σχέση να τελειώσει (που δικαίωμά σου), οφείλεις τουλάχιστον να ενημερώσεις τον άλλον στα ίσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γενικά, χωρίς δράματα (αν εξαιρέσουμε εκείνα της εφηβικής ηλικίας). Μου έτυχε και κανα-δυο φορές να πω τη μοιραία φράση μέσω τηλεφώνου, η μια περίπτωση λόγω απόστασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Νοεμβρίου 2018 στις 17:03 Ο Guest 092312: #44 23-11-18 17:03 Μου φαίνεται ανέντιμο να χωρίζεις τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο πέραν του face to face, με την εξαίρεση να συντρέχει κάποιος πρακτικός λόγος πχ απόσταση. Εφόσον αποφασίζεις ότι θέλεις αυτή η σχέση να τελειώσει (που δικαίωμά σου), οφείλεις τουλάχιστον να ενημερώσεις τον άλλον στα ίσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μου φαίνεται ανέντιμο να χωρίζεις τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο πέραν του face to face, με την εξαίρεση να συντρέχει κάποιος πρακτικός λόγος πχ απόσταση. Εφόσον αποφασίζεις ότι θέλεις αυτή η σχέση να τελειώσει (που δικαίωμά σου), οφείλεις τουλάχιστον να ενημερώσεις τον άλλον στα ίσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.