Nessa NetMonster μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που λες οτι οι Αλβανοι εχουν μικροτερο ποσοστο εγκληματικοτητας απο τους Ελληνες;
Ποιοι Αλβανοι;
Οι Αλβανοι κατοικοι (νομιμοι και μη) της Ελλαδας;
Ε, λογικο ειναι!
Σε καθε χωρα οι κατοικοι της εχουν την μεγαλυτεροι εγκληματικοτητα λογο συντρπτικης πλεοψηφιας.Ειναι θεμα ποσοστου.
Απο εκει και υστερα.
Οπως ειπε και η Νικιτα δεν ειναι και οτι καλλιτερο να βαζουμε τους παντες στο ιδιο καλουπι.(Και δεν μιλαω μονο για Αλβανους.)
Ετσι χανουμε και οι ιδιοι την μοναδικοτητα μας σαν ατομα.
Οι Αλβανια μια με το "μπαμ" με τις πυραμιδες και τις τραπεζες οπου δεκα εφαγαν τα λεφτα των παντων, μια λογο του Τιτο κτλ κτλ,με τα ανοιγματα των φυλακων στην ελλαδα περασε ενα μεγαλο κυμμα Αλβανων "κακοποιων στοιχειων".
Ειναι σαν να αφησεις ενα λιονταρι που εχεις πιασει στην ζουγκλα, και να το παρατησεις ελευθερο μεσα σε εναν κινηματογραφο π.χ.
Ειναι λογικο οτι θα λειτουργησει σαν αγρμι και θα τα κανει ολα μανταρα.
Εχω γνωρισει Αλβανους οι οποιοι ειναι καλα παιδια, κι εχω γνωρισει και Αλβανους (
απο προσωπικη εμπειρια και μονο ειναι λιγοτεροι αυτοι) οι οποιοι με κανουν να βγαζω φραπε απο τ'αυτια.
Ειμαι κι εγω ξενος σε μα αλλη χωρα και πριν ερθω Bari οσο ζουσα Παρμα, ειχα νιωσει σε καποιες φασεις τον "ρατσισμο".
(βεβαια εφταιγε κυριως η πολη λογο του οτι οι Παρμετζιανοι ειναι γνωστες κομπλεξαρες *κομ.ανωτεροτητας) σε ολη την Ιταλια...)
Πιστεψτε με δεν ειναι και οτι καλλιτερο...
Και μιλαμε για εμενα που δεν του επαιρνα λεφτα -μαυρα ασπρα η μπλε- αλλα τους τα ακουμπαγα κανονικα!
Υπηρχαν σκηνες οπου ημουν στην σταση λεωφορειου μιλαγα ελληνικα με καποιον και μολις ο Παρμιτζιανος με ακουγε, ξυνιζε και πηγεναι πιο περα.
Πιστεψτε με η αντιπαθεια του προς εμενα,μου γεννουσε αυτοματα αντιπαθεια προς αυτον.
Παντως δικαιολογια που εχω ακουσει, οταν παλαιοτερα με το κυμμα αλβανων καταδικων στην Ελλαδα οπου γινονταν τα χιλια δυο,του τυπου:
"Εδω οι ελληνες σκοτωνουν και κλεβουν,οι αλβανοι σε ενοχλουν;"
ειναι τουλαχιστον ακυρη.Εχω προβληματα στο σπιτι μου,πρεπει να ερθει και ο γειτονας να μου το καψει;
Λοιπον,καλο(οχι απλως καλο,το
καλλιτερο) ειναι να μην ειμαστε ρατσιστες, μιας και αυτος δεν οδηγησε πουθενα...
"Επιφυλακτικοι",ναι.ΟΚ, παω πασο...αλλα οχι τυπου "καλος αλβανος ειναι μονο νεκρος".
Και κατι τελευταιο και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Δουλειες και υπαρχουν και οχι...
Φταιει και ο Ελληνας ο οποιος μπορει μεν να μην εχει βγαλει δημοτικο, αλλα αρνειται να παει να δουλεψει σε κανα κτημα η σε καμια οικοδομη...(το ξερω απο πολυ πρωτο χερι ειδικα για επαρχια που ειμαι.)
Φταιει και το γεγονος οτι οι Αλβανοι δεν εχουν προβλημα να δουλεψουν ανασφαλιστοι κτλ κτλ, κατι που "συμφερει πολους εργοδοτες".
φταινε πολλα, στην Ελλαδα γενικα...